Všechno nejlepší! (22.1. - 4.2.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

První řádek doma!:)
    Jinak sem si všimnul,že když sem restartoval hru,tak sem neměl k dispozici odvary! Bylo to šedý!
    vanda to sem nezkoušel.Ani sem netušil,že je to možný! zatím sem jel ,,postaru,, !:p

2. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11, to je pomôcka a na to tie elixíry máme

3. ašada01

ašada01 Titán fóra

Chtěla jsem si zahrát minihru, ale mám vše hotovo. Nebylo by to špatné, ale odměny jsem nedostala :p.

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

ašado, to se mi také stalo na vedlejší farmě a říkala jsem si, že jsem se neměla znovu nalogovat :p ale podívat, zda mám funkční stonky, to by bylo terno

5. kaolín11

ašada01
    Jedině restartovat hru! Už sem restartoval několikrát!:cry:

6. milteska

milteska Mistr fóra

tak nevím,jak to pofachčíběhem rozpěstování jsem se musela 2x znovu přihlásit,točila se kytička. První hra odehrána,obrázky jsou fakt nezvyk. Zatím budu pěstovat a pak se uvidí,se soliterem problém nemám,ale kdo hrajete na mobilu,tak to bude na lupu

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Na dnes už mám odhrané.Nebaví ma to keď sa mi Bambulo vozí na vozíku.Ak to aj zajtra tak pôjde stále reštartovať tak akciu odignorujem.Stačilo.

8. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

dinoalesi díky moc za přehled! Bude mě to trvat dýl,než příjdu,jak na to.Zkušenosti z kartama nemám...Zkoušela jsem akci hrát,ale zatím je to marné....Tak budu pěstovat rostliny a postupně bádat. ;)

9. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Se přeci nevzdávám. Vysněná nálepka je doma ;)
    A jak je psáno, poplácám se po zádech za dobře odehranou hru :)
    Jestli budu zkoušet další minihru hru nevím :eek:

10. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

upload_2026-1-22_18-2-8.png

ověřeno na více místech ... po návratu z alp se to rozbije... stačí restart

11. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Dobrý večer, teď jsem poprvé zasela. Uvidíme. Všem děkuji za přehledy. Karty jsem jistý čas mastila jako o život. Jsem zvědavá, jak budou padat padátka a jak se bude pěstovat. Zítra ráno prubnu KŠ. Uvidíme.
    Mrkněte do e-mailu, na který máte registrovanou Farmeramu (klidně i do hromadných a spamu). Najdete tam bonusový kód přímo na účet a dostanete 5 PL a 50 ks SH.

12. kaolín11

Hlavní cíl splněn!

Od té doby co sem byl upozorněn,že si mohu vyzvednout za odvary jakoukoliv kartu,je to brnkačka!8)

13. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj chci hrát,ale píše mi to že mám max odvarů a přijdu o ně,co s tím děkuji

babina51, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  14. Vanda

Ahoj papulice,

tak Kráľa nehraj, zahráš ho, keď budeš potrebovať odvary.

15. schummi1

schummi1 Rádoby autor

tak me to nefunguje.na 4 nejde dat 3 stejny barvy a nic nejde

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  16. Vanda

Ahoj schummi1,

pozri si video (klikni) vo FAQ

dole ukladáme farby striedavo (červenú, čiernu)

17. schummi1

schummi1 Rádoby autor

Vando diky

babina51 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  18. Vanda

babina51, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  19. 14087

14087 Titán fóra

Taky jsem musela restartovat :D tvářilo se to jako hotové :D to by bylo fajn Ale.. první řádek doma, ale nebyl zadarmo teda .. musela jsem restartovat, nebo resetovat 3x :p páč mě to nechtělo pustit, karty byly schovaný :p na štěstí se odvar dá nasbírat lehce :) jen ten plevel trvá dlouho i se SH páč mám ve slotu rostlinej bonus tak že se tam vejde jen 10% na SH

20. Vanda

Ahoj 14087,

skryté karty si môžeš vyhľadať tu, väčšinou nie je potrebné reštartovať hru.

upload_2026-1-22_19-55-47.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.