Všechno nejlepší, FARMERAMO! (18.1. - 26.1.2023) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/1/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

V obchodě vše vykoupeno, tak jsem obětoval krabičku na prodloužení a získal pudlí můru. Nedokonalé, protože je málo zboží v obchodě, hvězdičkové mince přibývají, ale můžu si s nimi akorát vytapetovat... narozky se opravdu nepovedly.

hroudov: základní a zásadní věc je, skládat stejnou barvu na sebe (několikrát zde psáno), zkus kroky zpět, pokud jsi je vyčerpala nezbyde nic jiného než zavřít minihru křížkem.

2. máťochov

máťochov Stará škola

To jsou mi narozky. Aktuálně stojím na poli 34/40 a už se mi povedlo jednou kombinovat tak že jsem se úplně zazdil a nepomohly ani kroky zpět, takže odměna 5 mincí:p. No nic, jedeme dál.

3. goro19

goro19 Pilný autor

Prosím, ví někdo o kolik prodlouží časový limit jedna krabička a jestli je omezen počet prodloužení?
    Ještě jsem nezkoušel.
    Děkuji za odpověď.

findy22 tohle ocenil(a).
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

goro19 - ahoj, cituji z FAQ: Časový limit lze prodloužit použitím 1x Krabička na makronky a čas se vrátí na počáteční hodnotu.
    Tudíž doporučuji prodloužit až těsně před vypršením limitu ;)
    PS: krabiček můžeš použít vícero - tedy prodloužit znovu před doběhnutím limitu

sovicka64, findy22 a bačkora85 tohle ocenili.
  5. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Zdravím, také ten časový limit mi nestačí a konečně jsem našla radu jak na to a prodloužit si čas. Ještě nevím jak přidat o jednu krabičku navíc, přece mě některá odměna láká a chci to zkusit. Díky všem vytrvalcům.

sovicka64, findy22 a bačkora85 tohle ocenili.
  6. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Ještě 30 mincí a bude stonek.Jo jo chybí mi ty ze 13.LV kdy jsem nemohla krabičky vůbec složit.Ještě že je dost času.Jedu jen na mince,časomíra mě stresuje.Letošní narozeniny jsou opravdu pěkně vypečené :p

7. 0tinka1

0tinka1 Pisálek fóra

Farmerama oslavuje 13 narodeniny a čo tak my farmári čo sme jej k tomu pomohli nemáme žiadne špeciálne darčeky, bonusové kódy či denník tajomný kalendár? Čo by bola Farmerama bez nás? Tak táto oslava sa mi zdá úbohá ako keby to oslavovali bezdomovi.

8. we.ww7070

we.ww7070 Zelenáč fóra

Ahoj farmáři, stojím na políčku 34 už jsem ho opakovala asi 4*. Může mi někdo poradit jak na něj ???

fany2020 a findy22 tohle ocenili.
  9. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak konečně akce podle mě - vybrané všechny odměny včetně hvězdiček kterých mám 20 000 - fakt mě to bavilo

10. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, mně už to taky naštvalo na poli 27 jsem 5x vracela a hra neměla žádné řešení, nahoře v krabicích nebyly žádné stejné dortíky, které by se nechaly přemístit do druhé, napěstováno taky nemám nic, ani bonusy se na mé farmě nevyskytují, budu ráda jestli vůbec stihnu dekorace do stonku.

11. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Stonek aktivní, všechny odměny za mince vybrány, ale za mě nejhorší hra za poslední dobu.
    Odměny z miniher 50 na 50. Nějakou zkusím znovu podle nálady, ale hrotit to nebudu.
    Všem, kteří plní přeji hodně štěstí, kdo má splněno, gratuluji.
    Hezký zbytek víkendu ;)

12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Teď jsem se po týdnu vrátila z hor, na mobilu napěstováno na 47 krabiček a když jsem projela forum, nevím, zda mám vůbec začínat. Uvidím zítra , jak se vyspím.

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Podruhé jenom 5mincí. ACH JO:cry:xD

smoulinek123 tohle ocenil(a).
  14. michnaj

michnaj Vycházející hvězda fóra

Já chci moc poděkovat Migosovi za skvělá videa, stála jsem na předposledním políčku a nemohla jsem ani za nic dokončit, vždy jsem se dostala do situace, že jsem nemohla dál, stálo mě to asi 15 pokusů tak jsem se na to vyprdla, že teda oželím poslední dvě odměny a díky Míšovo videu jsem to dokončila, takže Míšo veliký dík:inlove:

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, to je pudlí můra? Začni skládat modrou posypku a fialovou barvu do prázdných krabic. Návod je i na předchozích str. nebo v samostatném vláknu (Nápověda).

jitulecermáková: Skali na stejný dotaz odpovídala, je tam i grafika (od dinoalesi), prostě klikneš na krabičku nahoře před vypršením limitu.

16. Skali

we.ww7070
    Ahoj, 34. level máš ZDE

bačkora85 a michnaj tohle ocenili.
  17. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Ja len nerozumiem, prečo si musím namlieť 2 balíčky, aby som si raz zahrala :eek:

-Jara05- a zemanka01 tohle ocenili.
  18. Skali

dingičko - ahoj, prostě to tak nastavili, no. Mohli dát jeden, ale třeba "větší" a vyšlo by to nastejno ;)

19. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Jestli to nebude proto, aby jsi na prodloužení mohla použít jen jednu krabičku a nemusela jsi dávat dvě za novou hru ;)

20. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

To je neuvěřitelné!
    Zatímco pro předposlední level jsem si to vše musel zkopírovat do wordu a následně si přesouvat hrací žetony sem a tam, než se mi to podařilo, a pak pěkně Ctrl+Z až na počátek a po spuštění záznamu činnosti do videa stačilo stisknout ve wordu Ctrl+Y a nahrát tak celou sekvenci, kterou jsem pak pomalu zopakoval v reálu ve hře (zájemcům mohu poslat video na mail), tak na poslední hru mi stačily 3 pokusy (reálně 2 + 2 +3 vstupenky).
    Hurá - mám to za sebou!:D

Teď jen mrknout na to, co z odehraných her se mi vyplatí odehrát tak, abych vybral cenné komodity (a takoví pomocníci na 24 hodin to věru nejsou).
    Všem přeji mnoho úspěchů ve hře.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.