Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

mozkovnu jsem použil bohužel 2 věci to ovlivnili můj zrak na to pidi tlačítko jsem neviděl a tím pádem jak jsem klikal tak se mi zasekává mobil věc druhá než se zrestartuje a naskočí hra tak je 5 minut v háji a to prosím u jednoho chapadla tak jsem čekal až se dostanu k pc to znamená místo 5 sklizní denně z bídou 2

Naposledy upraveno: 18/2/25
  2. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Asi to už nemá cenu ..109 ...

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  3. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

maja.rada
    Nevzdávej to, i když nedojdeš třeba až na konec, tak pořád můžeš získat pěkné odměny... tak hodnotné dekorky, jen za to, že udělám pár kliknutí na chapadlech, jsme tady asi ještě neměli, to přeci za trochu námahy stojí ;)

4. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Prepperka,opravdu ani jedno + navíc nemám,teď jsem sklidila a zase žádná dekorka navíc,zato mám 12 chobotnic,1 podiv chlív a BZ a ponožky jsem už na 234/290,tak to ,snad už na stonek dám a adiéxD,nebaví mě to,zato budu zítra šlechtit do alelujaxD;)

RE: Tak řádek už je na svém místě,ale dekorka navíc se žádná zase nekonala,prostě jen ty co tam patří a dost.Prostě neumim pochopit,že ani za 1 hru,žádná nepadne

Naposledy upraveno: 18/2/25
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Gratulka, poho pole nejdou na akční ploše použít, doufám,že je to překlep, velká pole ano.
    Mizerná zrovna není, ale časově náročná.

6. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím tak jsem to udělal.

7. lumat85

lumat85 Stará škola

Pitrýsku pohopole mi kombajn na akční ploše nabízí. Jesli jdou ale položit nevím, nezkoušela jsem.
    Jinak mi chybí do konce 2 body, tj. necelé chapadlo.

Akce se mi líbila, jedna z těch zajímavějších na akční ploše. Nelíbilo se mi ale náhodné vyskakování dárků z chapadel. Já jsem po celou akci obdržela pouze 4 pluskové dekorace. Plus 6 z postupu, takže jsem vlastníkem celých 10 kousků.

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Za hodinu a šestnáct minut sklízím poslední urychlená chapadla, abych měla pikolky. Čepelatku už jsem nezasela, tu chobotnici už nechci vidět. V zítřejší akci jich bude ažaž xD
    Dekorace prozatím:
    Ba-bump - jedna za postup
    Milostná léčka - taky jen za postup
    Růžový žertík - dvakrát
    Neplánovaná zamilovanost - čtyřikrát
    Užitečný krabí zahajovák - třikrát
    Mořský milostný život - dvakrát
    Guru a serenáda jen za postup.

Pokud něco padne při poslední sklizni, připíšu.

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, kdybych já měla psát když něco padne při sklizni, tak by to bylo jedenkrát za den. Zatím celé čtyři dekorace navíc. Většinou 6 chapadel dá BZ a 2 chapadla krejcary a při příští sklizni si to prohodí. :)

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Y_n_O,samozřejmě je tady gratulka,ale to je to co mi není jasné,že za tolik odehraných a pozbíraných chapadel,ta potvora chobotnice nedá ani jednu dekorku navíc:oops:
    Jen počkej chobotničko,zítra se ti pomstím,xDbudeš šlechtit jak diváxDxD

11. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Akce jde zatím 263 hotovo stonek už je zítra do práce no tak skusím sklidit přes mobil a večer dojedu k osmé doma tak snad stihnu ještě něco navíc třeba stihnu 290 juchů farmička pojede v novém notebooku super těším se sice musím ještě vydržet ale za 14 dní už si budu hrát snad bez potíží s větrákem a teplotou. Všem mnoho zdaru ještě je čas a je bezva že akce končí až ve 22 to je pro mě dobře moc dobře. Janča

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

U nás na Moravě je chobotničák drobet rozdávačnej!8)
    [​IMG] :)

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

lumat85: Zdravím, to nemusíš ani zkoušet, okénko je šedé, v liště a po najetí myší ti napíše, že poho pole nejde na této ploše použít, ale to většinou víme, u hráče v příspěvku to je jen nedorozumění.
    Ještě jednu sklizeň několika chapadel a bude stonek. Dekorace navíc už nepočítám, zrovna jedna přistála na ploše.

14. Marie54195454

Marie54195454 Perspektivní autor

Hezký večer hraji v klientovi ,ze stodol na farmě ani na bahama mi nepadají BZ,vím ,že to sem nepatří,ale nevím kam se obrátit.Děkuji

INČUČUNA1959, Helena1313 a dasa1143 tohle ocenili.
  15. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Tak jo. Mám komplet hotovo. V to jsem opravdu ani nedoufala. Občas nějaká dekorka padla a jsem za to ráda. Poměrně často jsem vyfasovala chobotnice či chlívky na chobotničky.

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Marie54195454

Jak víš, že se ti žádné body nepřipisují ? Zapsala jsi si stav bodů před sklizní a potom zkontrolovala po sklizni.
    Nebo co se vlastně děje ?

lacrima, INČUČUNA1959 a Helena1313 tohle ocenili.
  17. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Tak to mě vážně moc mrzí a je to teda pech pechoucí. Nevěřila bych že je to možné, asi budeš v tomhle případě ta smutná výjimka co potvrzuje pravidlo. :sleepy: Tak jim zítra aspoň pořádně prožeň perka při šlechtění. :)
    -------------------------------

Mně začaly dekorky padat mnohem více po vytunění všech chapadel. Krom těch z pevných odměn jich mám už 10 navíc, od všech druhů nějakou, jen tu na bedýnky stále jen tu základní jednu. Ale budu ještě sklízet dál, tak naděje umírá až zítra ve 22:00.

18. karbar

karbar Baron fóra

Jako jak poho pole? Jak se k tomu na této ploše dostanu?

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

karbar - hráč se upsal, to se může přihodit :)

lacrima a karbar tohle ocenili.
  20. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Jdu se pochlubit,hurá dostala jsem konečně dekorku navíc, Ba-bump,hurá a ještě výběh pro chobotnici a k tomu 6 chobotnic,chapadla mám vytuněné na 3 už dřívexDJe vidět,že se na ten zítřek se mnou těší:inlove:xDxDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.