Všechno nejlepší! (22.1. - 4.2.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/1/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Všechno nejlepší! ::..

Minimální level: 3
    Obtížnost akce:
    • střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak hurá do toho ...

Kudrnová tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

To bude dlouhá minihra ;)

3. PampusikLenusik

PampusikLenusik Mistr fóra

okej, skladanie kariet, solitaire, to je vsetko fajn... ale nejak som prehliadla, ze kolko kariet vlastne treba vyrobit. kazde kolo chce vlastne karty alebo ich vyrobim raz a mam? (to by bol pekny sen xD)

4. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Super zas nová minihra,to bude zase něco když jsem karty nikdy nehrála se budu učit

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak tu bude zase treba brutal množstvo rastlín! Začnem a uvidím.

7. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj hm zase dobrá motanice,uvidíme,pořád máme možnost nehrát...

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

No nazdar to zas budou zmatky .Jsem na sebe fakt zvědavá.;)
    Přeji všem super hru:p

9. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

dasa1143 - přesně jak píšeš.... jsem na sebe zvědavá.
    Na plantáži jsem měla samý dobrý dekorky, tak jsem dala pole.... škoda, byly fakt na body dobrý. Ale co se dá dělat, do akce se pustím a uvidím, jak mi to půjde. Hlavně jsem si už zasadila na obou plochách dlouhodobky, protože jak sama sebe znám.... ať žijí zmatky.
    Mějte se a karbaničením zítra zdar ;)

10. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Určitě akci začnu. Jsem jenom zvědavá zda při skládání karet budou chodit potřebné karty tak jak je to v ukázce. V reálu to většinou tak jednoduché není.

Modíkům přeji pevné nervy a hodně trpělivosti. Dovedu si představit co je čeká za práci!

Snad se nám všem bude dařit a akci dokončíme v pohodě a včas.
    Přeji všem pěkný den!

11. hansicek

hansicek Velmistr fóra

rychle počty, kým nám to tu dinoalesi pekne rozpíše

dúfam, že som FAQ pochopil správne a nikde sa nepomýlil

predpokladám, že na každý solitaire bude potrebný jeden balíček 2-3 (680 Karbaníček + 1430 Malířská květina) a jeden baliček eso

solitairov treba na kompletku odohrať 39 krat (ak nebudeme opakovať kvoli HM) takže bude treba minimálne 26520ks Karbaníček + 55770ks Malířská květina a k tomu 6045 padatiek čo sú nehorazne počty aj keď akcia trvá 13 dní, kedže sa každá akčná pestuje iba na jednej ploche a zaroven z tých istých plôch padajú aj padátka

komu stačia iba stonky potrebuje všetkého o 1/3 menej t.j.: 17680 Karbaníček + 37180 Malířská květina + 4030 padátok
    oprava: 13600 + 28600 + 3100
    pokiaľ nebudeme hry na HM opakovať tak dostaneme celkom iba 21/13HM a za to si toho veľa nenakúpime

Naposledy upraveno: 21/1/26
  12. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Přeji pěkný den.
    Líbí se mi perfektně zpracovaný přehled od moderátorů, skvělá orientace, kdo pozorně čte, neměl by mít problémy.
    Karty mám ráda, ale bojím se miniher Sólo král a Dvojitý král, které jsou na čas a to já nemám ráda.
    Chtěla bych získat dekorku pod číslem 56 na rodokmenu. To bude můj cíl.
    Všem farmářům přeji úspěšné minihry a dobré karty.

13. eksot19

eksot19 Rádoby autor

To mají být narozeniny? Už ty vánoce byly na prd.

14. evoku57

Ještě počkám na výčet od Dinoalesi a budu přemýšlet, zda se do akce pustím či nikoliv :p

15. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj, také si počkám na výpočet a přehled od dinoalesi, ale už vím že do akce půjdu ;) soliter mám ráda :D

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Moc těm počtům nerozumím.Akorát vím,že cílem hry určitě není projít celý strom!
    Jak to tak vidím,budou pro mně důležitá pole č. 3,14,20,39,49 a 56.Krámek mě nechává klidným!
    Takže to k vyznačeným políčkům vezmu nejkratší cestou a až poté to případně dorazím!8) Jestli to tedy chápu správně!:wuerg::cry:
    Jinak tedy,na obtížnost akce odměny chabé.Poslední dekorku nám tedy mohli umožnit získat vícekrát!!o_O

17. libakos

libakos Titán fóra

Zvláštní narozeniny , za věrnost si docela máknem abychom alespoň něco získali.No co už jsme si zvykli že? Kaolín díky ,pokud to půjde pojedu podle tebe.;)

18. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

No potěš koště, hry na čas nemám ráda :wuerg: Veselé narozeniny :music:
    Zasadím dlouhodobky na padátka a zítra se uvidí ;) Třeba mi to nakonec bude i bavit :)

19. evoku57

Kaolíne, vidím to stejně, jde mi jen o řádek č. II a tudíž jedny dekorky,:) tak do druhého stonku být nemusí a nemusím je kupovat. Po cestě bych chtěla sebrat pikolky a to mi ke štěstí stačí, takže z těch čísel, jaké se otevírají další okna vybrat tu nejkratší cestu a sbohem a šáteček, pokud by to bylo složitější, tedy návštěva více polí, tak se rozmýšlím, že bych tu akci na vedlejší farmě nejela, tam stále bojuji se SH a i zuzka ubývá rychlostí blesku, když jsou tak náročné akce chjooo

20. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Karty jsem nikdy nehrála a nebudu ani teď.Dám si pauzu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.