Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 8/2026

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ejitka, 30/7/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alenal

alenal Obyvatel fóra

Prosím potřebuji poradit, mám sklidit 68 x tlustici, kde ji najdu, nevím co to je? Díky za radu.

2. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lacrima tohle ocenil(a).
  3. alenal

alenal Obyvatel fóra

Moc a moc děkuji, já jsem ji nemohla najít.

lacrima tohle ocenil(a).
  4. anakonda24

anakonda24 Aktivní autor

postup
    anakonda24, 19.8.2026., lvl 51
    Ďakujem

5. Vanda

lacrima tohle ocenil(a).
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Když se posílají dárky sousedům a přátelům, tak to dělá jednu chybičku, posílala jsem MJS a když ten dotyčný má plný počet dárků a já posílám poslední dárek, tak se dárek ztratí a já už nemůžu poslat 5 dárek. Možná, kdybych se na tu farmu vrátila za chvilku, tak se dárek vrátí, ale nezkoušela jsem to. Je to shoda náhod, soused má plno a já posílám poslední dárek, tak se to tváří jako odeslané

Edit: tak jsem se na tu farmu vrátila a dárek se objevil, měla jsem tam jeden poslední, tak se to ztratí jen na chvilku, musí se znovu přihlásit na farmu nebo možná i jen restartovat F5, ale dělá to, nestalo se mi to poprvé, ale už vícekrát
    Když posílám někde vprostřed 5-7 dárků nebo na začátku, tak se dárek také ztratí, ale v když pokračuji v posílání, tak se znovu přičte, tak už teď jen tak pro informaci, asi se s tím nebude nic dělat, ale kdo je nezkušený a neví o tom, že to farma dělá, tak by mohl zpanikařit. Takže, když posílám dárek tomu, kdo už má plno, tak se na chvíli ten dárek ztratí a ubude, jako odeslaný

Naposledy upraveno: 19/8/26
    lacrima a Apachie1 tohle ocenili.
  7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evoku57
    Jelikož mě dnes nějak znavil pracovní proces, tak jsem si trochu zdřímnul, a když se probudím, tak na mě kouká tady toto :p
    No nějak nechápu jak to myslíš. Nebo v čem je vlastně problém.o_O

EDIT: No bezplatný dárek sousedovi nebo příteli nad limit poslat nejde, pokud má dosažený limit objeví se vyskakovací okno

Screenshot_1.png

Chyba je u tebe nejspíš v tom, že jsi příliš rychlá a to okno ti již při dalším výběru nevyskočí.
    Žádný problém v tom není.

Naposledy upraveno: 19/8/26
  8. evulka541

evulka541 Zelenáč fóra

dobrý den,mám spoustu kuponu na pomocníky,alenemohu je na farmě najít,někam se mi schovaly,můžete mi prosím pomoci,kde je hledat?děkuji

9. Vanda

lacrima, kocieva a Diké tohle ocenili.
  10. evoku57

Pezte okno se objeví, to je v pořádku, ale ten dárek se i po tom okně tváří jako odeslaný a ubude z počtu dárků. Musí se restartovat nebo znovu načíst při posledním možném zdarma dárku, když je třeba druhý v pořadí, zmizí jako odeslaný a vyskočí i tak tabule, ale v průběhu dalšího odesílání se znovu načte a jde normálně odeslat. Můžeš to večer vyzkoušet s nějakou farmou, kde ještě nebudeš mít poslané dárky, večer budu mít plno, bo si naposílám dárky z vedlejších farem a zbytek dostanu od sousedů a přátel, tak budu mít plno a můžeš to vyzkoušet. Pošli mi z té zkušební farmy dárek jako poslednímu a uvidíš, že ti vyskočí tabule, že mám plno a přesto dárek zmizí do neznáma. Když zrestartuješ farmu, tak se ti znovu objeví. Vyzkoušeno na více farmách a už to zlobí nějakou dobu

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přijela jsem na týden z nemocnice a nevím jestli si můžu dárky vybrat pozpátku-myslím z letního kalendáře-
    Děkuji

12. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143
    Můžeš, ale za Floreny ;)

lacrima a dasa1143 tohle ocenili.
  13. _mysak_

_mysak_ Perspektivní autor

Ahoj tak jsem si v opičím chrámu aktivovala chov lenochodu ale v chovné ohradě ho mám stále pod zámkem co musím ještě udělat aby se odemkl

14. Astraia

Ahoj _mysak_
    Opravdu jsi aktivovala chov lenochodů? Je to ta druhá socha ze tří nových (třetí zleva). Pokud ano restartuj hru ;) U mě vše funguje

lacrima tohle ocenil(a).
  15. _mysak_

_mysak_ Perspektivní autor

• Necituj prosím příspěvek pod kterým píšeš, stačí oslovit hráče na kterého reaguješ! Tak jak jsem ti příspěvek upravila. Děkuji Astraia
    Astraia
    Díky už mi to funguje po restartu

16. Astraia

17. Meli8

Meli8 Perspektivní autor

Mám problém. Když chci zadat v chovné ohradě kolikrát mám akci opakovat nejde to. Když chci udělat třeba 20x musím to dělat po jednom.je to zdlouhavé. Někde jsem něco udělala já nebo je to chyba jinde? Děkuji za zprávu.

18. evoku57

Máš pomocníky, kombajn, chovatele a j.?

lacrima tohle ocenil(a).
  19. Astraia

Ahoj Meli8
    Zřejmě nemáš aktivované pomocníky kuk zde ;)

lacrima tohle ocenil(a).
  20. -vlastina303-

-vlastina303- Rádoby autor

V jaké akci dostanu malířskou květinu?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.