Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

sojka tak,že ich dáš na plochu a vyčerpáš z nich bonusy,ktoré dávajú.Potom ich zbúraš a hotovo.

modro.ocko22, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

sojka - dekorace s + dáš někde na plochu, vysklízíš bonus a pak je zbouráš a budou bez +

Přeji hezký den

-Jara05-, lacrima a 14087 tohle ocenili.
  3. 14087

14087 Hvězda fóra

Poslední sběr chapadel a na poslední chapadlo padlo :)
    Tak snad se všem podařilo ulovit co jste si přáli :)

4. jita829

jita829 Pisálek fóra

mně se tahle akce s chobotnicemi moc líbila, i když jsem dosáhla jen na 71 odměn a musela ji nechat uvezněnou /smutný to loučení, když víte, že už pro ni nemůžete nic udělat) vypěstovat 1000 růží byl ukol nad mý síly, tak se raduji alespoň z těch dárků, které na mne vyskočily z ostatních chapadel, síly jsem vyplýtvala na urychlování, abych pochopila, ža bylo lepší vylepšovat...dekorace mám v parku, protože stonek teprve čeká na aktivaci...a život těch dekorací je krátký..můžu na ně kliknout jen třikrát...a pak umřou, stejně jako ta uvězněná chobotnice, kterou jsem právě opustila...fnewk

5. Trilian55

Trilian55 Stálice fóra

Vyzeralo to všelijak, chvíľu trvalo kým som pochopila, ale nakoniec je to tam mám aj pikolky :D páčilo sa mi, že aj rychlíci museli spomaliť ;)
    Za mňa najlepšia akcia na špecialnej ploche.

6. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Jito829, dekorky skliď do inventáře a pak je dej do parku nebok majáku. Dávají spoustu BZ. Samo, také něco do stonku.
    Mi se tahle akce líbila, jen ta chobotnice s mrňavými končetinami... To když trosečníku Šimánkovi ukradla chobotnice konzervu - to bylo chapadlo!!! na to by se klikalo:)

7. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj.
    Za 30min poslední sklizeň chapadel. Dekorací navíc 13ks, spousta pod. výběhů, pod stromů a jiného ;)
    Akci hodnotím jako vydařenou :)

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Tak nakonec, když jsem si postěžoval, tak pár dekorací přistálo ;)

Před chvílí jsem sklidil poslední várku chapadel a skončil takto

Screenshot_2.png

9. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Krásný večer, já takto[​IMG]

dekorky 1x1 navíc [​IMG]

Jsem max spokojena , začátek s prémiem a košem L, ale to už jsem psala ;)

Přeji pohodový večer

10. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahoj pezt ,
    hold jsi mladší , tak jsi ještě plný síly ;)
    To víš , stařence jako já , to chvíli trvá , než doplave k tomu vraku s chobotničkou ,:p
    ale úplně špatně si snad nevedu [​IMG] Jedině kdyby jsem se v tom
    vraku posadila a čekala , tak snad by to bylo lepší .... ale to by mi zase došel kyslík . Hold jeden si nevybere :D

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jste začali o týden dřív, ne ? :eek:
    pokrok02.png

12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Pokrok nevím, ale při posledním sběru chapadel popadaly téměř samé chobotnice. Akci jsem nakonec stíhala i přes novou práci. Pár dekorací také přistálo ve skladu. Poslední dny i miniaturní vzhled na telefonu se zlepšil. Takže jsem spokojená.

13. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Tak já jenom tolik [​IMG]
    v poslední době jsem hodně unavená a farmu zanedbávám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.