Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karbar

karbar Baron fóra

248 bodů pokroku, tak to vypadá, že stonek budu mít.
    Sběr chapadel na mobilu byl děs a běs (Né a né se trefit a to jsem si na to vzala i brýle, které používám maximálně.).
    Dnes už to bylo lepší.
    V práci nemám možnost internetu, takže občas sklízím na datech v telefonu.
    To klikání na pidi políčko je hrozné.

2. goldedawn

goldedawn Expert fóra

ahoj,jsem na 238/290 a nemám ani Guru ani serenádu,hlavně,že mi napadalo plno jiných dekorek.Tzn.že mě je stonek naprd.:oops::sleepy:

-Jara05- a dinoalesi tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

goldedawn - ahoj, tyto dekorky dostáváš za postup, tudíž bys je měla ve svém inventáři mít
    odměny za postup.png odměny02.png

Naposledy upraveno: 18/2/25
  4. Marie54195454

Marie54195454 Perspektivní autor

• Nevkládej více příspěvků bezprostředně za sebou (multipost). Děkuji Skali
    Ano,omylem jsem napsala ze stodol,ale jsou to muzea děsivé a bahamara,muzeum na hlavní mi body dává.Děkuji

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 18/2/25
    lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  5. Skali

Marie54195454 - ohledně připisování bodů při sklizni muzeí - je hlášená chyba - ZDE

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  6. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Tak jsem bez stonku,chybí mě 4 řádky.Z tajemností žádná sláva samé žluté a oranžové stáje vykopávek a stromy to samé.

lacrima tohle ocenil(a).
  7. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Pisálek fóra

zdravim, no ja jsem tak nejak doufala, ze chapadla muzu urychlit vickrat
    a ono to jde jen jednou :cry::cry:

lacrima tohle ocenil(a).
  8. Skali

Ahojte, tak jsem to stihla nakonec celé :D

pokrok01.png

Ať se daří :)

9. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

farmerMartina1975
    Máš možnost je zkrátit např. hodinu a méně před dozráním => okamžitá sklizeň, a následně ihned je opět zkrátit => 3 hodiny do příští sklizně.
    Takže lze zkrátit téměř v jednom okamžiku z 8 hodin na 6 hodin. Čili když to uděláš dvakrát během dne, dostaneš se během původních 4x 4 hodiny = 16 hodin na 4x 3 hodiny = 12 hodin => máš jednu sklizeň chapadel navíc.

10. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

budu odmeny padat stale aj ked uz budem mat akciu hotovu?

lacrima, davidson00 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55
    Ano odměny dostáváš i nadále při sklizni chapadel...

12. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Pisálek fóra

no to chapu, ja jen doufala, ze kdyz do sberu chapadla jsou po sberu 4 hodiny, tak ho muzu rovnou 4 brky zkratit prakticky na dalsi sber

-Jara05- tohle ocenil(a).
  13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Nevím jakým zázrakem - ale po totálně zpackaném začátku hry - mám komplet hotovo. Uffff :)
    (pravda - ke konci jsem vstávala i v noci, abych doháněla)

14. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj,tak já si půjdu už jen pro piccolky a končím.Dekorky,které se mi večer nepřipsaly,ráno už byly v inventáři,takže jsem spokojená.Jinak navíc mám 3 krát mořský milostný život,2 krát růžový žertík,1krát krabí zahajovák a 2 krát zamilovanost.;););)

15. ašada01

ašada01 Titán fóra

Pluskové dekorace nějaké navíc napadaly, ale Guru lásky a Valentinská serenáda nepadly ani jednou. Ještě mě čekají tři sklizně (pokud stjhnu sklízet na čas).

16. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

ašada01 , tyto dvě dekorace Guru lásky a Valentinská serenáda se daly získat pouze za postup.
    Z chapadel ne, nejsou v odměnách podle mne.Pouze ty dekorky 1x1

17. eifel31

eifel31 Pisálek fóra

Ikdyž jsem smysl akce pochopil až v pondělí ráno tak už mám odemčený stonek a v 16 hodin budu mít také picolky. A to jsem ze začátku akci moc nepochopil.

18. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Vééélkááá gratulka, tak je vidět že ti na hoře na tebe přeci jen úplně nezapomněli. xD

Já se musím taky pochlubit, od mé poslední stížnosti, že mi stále nepadla ani jedna dekorka na bedýnky navíc, tak už mám celé 3. Když padla první, kontrolovala jsem dvakrát jestli je to opravdu ona. A při dalším sběru zase, a před chvílí znovu. Stihnu ještě 2 sběry, tak jsem zvědavá jestli nepřibyde další do série. :inlove:

Jinak akce se mi líbila a odměny byly přímo exkluzivní. Skoro lepší než na narozky. Jen ta chapadla bych brala větší, a to hraju pouze na pc. Vzhledem k tomu, že se na ně kliká mnohokrát a ještě je občas kontroluju abych se ujistila, že jsem brk dala všem... není to šťastně provedené. Ale jak píšu, vše ostatní super a klidně bych si ji brzy zase zopakovala.

19. WildJets

WildJets Stálice fóra

Tak nakonec jsem akci stihla celou, momentálně mám 321 bodů a ještě 2 otočky stihnu. Dekorek mi popadalo celkem dost :)

20. sojka

sojka Zelenáč fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Farmářka_X
    Jak získám odměny na stonek bez (+)?

**Příspěvky sloučeny**

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.