Valentýn (12.2. - 18.2.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Myslím si,že je lepší vylepšovat chapadla. Tolik rostlin nenapěstuješ,aby se ti vyplatilo zkracovat chapadla! Až kompletně vylepšíš,tak bych teprve zkracoval!
    Osobně mám zatím chadla na úrovni: 4,4,4,3,1,1,1,1 , pokrok 78/290 .:)

2. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Já vylepšuju chapadla jen o jednu úroveň (úroveň 2), odměny jsou skoro stejné, ale výrobny a výrobky jsou pro mě vzácnější než chlévy a zvířata, takže ta 3. a 4. úroveň už je pro mě nevýhodná.
    Edit: Tak s touto strategií bych nezískala stonek, při sběru 4x denně musím aspoň 4 chapadla vylepšit na maximum.

A zkracování, když je tak drahé, si budu šetřit na dny, kdy mi to třeba večer nebude o tu hoďku vycházet. Budu se snažit mít na tuhle variantu našetřenou jednu celou sadu, tudíž běžně ani zkracovat nebudu, to bych ty sady musela mít dvě.

Naposledy upraveno: 14/2/26
  3. kaolín11

Hlavně bych si asi spočítal,jestli se dostaneš se svojí taktikou do zdárného konce! Již minulou akci někdo zmiňoval,že bez vylepšení chapadel není možné akci dokončit!:wuerg:

4. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím tak aj já mám obavu že to udělám,teprve dneska jsem uvolnil všechny pole a ted sazím tu druhou plodinu,v noci spím a nevstávám tak uvidíme ale moc si nefandím.

babina51, modro.ocko22 a lacrima tohle ocenili.
  5. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

kaolín11 - no jo, myslela jsem, že už první vylepšení mi zvýší body o jeden, jenže ono ne. To nějak nechápu tu logiku, jak si můžu vybrat jakou skupinu odměn bych chtěla, když kvůli bodům stejně nemám na výběr? :wuerg:

No, nicméně jsem si spočítala, že když budu vybírat 4x denně, stačí mi 4 chapadla vylepšit na max a aspoň ta zbylá 4 nechám na té první úrovni.

6. jolka134

jolka134 Perspektivní autor

Děkuji moc za odpověd.

babina51 tohle ocenil(a).
  7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

49/290 zatím

2 chapadla na max, nikam nespěchám (ikdyž sklízím s budíkem)

Opakuje se tu samozřejmě to, co tady už bylo řečeno x krát -- Na akční ploše se to strašně vleče

Ještě pro Kocieva

Mě už padly všechny 3 dekorace xD:p
    Akorát teď nevím, jestli až se to vyčerpá, jestli to budou trvalí mazlíci, protože ty bonusy, co dávají, jsou fakt (pro mě) velice potřebné

8. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babina51 tohle ocenil(a).
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 - zdravím, ve FAQ k akci (klik) máme napsané u dekorací, jaký dávají přidaný bonus, dále jestli je to dekorace stálá nebo má-li omezený počet použití (nabití) a je tam i uvedeno, kolik BZ/ZBZ bude dekorace poskytovat, až vypotřebuješ její bonusy.
    Hezký večer

10. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

Dobré ránko prajem :) včera som išla spať, vynechala som polnočný zber. stav dnes ráno 78/290. 4 chápadlá mám na max, jedno na dvojke, ostatné na prvej úrovni. idem s heslom "pomaly ďalej zájdeš" :)

11. papulice

papulice Hrabě fóra

i já mám takový dojem,že to nedám,255 na stonek je hodně i když poctivě sklízím a odklikávám chapadla...:cry:

babina51, lacrima a modro.ocko22 tohle ocenili.
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

90/290 a 89/290 to asi nedám i když sklízím 5x ;)a mám vylepšeno u dvou mám 3 hvězdičky, u 1 dvě hvězdičky a zbytek po jedné hvězdičce, tak uvidíme, dnes budou ještě 2 sklizně chapadel a rostlin, pak 3 dny po 5 sklizních a i tak to nevidím růžově

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,tak podľa toho,čo tu čítam,tak asi sa zbytočne snažím,toto aj tak nedám pri mojom ,občasnom' zbere!

14. alenal

alenal Obyvatel fóra

Chtěla jsem se zeptat. dostala jsem hlavonožčí inkoust , kam ho použiju, a kde ho najdu díky za odpověď Alena

babina51 a MajkaH123 tohle ocenili.
  15. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj alenal,
    hlavonožčí inkoust je produkt. Je požadaován k dodání v úkolech.

babina51 a lacrima tohle ocenili.
  16. hansicek

hansicek Velmistr fóra

ja mam 73/290 3 chapadla na 4. stupen, jedno na 3. a zvysok na 2. a som kludny, lebo by som mal stihat. dnes este dam 2 zbery = 5 vylepseni, takze bude 6 naplno vylepsenych. Plne vylepsene chapadla davaju po3 body takze jeden zber 24 bodov, pri 3 zberoch denne je to 216 chapadiel + to co dozberam dnes, je to na pohodu - bez stresu a bez budika

este mala rada, aj ked chapadla dozreju o 20 min. skor ako akcna, oplati sa pockat, pozberat akcnu, a chapadla najprv vylepsit a az potom pozberat

17. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Rádoby autor

tak ja aktualne 124/290, za hodinu dalsi sber
    vylepsenych 6 chapadel na 4
    jedno nechavam na 1 urovni a jedno na 2 urovni kvuli pripadnym barevnym vylepseni chlivku a vyrobny
    ted uz budu pestovat jen na urychlovani

18. kaolín11

Po kompletním vylepšení už to naskakuje skoro samo![​IMG] 8)

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

pokrok01.png :oops:

20. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Nevím, kde jsem udělala chybu, ale výpliv je na tom hůř = 136/290 než já 157/290. U mě jsou všechna chapadla vylepšená, výplivovi chybí 1 hvězdička. Nevadí, snad to stihneme až na konečnou.
    Přeji pěkné sluneční odpoledne.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.