Věk dinosaurů (4.1. - 10.1.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rosnička007

rosnička007 Stálice fóra

Ahoj!Do akce se pustím,ať už jsou odměny jakýkoliv. Nevynechávam akce.Začnu taky rostlinou z delší dobu růstu. Bedna v řádku je fajn. Hold někdy z ní zázrak není a podruhé potěši. Já osobně spokojená jsem.Hodně úspěchů všem,kdo do akce jde.:)

2. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky :inlove:
    Jako správný farmář akci začnu a snad i dodělám. Mám radost z každého stonku :D. Tak přeji všem hodně štěstí
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)

3. coneznam

coneznam Osvícený autor

Zkusím už jen proto, že se pěstuje jen na baha. Spíše asi nedodělám, v práci toho moc nenasklízím (leda bych to pouštěla na projektoru studentůmxD). Musím si zalepit bebíčko z novoročního dárečku. Nebyla jsem pár dní na fóru a prošvihla ho:cry:. Mohlo už by někoho napadnout nějaké upozornění, že je nějaká novinka. Třeba by mohlo svítit na farmě, nejen hledat vše na fóru

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kdo chce plnit celou akci,nezapomínat zadávat mletí akční plodiny do fronty!:)

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahoj, také akci nevynechám. Protože na mé farmě na Baha pajdátka nepajdají ze stromů ani z dlouhodobek, budu si to jistit pokráceným čajotem (Maska Tiki, Léčebná mast, Esence moudrosti, voda, bobky) Dá se sklidit třikrát za den, takže nahradí dlouhodobku, kterou bych sklidila jednou.
    Začnu s delší rostlinou, neb jsem do pátku na odpoledních, takže začnu až zítra večer a budu set na pohopole s kapkama a vrtulkama. O víkendu pohoním ten čajot, snad to nějak doklikám.

Naposledy upraveno: 3/1/24
  6. dedy55

dedy55 Pisálek fóra

že vraj v mlyne sa musi začinať,nič tam nemam,čo mam mlieť?

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dedy55
    Nejprve si musíš vybrat mezi těmi dvěma akčními plodinami (výběr vpravo nebo vlevo), následně dodat 20 padátek a pak můžeš namlít tu akční plodinu, kterou sis zvolil...

Oprava:
    Skutečně není třeba dodávat těch 20 padátek (i když mně se jevilo, že po výběru dlouhé plodiny jsem nemohl mlít a dostupné mletí měl až po dodání padátek). Nicméně na věci to nic nemění - nejprve je třeba zvolit akční plodinu.

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

To dodání padátek před mletím není nutný, jen jsem si vybrala kterou akční a už jsem mlela (ještě před sklizní, takže jsem padátka ani neměla a nemohla je tak dodat ani kdyby to bylo omylem).
    -------------------

Jinak to vypadá, že padátka padat budou, včera jsem to nějak nevošéfovala a do rána měla na polích chlívky. Protože z nich ale tentokrát nepadá, sklidila je, do začátku akce už jsem měla jen čas rozhodit po poli maniok (dozrání 2:30) a po okraji zbylo pár stromů na 12 hodin. A z této "přípravy" vypadlo 23 padátek, což nepovažuju vůbec za špatný. Ono to půjde, jen už dávat delší býlí než maniok. xD

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akci jsem rozjela, ale jedu delší jen po řádek, obě pěstovat nebudu, to je moc padátek :)

10. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akce nyní určitě nejméně dva měsíce dělat nebudu (pokud vše dobře dopadne). Vím, že do příští neděle bych měla mít čas, ale není nálada se na farmě "bavit" při akci. :(:(:(
    V klidu budu plnit stodolu.
    Přeji všem hodně padátek a ať si to užijete! :):):)

11. bodegamann

bodegamann Zelenáč fóra

Ahojky farmáři, měla bych dotaz ( snad to nebude považováno za spam, kdyžtak se omlouvám ). Hraji teprve chvíli, takže je mi jasné, že podobné akce nesplním ani z poloviny, ale měli byste nějakou radu jak postupovat co nejefektivněji? Jaké použit bonusy, produkty,... krom superhnojiva. Moc děkuji, pohodové farmaření :)

12. 14087

14087 Dozorce fóra

Brý večer, opět jsem nesledovala kalendář přijdu z práce a hele akce na baha, jdu do ní, řádek se mi líbí.
    Začínám 5h. páč mám volný víkend tak abych se neunudila k smrti :D a kam dojdu tam dojdu :)
    Hezkou klidnou hru všem ;)

13. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

bodegamann: poslala jsem ti do začátku jednu mrkvovku

14. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bodegamann
    K té Mrkvojablečné směsi - největšího efektu dosáhneš při použití políček 1x1...

15. bodegamann

bodegamann Zelenáč fóra

Madulka_cz a -Jara05- tohle ocenili.
  16. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Zdravím, akci jsem také rozjela uvidím kam až dojdu

17. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak řádek hotov
    upload_2024-1-4_21-34-54.png
    jedeme dál :)

18. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Pro dnes končím...
    Dobrou noc :)

19. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dinoalesi, také dnes končím,
    upload_2024-1-4_23-29-54.png

přeji všem dobrou noc, zítra je také den

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak Vám, rychlíkům, pěkně děkuju za duchovní potforu, teda podporu xD Já mám zasetých prvních deset rostlinek, ještě hodinu a tři minuty to bude zrát. Pak to musím otočit ještě jednou na celé ploše, abych měla osivo na pohopole. Tohle bude dlouhá noc 8) Ale Vondráčkovou si k poslechu u toho čekání určitě nepustím...
    Nicméně (strašné slovo), gratuluji :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.