Valentýn (12.2. - 18.2.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Peto121 - vyspím se až po akci ;)
    (jestli teda zase nevymyslí něco podobného, co se nedá nijak postrčit, urychlit apod ) o_O

2. dudlíček11

dudlíček11 Rádoby autor

Pozerám, že sme viacerí na tom tak biedne. Ja aktuálne 112/290, dokončujem vylepšovanie dvoch chápadiel a pustím sa na skracovanie. Mohli by nám pridať čas naviac, nakoľko je to na špeciálnej ploche:p

3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Přeji pěkné odpoledne všem.
    A mně se zdají odměny od chobotnice docela fajn (nó, není to co vloni)
    a dnes třetí dekorka - Dokonalý podvodní pár (+1 ze stromů - 7x)

https://prnt.sc/m5CR3yDZsh3Y

4. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak akci asi nedám celou, jsem teprve 66/290, ale vyzobu co se dá ;)

5. cvrčička

cvrčička Pisálek fóra

Jsem na tom podobně ,stonek nebude ! :music:

6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

169/290

Vypadá to nadějně

To bych mohl během zítřka dokončit (nebo bych se spíš snažil dokončit)

7. stěby

stěby Polobůh fóra

Kam chvátáte? Akce je na spešl ploše, nic na farmě to neblokuje, proč se honit nebo po nocích pokoutně sklízet?
    138/290 - dnes večer budu mít komplet vytuněná chapadla, zítra večer hotovo. A den je navíc, kdyby se něco "rozbilo" :music::D.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

No přece vybrat co nejvíce úžasných odměn :p

9. stěby

stěby Polobůh fóra

pezte - Aha, to bude ono. Já jsem si říkal, že v tom něco bude :D. Ta chapadlová potvora je o trochu víc dajná než karnevalová opice xD. Strategii neměním, než půjdu do hajan, vysápu se na 184/290.

10. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Pěkný večer.
    187/290.... vypadá to nadějně. Včera bylo podstatně nižsí číslo. Že bych to dala? Budu v to doufat.
    Mějte se a dobrou ;)

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pokrok03.png no, jde to pomalu :sleepy:

12. 14087

14087 Titán fóra

Všechny chapadla na 4 lvl a pěstuji dál pro pírka/brka,, odměny padají suprový :) akcička se mi líbí ;)

EDIT: s vylepšenými chapadly to jde rychleji ;) ať se daří všem až do cíle ;)

Naposledy upraveno: 17/2/26
  13. maribeja

maribeja Komisař fóra

ahoj všechna chapadla vylepšená ,nyní už jen sbírat odměny a třeba i zkracovat,tato akce se mi líbí a měla bych ji dokončit 228/290

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ještě něco do konce akce urvu!:wuerg:

15. sarka17

sarka17 Rádoby autor

Ahoj,větev hotová,chybí 33ks k dokončení celé akce :cry: Přeji všem zdárné dokončení akce.

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

[​IMG] teď už jen budu vybírat dárky navíc ;)

17. lenak67

lenak67 Vycházející hvězda fóra

tak ať to všichni v pohodě stihnete, u mě dobrý a pohoda 459/290 .

18. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

19. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojte tak se taky přidávám k hotovsonům [​IMG]
    Bylo by už dávno splněno, jenže jsem nechtěla jen odměny z třetího ranku a tak sem to rozložila, 4 chapadla vylepšená na max, 3 na druhý stupeň a jedno bez povšimnutí. Odměny se snažím vybírat přes den pravidelně, ale nesmím si vzpomenout na ty loňské, páč to hnedle slzím :cry: Mmch, třeba bedna s bonusy tuším nevypadla ani jedna, hlavně že je tam těch možností na vypadnutí různých odměn tolik a pak padá pořád pár těch stejných dokola :oops:
    Jo a chtěla bych poprosit toho, kdo vymyslel tuto velkou dekorku [​IMG] , aby k ní přihodil další plochu navíc, jinak mi zůstanou v liště napořád, protože aby mi zabíraly místo na poli a čekaly na to, aby mohly jednou za čas zazářit svým plusovým bonusem, tak to si raději koupím produkty na trhu :cry: Škoda že nejdou měnit, hnedle bych je vyměnila za tyto [​IMG] xD
    No nic, abych to zhodnotila, akce zůstala na chlup stejná a pohrabalo se jen v odměnách ke škodě, ale jak už tady bylo psáno, poslední dobou jsme dostali hodně odměn jinde, tak asi na víc nemáme nárok, i tak některé odměny jsou fajn, to zase ne, že ne...
    Už teď jsem ale zvědavá na příští valentýnskou akci, jestli bude opět za stejnou cenu ještě míň muziky ;)

Tak se mějte hezky a ať se vám daří

20. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

jedno chapadlo ostalo bez vylepseni a aj tak som na cielovej rovinke :) 288/290. keby som nezabudla na par zberov, islo by to rychlejsie, no som spokojna. cas som skratila 2x. akcia pohodova, zvladnutelna :) sice som ju na zaciatku nepochopila, ale potom to uz islo :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.