Valentýn (12.2. - 18.2.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Taky hlásím že to neudělám ani po stonek,příští takovou akci nedělkám zbytečně se honím a k ničemu,kdo nejede nonstop neudělá

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím
    Docela to jde ;)
    Screenshot_1.png

Asi to stihnu :p

3. 14087

14087 Titán fóra

Hlásím, že kam dojdu tam dojdu xD:p no stress

4. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Mám 107 bodů. V noci spím a nesklízím ani plevel ani chapadla. Uvidíme, kam se plazím.

5. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Jsem pozadu koukám a to hodně
    91/290 :eek:

Ještě vylepšit 3 chapadla a jedno na třetí hvězdu a mohlo by to jít, ale opravdu nevím, jestli dodělám, když sklízím tak 4x denně

6. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Peto121, smoulinek 123, Honzulka05, nezoufejte, já také nemám ještě ani 100/290.
    Ale sbírám každou odměnu a užívám si to, do středy, 22.00 hodin, ještě něco určitě dáme dokupy, jako např. Hledání lásky

https://prnt.sc/yugR4d5cedAN

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Pokrok 56/290 :D, to se normálně nedá :oops:. Málo času.

8. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj. Já ještě vyrobím 3. tajné zprávy a mám komplet vylepšený chapadla a pojedu jen brka. Pak to snad půjde rychle. Pokrok 140/290 a v noci spím a nesklízím:p:D

9. alenal

alenal Obyvatel fóra

Moc děkuji Alena

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  10. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Pěkný večer.
    90/290.... co dodat, je to špatný.:( Chapadla postupně vylepšuji a blížím se do poloviny. Ale jde to z těžka. :sleepy:
    Udělám akci nebo né? Uvidíme. :p
    Dobrou nebo pro někoho... dobré ráno.;)

11. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

12. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Mám pokrok 23/290 a musím říct, že tahle akce mě mile překvapila. Sice nedokončím ale odměny dává dobré a doufám, že podobných akcí bude vícexD

13. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Taky se obávám, že ke stonku nedorazím, ani kdyby čert na koze rajtoval...a to sklízím pořád, vylepšuju pořád..čas do konce akce se začíná krátit a počet chybějících kroků je nemilosrdný...tentokrát je to fakt nastavené krutě.

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

291/290
    Musím tedy říct,že tentokrát je chobotnice pěkně lakomá! S tou loňskou se to vůbec nedá srovnávatt!:wuerg:

15. 14087

14087 Titán fóra

Je dobrý, že i když jsou chapadla zralá na sběr, dají se nejdřív vylepšit a pak sebrat vylepšená ;)

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám vylepšená všechna chapadla;), teď bude co sklizeň to postup o 24, takže akci už dodělám a dokonce končím s pěstováním, budu jen vyzvedávat chapadla po 4 hodinách, to je akorát 5x za den kdy jsem vzhůru

17. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

kaolín11 - také se mi zdá. ale s tím nic nenaděláme. RT byl štědrý dárkem k Valentýnovi a tak si říkají, že nám to, co v této akci vyhrajeme musí stačit. Udělám ještě 3 "sklizně" chapadel a budu mít hotovo.
    Akční kytka je tam už jen do počtu. ;)

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pokrok02.png :oops:

19. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Ahoj,tak já jsem na tom takhle 118/290,věřím,že to dodělám,chybí ještě 3 chapadla vylepšit.Večer jsem sice zaspala jednu sklizeň,ale ráno jsem už 4.30 byla na nohách.Nevzdávám se bez boje.xD;)xD

20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Skali 77 ! od včera poobedia? Kedy spíš? o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.