Všechno nejlepší, FARMERAMO! (18.1. - 26.1.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/1/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nóó,ještě bych krapet přidal,protože pokaždý se ti to nepovede v časovým limitu poskládat.Takže někdy budeš potřebovat na jednu hru krabičky 3!:wuerg:
    Jináč stojím na poliíčku 28.:)

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, ano je tomu tak. Při přípravě akce jsme vycházeli z testovací verze.

Ať vás síla provází na všech cestách

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak nějak kolem čtřičtvrtě na jednu jsem konečně osela pidipole, a su šťastná jak blecha, že sem neusnula. A od rána budu jako Don Quijote de la Mancha bojovat s větrnými mlýny, které pro mne představují čas. Snad to nějak uklikám, alespoň na řádek s patřičnými dekoracemi.
    Gratuluji hotovsonům a i těm, co už jsou v tom cíli, který mám já.
    Každopádně, včera akce teprve začala, času hafo, tak ať se všem daří :)

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tentokrát vyzvednu jen stonek a končím, víc do toho nedám ;) ještě že jsem nechala vedl. farmu ladem. Čas na minihru je moc krátký a prodlužovat se mi nevyplatí, to raději zahraji další hru

5. anvan

anvan Dozorce fóra

Souhlasím s evoku - čas je krátký, já to prostě v čase nestihnu. Hvězdičkové mince sice získávám, ale odměny neee, a přidávat ještě daší krabičku ani nestihnu zjistit, kdy ji tam mám prsknout. Čas ulítne a já se nestihnu ani rozhlídnout. Dlabu na to, akce na rychlost mojí ruky, myši a starého noťasu prostě nejdou zvládnout. Než najedu na červenou šipku nad krabičkou, kliknu a přejedu vedle, je čas fuč.
    Dávám palec dolů, akce se mi nelíbí - navíc s protěžovým údolím je vše zpomalené, takže rychlostky prostě neeeee.

6. kaolín11

anvan
    Není nutné najíždět na šipku.Stačí najet na sloupec ze kterého chceš brát a pak kliknout na sloupec kam chceš položit.Je to podstatně rychlejší.Ale to nic nemění natom,že je to pěkně vypečená minihra!:wuerg:
    Vzkaz pro RT: raději bych uvítal řádek s 23 hodinovou aktivací s účinností třeba na 1 hodinu.S děsivkou se potká maximálně jednou za deset let a při ranní sklizni jej stejně využiji jen jednou!:p Někdy mi tak připadá,že hrajeme úplně jinou hru, než RT!:cry:

7. olčaML

olčaML Vážený autor

Na oslavu narozenin to moc nevypadá,přehazování je ďěs - běs , nějak jsem nevyčetla jak dlouho trvá minihra,ale je možné že jsem to přehlédla . Ten čas je vražedný . Uvidím kam se dostanu . :music: Pěknou hru !

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

olčaML - ahoj, čas se liší podle obtížnosti - potažmo počtu zásobníků, které musíš zpřeházet. Čas na minihru uvidíš vždy tady nahoře
    čas.png

9. janar53

janar53 Perspektivní autor

Již se vám stalo, že jste nemohli přesunout žádnou makronku do žádné krabičky? Jenom tu první jsem přesunula a potom žádnou, při zpětném chodu mne to zavedlo na začátek a nic. Stalo se mi to na 23. Jinak jak píšete, čas vražedný, ten stačí na rozkoukání, takže minimum odměn s ještě 2. krabičkami.
    Přesně, Skali, no, tak nejsem sama, díky

Naposledy upraveno: 19/1/23
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janar53 - makronku pokládáš vždy na stejnou makronku, nebo do prázdné krabice, jinak to nejde. Taky se mi už povedlo se totálně zablokovat. Nakonec jsem minihru musela uzavřít.
    Je to hrozně rychlé, než se rozkoukám, je po limitu. Někdy (často) mi nepomůže ani prodloužení času za krabičku :eek:

11. *Kolčava*

*Kolčava* Pisálek fóra

Pěkně vypečené narozeniny, když dostanu polovinu dárků. Také se mi stává, že s makronkou nejde hnout a vrací se stále na stejné místo. Dojdu pro stonek a končím, stres z klikání je to poslední co potřebuji.

12. burds

burds Titán fóra

Když se ti makronka stále vrací děláš chybu.Pořádně se na to podívej a určitě chybu najdeš. Já hraji podobnou hru na tabletu tak mi to docela jde zatím.Ale ono je to čím déle se to hraje obtížnější tak uvidím jak mi to půjde dál.

13. cacorkalu

cacorkalu Pisálek fóra

tak i já se přidávám k těm, co to nestíhají. Času je opravdu málo, snad pro mladé je to v pořádku, ale pro starší to není vůbec. Narozeninovou hru, kde dostanu jen hvězdičkové mince, mi vůbec nepřijde narozeninová....jak píší ostatní, dojdu ke stonku a končím. Tato oslava se opravdu nepovedla.....dávám palec dolů. Všem ostatním ať se daří

14. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Tak 3krabičky používám pouze u odměn které chci. Např. výběh pro Okapi ;)
    Jinak jedu pouze na mince, čas je neúprosný a přepěstovávat se mi nechce :music:
    Ještě 3hry a stonek je doma :)

15. kaolín11

kutilka70
    Odměny vybíráš postupně.Nelze žádnou přeskočit!
    Jinak trčím na předposledním políčku a jde mi to jak psovi pastva!:cry: Zatím navíc 138 mincí!:wuerg:
    Dodatek: beru zpět,až teď jsem zjistil,že některý odměny jsem přeskočil!:cry:

16. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

kaolín11
    Nepřeskakuju. Jen se vykašlu na časomíru a políčko dokončím v neurčitém čase pouze za mince ;)
    Většina odměn mne vůbec neláká a raději jedu na jistotu, že políčko dokončím.
    Jednou se mi také podařilo se zaseknout :wuerg: Musela jsem křížkem vyskočit a tím přišla o 2krabičky :cry:
    Sice jsem dostala 5 mincí, ale za jakou cenu :eek:

17. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

I se svým matematickým mozkem mám občas problém. Hra se mi sice líbí, jen toho času kdyby bylo víc. Sice má člověk možnost prodloužit si potřebný čas pomocí jednoho mlýnského výrobku (už raději počítám s tím, že na jedno políčko budu potřebovat "tři vstupenky" namísto dvou), ale i tak je to nečekaně náročné.
    Počítal někdo, zdali lze dosáhnout současně na stonek s dekoracemi a na něco užitečného (piccolo bedna tam bohužel není)?

kaolín11

Zjistil jsem, že se lze samozřejmě vrátit na políčko, ze kterého člověk nepobral všechny odměny a hrát opětovně (bohužel ale v případě úspěchu získá jen tu dosud nevyhranou odměnu).

18. olčaML

olčaML Vážený autor

Se nestačím podívat na krabičky a ne tak na časomíru, díky ahojky.

19. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, ten čas na minihru je opravdu krátký, má to cenu vůbec hrát? takto nezískám žádnou jinou odměnu něž jen těch 20 mincí, tyhle narozeniny se ale vůbec nepovedly.

20. evinana

evinana Magnát fóra

jj, i já nestíhám včas dokončit, takže většina je jen za mince. Nu což, nedaří se, tak se nedaří. Je to sice škoda, ale nervovat se nebudu. Ale když je čas tak krátký a může se prodloužit, tak mohla stačit alespoň jen jedna krabice
    Přeji ať se všem daří

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.