Určeno k archivaci Zlepšovací návrhy Prosinec 2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem vavovi, 24/11/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Líbí se vám návrh?

1. Ano

94.6%
  2. Ne

5.4%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vavovi

Návrh splnil předepsané podmínky a bude předán RT, který rozhodne o jeho případné realizaci.

Fajn hru pezt

Téma zamykám

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Název: Zkrácení aktivace dekorací a stonku

ANO: 84 hlasů 97.7%
    NE: 2 hlasy 2.3%

Dnes sklidím farmu jako každý den - vstávám na budíka - a jakmile se vrátím zpět na hlavní farmu, tak mi svítí ke sklizni Neonová motýlí kukla a já tudíž musím čekat dalších 24 hodin na její aktivaci. Aktivace dekorací (i mazlíků) a stonků po 12 hod. a násobků, tj. 24, 36, 48, 72, .... 168 je velice nešťastná. Stále se na něco čeká, než uzraje tj. je k aktivaci a čas se posouvá každým dnem, za měsíc to je i 10 minut. A můžu stále vstávat na budíka ve stejný čas a ve stejný čas farmu nesklidím. Jak zle jsou na tom ještě ti, co chodí do práce a mají čas určený přesně na minuty. Odjezd autobusu, vlaku a začátek pracovní doby za měsíc o 10 minut neposunou. Myslím, že by RT měl být spokojený, že je nás tu ještě pár skalních závisláků a proto bych je chtěla moc poprosit, zda by nešla doba aktivace dekorací a řádků upravit a to snížit čas o půl až 1 hodinu u 12, 24, 36, 48, 72, .... 168 tedy násobku 12 hodin, aby se nemuselo stále jen na něco čekat a nové dekorace a řádky aby byly na 11, 23, 35, 47 atd. hodin. Jsou nepraktické i stromy xxl na 12 hodin, ale s tím už asi nic RT neudělá, tak alespoň ty dekorace a stonek, to bych byla velice ráda - děkuji

:D
    Edit: aby to bylo pro RT jednodušší, tak by nebylo špatné, kdyby zkrácení udělali formou run na Stromě moudrosti.
    Jedna runa na dekorace a jedna na řádky. Každá runa by měla 5 možností rozšíření, každé rozšíření třeba za 400 hvězdiček a každé rozšíření by snižovalo čas o 2%. Pak by nebyla práce s tím, aby se každá dekorace a řádek upravovaly zvlášť
    :)

Naposledy upraveno moderátorem: 15/12/18
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Řádek na zkrácení dekorací je ve hře už velice dlouhou dobu,možná by ho chtělo pro nováčky opět zařadit mezi odměny v nějaké budoucí akci.Zkrácení stromů je ve hře také k dispozici! A jediné co vlastně chybí a to mě vytáčí nejvíc,je zkrácení řádků.Osobně to řeším tak ,že zaskřípu zubama a řádky sklízím až v dalším dvanáctihodinovým cyklu.:p

4. evoku57

kaolín 11 - jenže to není řešení pro momentální sklizeň jedné dekorace, stačilo by kdyby byla kratší, ale to ten řádek by musel být ke sklizní neustále připravený. A další 12ti hodinový cyklus? to přicházíš o hodně. Já to řeším jednou za čtvrt roku že 36 hodin nesklízím a posunu tím čas o nějakou hodinu, ale opravdu se přichází o miliony BZ, což je velká škoda
    o_O

5. evoku57

Název: Šlechtění plodin na Bahamaramě

ANO: 57 hlasů 91.9%
    NE: 5 hlasů 8.1%

Na farmě máme šlechtění plodin, dokonce nám RT přidali i další plodiny, ale na Bahamaramu nic. Na Bahamě už je docela dost akcí s padátky a dokonce to tam asi i trošku míň padá, protože málokdy jsou k dispozici všechny tři plochy. Proto by bylo už načase, aby nám RT dalo možnost šlechtit i na Bahamaramě a využít tak bonus kaštanového řádku i tam. Složení šlechtění nepopisuji, protože to nechám plně v režii RT, už 2x se s tím dobře popasovali, tak do třetice by to bylo o to jednodušší, děkuji
    :D

Naposledy upraveno moderátorem: 15/12/18
  6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Evi mě se to zdá jako dobrý nápad každých 36 hodin čekám na sklizení bonusů na stromy a zvířata ze stonku

jirinasinova198 a evoku57 tohle ocenili.
  7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

evoku: dávám ano, ale jestli tam dají taková množství jako při posledním "doplnění" rostlin na farmě spec. u dlouhodobek do úkolů nad 100 lvl cca 1000 - 2500 ks a vrátí se ti okolo 100-200, tak to ani nemá smysl. Šlechtím celou dobu, co hraji, ale tyhle už vynechávám - jsou opravdu ztrátové a to mne neba.

8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Evi mě to také příjde jako dobrý nápad bylo by dobré kdyby to z rostlin padalo hlavně ze saguara

evoku57 tohle ocenil(a).
  9. evoku57

Apachie, já ty nové taky nešlechtím, přijde mi to zbytečná ztráta plodin, bo už mám bonus na SH, ale na bahamě zatím nic není, tak proto ;);)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Dávám ano, pokud by reagoval kaštanový řádek, jinak by to bylo asi zbytečné už proto, že na Bahamce je akcí málo ... no možná je už v plánu nějaké přidat. Příjemné dilema pro řádek při současných akcích farma + baha, nepříjemné dilema pro řádek při návazných akcí farmy + baha po jednom dni, kde se jedno použití opět vynechá ... ale to jsem asi moc daleko :D

babako, evoku57 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. šebejda

šebejda Baron fóra

Ale jo, spíš ano. Stejně kolikrát čekám, než se mi něco urodí a tak ve volném čase můžu šlechtit na baha.

Honzulka05, evainfo a evoku57 tohle ocenili.
  12. pezt

Zdravím

No pokud se sklízí v 12 hod. cyklu, tak jako sklízím já, tak řádek na zkrácení dekorací Řada na magickém stonku "Velikonoce 2015", je plně dostačující a lze to dobře využívat. Pokud jsou mazlíčci mimo tyto cykly bohužel počkají si na další sklizeň;). Jediné mínus je opravdu v těch řádcích. Ty už potom nevycházejí, ale také moc neřeším, ráno sklidím skoro komplet nebe a večer pouze oblíbené a některé řádky v ostatním, pokud vycházejí do rána. ;)

13. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Nechci vám brát iluze, ale i když se budete zkrácení dožadovat, BP vám v tomto bohužel nevyhoví.
    Vzhledem k rozsáhlosti a počtu řádků v nebi a přitom, že spousta řádků je placeným prvkem je to nereálné, tak k vám v tomto budu zcela upřímná, i když to jste slyšet nechtěli.
    danda

14. pezt

Zdravím

On na bahamaramě teď nefunguje ?
    Mám za to, že kaštanový řádek na plodiny na bahamaramě působí stejně jako na plodiny na farmě, respektive na superhnojivo, tak jako Vánočka a Bílá nevinnost;)

15. evainfo

Asi tak jako psal Pezt ... při střídavých směnách (ranní a odpolední) mazlíky neřeším. Určitě si po odpolední přispím, protože večer sklízím až v osm, takže ráno taky. Při raní sklízím v pět a odpoledne taky. Přes víkend to s tím stonkem na zkrácení mazlíků zase přizpůsobím na pátou a jedu dál. No musím jednou vynechat stonky které se nekrátí, abych to srovnala s mazlíky a přijdu vážně o hodně BZ/TBZ. Ale to beru z jiné stránky, že nad 200 LV , kde se každý měsíc BZ přidává navíc, vlastně nemám kam dojít ... takže mě to přestalo trápit ... mě postrkuje jen KFC xD :p

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já sklízím v 12 h cyklu.... každý den, stonky nehlídám, na to nějak nemám čas studovat, co kdy je nejlepší..

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já nějaké posunování neřeším vůbec - co je zralé, odkliknu... co najdu v bonusové liště, podle toho zaseju nebo někdy vyměním chlívky za kratší; kaštánkový řádek nemám, to jsem zrovna nehrála, ten bych si ohlídala 8)

18. evainfo

Ahoj Pezt, kaštanový řádek určitě funguje - jak píšeš ;) ale se tu bavíme o šlechtění baha rostlinek a s tím automaticky beru rychlo zběr na možnost padátek při akcích na bahamce. To bylo bohužel to první, co mě při tomto návrhu napadlo :D minutový sběr s padátky. Přesně jak psala Evoku57 ...

aby nám RT dalo možnost šlechtit i na Bahamaramě a využít tak bonus kaštanového řádku i tam

Jinak nevidím žádný jiný důvod šlechtit na bahamě rostlinky, než, že by měli ze šlechtění dávat stejné věci jako na farmičce.
    Pokud jsem tento návrh na šlechtění nepochopila, se omlouvám a pro mě nemá žádný význam 8)

babako, Honzulka05 a evoku57 tohle ocenili.
  19. evoku57

pezt, ano funguje kaštanový řádek, ale bez bonusů, které jdou získat při šlechtění rostlin ;) a připadá mi to, že modici berou moje zlepšovací návrhy, jako by ty změny měli dělat oni sami o_O

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

evoku57, já bych spíš uvítala vychytání opakujících se chyb při souběžných akcích, při přidání nového prvku do hry; přijde mi to smysluplnější... a navíc bez návrhů, jaký by měla která plodina mít bonus, nemáš zlepšovací návrh, ale jen anketu, která je sice podmínkou pro podání zlepšovacího návrhu, ale nic nenavrhuje a neřeší...

babako, pezt a danaja1958 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.