Všechno nejlepší! (22.1. - 4.2.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Balíček proklikán, už tam zbývá jen ta červená 6 :music:
    Koukám že nezvládnu ani tu nálepku, jak jsem si myslela :(

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Musím teda říct,že je to krapet nepřehledný.Příště prosím ,,žaludovky,, , nebo klasické srdce,kule, kříže, piky ! Dále.pokud mám vyskládané všechny čtyři sloupečky na pravo a v balíku už není žádná karta,klidně by se to už mohlo poskládat samo. Bylo by to krapet svižnější! Samozřejmě by musely bejt všechny karty otočeny!
    Tož tak!;)
    kutilka70 Zde už ti pomůže jedině restart hry!:cry:

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Keď ma to prestane baviť tak to rýchlo zabalím.Kto ide do nej tak držím palčoky aby vám to rýchlo ubúdalo.

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

5. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

kaolín11 díky za vysvobození :inlove:
    Konečně padla a já mohu v klidu plnit úkoly v družstvu :p
    Karbaničení zdar, tedy sbohem :music:

Farmářka_X díky.

6. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11,
    skús pravým tlačítkom na myši, síce po jednej ale je to svižnejšie

7. kaolín11

Nechci teda nic říkat,ale stouhle minihrou RT krapet přestřelil ! Příště už budou na řadě šachy !:wuerg:
    Kdysi dávno sem pasiáns hrával i v jiných variantách a vím ,že se mi to mnohokrát nepovedlo dohrát do konce !!:cry:

8. evinana

evinana Baron fóra

Odehrány tři hry, ty snadné za karty co jsem měla. Teď budu pěstovat a pěstovat a až pak hrát. Jen ty obrázky na kartách mě nějak matou, lepší by bylo kdyby zůstala klasika. No...ale třeba to z nějakého důvodu nešlo, proto ta změna.

9. 14087

14087 Titán fóra

Mě se akce líbí, karty já můžu, šachy bych nedala :D :D tak moc nenaváděj kaolíne :D
    Děkuji za bonusový kód a za dárečky z něho a přeji vše nejlepší do dalších let Farmeramo:inlove:

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odehrála jsem na obou farmách po 3 hrách, jednou jsem musela restartovat, už jsem neměla nic dál ;) což se mi hodně příčí a karty nejdou od sebe rozeznat, je to moc maličké a podobné, to zas bude opruz, nechci to vidět, až budu mít napěstováno a začnu hrát naplno, škoda mluvit, určitě ještě hodně hráčů to vzdá, mě to také nebaví, všechny úkoly bych dělat nechtěla, ještě že si jedu jen po své vybrané trase nebo tedy trasách, když bude odevšad něco vyzobat
    Edit: Kaolíne, také jsem marně přemýšlela, na co je krok zpět, jedině, že budu mít 4 červené 4 moci přemístit na 1 černou 5 a vyberu zrovínka tu blbou, jinak jedině restart hry

Naposledy upraveno: 22/1/26
  11. kaolín11

Tak už i já sem dojel !

Jó,kdyby se mohly do prázdného sloupce dávat libovolný karty,to by byla jiná! Podotýkám ,že tohle je hra o řádek! Zatím hráči ani nevědí do čeho jdou! ten pohyb zpět,kčemu je to dobrý ?!? To snad jedině když se ukliknu ?!?:cry:
    Jinak to pravý tlačítko je super.akorát bych doporučoval být ,při používání,drobet obezřetný!:wuerg:

12. charina

charina Aktivní autor

Solitare nikdy nehrála...když to tu čtu, tak zvažuji, zda vůbec začínat. Tato hra mne zatím ničím nezaujala.

13. Vanda

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

14087 kde jsi vzala bonusový kod, ať hledám, jak hledám nikde není jen na mejlu jsem ještě nebyla :p

Edit: tak v mejlu jsem ho našla díky mocinky :)

15. kaolín11

Vanda
    Samozřejmě,že červená 8 v balíku není! Neboj pasiáns nebo zde solitér ,znám dobře!;)

16. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak jsem se prvním úkolem prokousala, no uvidíme jak to bude dál:p

17. beda.m

beda.m Zelenáč fóra

Tak já asi dohrál, nezvládl jsem ani nálepku, odvarů 6 a všechny možnosti šedé

-Jara05-, babina51 a dasa1143 tohle ocenili.
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak mám nálepku, třikrát jsem restartovala a nic nepomohlo. Nejhorší je že se hra nedá nijak vymazat abych mohla hrát další.

babina51, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  19. beda.m

beda.m Zelenáč fóra

koupil jsem si balíček a mohu pokračovat

babina51, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  20. Vanda

kaolín11, len pre istotu, tu si skúšal hľadať

upload_2026-1-22_16-52-46.png

tak iné karty nájsť, fialového elixíru máš dosť

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.