Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 4/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem piskot, 26/3/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. drahulína

drahulína Stálice fóra

Vím že nemáte křištálovou kouli.Co chci jsem napsala již brzy ráno v první větě.Že jsem použila Mrkvo-Jablečnou směs.Ale stále sklízím místo 7ks rostlin 5ks.Tak co je špatně???Chci opravit na 18hodin sklizen nebo vrátit 1ks mrkvo-jablečné směsky.Není to snad tak složité pochopit a nutné psát si ohledně toho 14 hodin.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

smoulinek123

V pohodě ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

drahulína

Zde na fóru nedokáži prověřit tvůj herní účet, co je špatně, to dokáže jen herní podpora, zde dostaneš jen obecné rady, pokud toto nepomůže, tak jedině podpora.

3. legopanacek

legopanacek Zelenáč fóra

Dobře, díky moc za odpověď! :D

Dave Lister tohle ocenil(a).
  4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

legopanacek, není zač ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

5. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

Ahoj, nevím, kam napsat dotaz, potřebuji asi kontaktovat herní podporu, ale přes "vykřičník" mi to nejde ... hraju v Klientovi, na forum se dostanu-přeskočí mi to na IE a na podporu-kontaktní formulář - taky to přeskočí na IE, ale stránku nelze zobrazit ???
    Zmizela mi dekorace z řádku, není v inventáři a ani v jiném řádku jsem ji nenašla, ani v parku, majáku apod. ??? buď jsem slepá nebo se vypařila :sleepy:
    Asi jsem ji omylem zbourala kladívkem, při ručním odklikávání stonku se mi tam furt něco objevuje :( .... Měla jsem takhle neúplný 3 řádky, ale do dvou jsem dekorky doplnila z inventáře a tuhle to nenajde ... přišla jsem na to náhodou, je to z řádku na padátka a ty se zrovna teď dost hodí .... :eek: nevím, jak dlouho tam chybí, ale 10-14 dní, možná měsíc ???
    Co mám prosím dělat ???

6. pezt

Ahoj kubíkpytlík

Předně bych doporučil změnit výchozí prohlížeč z IE na něco jiného. Tento prohlížeč již není podporovaný, tudíž se tam nemusí vše zobrazit. Doporučuji jeden z těchto tří a to Edge, Google chrome nebo Firefox.
    Až bude jeden s těchto prohlížečů nainstalovaný je potřeba jej změnit na výchozí prohlížeč. Aby se tam otevíraly stránky fóra a také kontaktní formulář podpory.

7. kubíkpytlík

kubíkpytlík Aktivní autor

pezt
    Myslela jsem, že GCH nastavený mám, ale zjevně ne ... díky, už to jde.

8. pezt

9. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

Ahoj, už nevím co mám dělat ale ve mlýně se mi označené výrobny krmiva uložit do toho pole označených jako to bylo dřív. Dnes po novém umístění potřebných chlévů to nejde. Zkoušela jsem to v různých prohlížečích i v klientovi. Můžete mi poradit? Hraji od začátku spuštění hry. Ten samý problém má s krmivem i dcera která hraje na stejném pc jako já tak nevíme jestli nemáme někde něco špatně nastavené

webmarian tohle ocenil(a).
  10. Dave Lister

Ahoj BlankaKorecka, zkoušel jsem jak v prohlížeči, tak v klientu přidat krmivo do oblíbených a uložilo se. Kdyby se nepodařilo prosím kontaktuj herní podporu a požádej o prověření účtu.

před
    upload_2021-3-30_20-13-59.png

po přidání
    upload_2021-3-30_20-15-7.png

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

11. sophiastanka

sophiastanka Rádoby autor

Ahoj.Píšem vám, nakolko som sklamaná, že zasa nebude v Aprili farmársky expres.porozmyšlajte nad tým a zaraďte ho do hry.je to veľmi fajnová akcia.dakujem.

webmarian a Dave Lister tohle ocenili.
  12. Dave Lister

Ahoj sophiastanka, také na tuto dobrou mini-akci čekám. Hlavně ten zvířecí už nebyl dlouho. Neustále zařazení farmářského expresu reportujeme. Tak uvidíme kdy se dočkáme. ;)

13. webmarian

webmarian Rádoby autor

Mlyn - krmivo - obľúbené
    Ja som tento problém sem písal už 3x - všetkým vám moderátorom to funguje a všade :D Len niektorým nám hráčom nie :)
    Predtým to vo flash-i fungovalo, pri Unity to nejde - vyskúšané v 5tich prehliadačoch.
    Tak zrejme sem netreba písať, keď všetko nakoniec na podporu treba. Som si myslel, že vy ako moderátori im to ozrejmíte.
    Nie je to jeden hráč, ktorému to nefunguje správne. :) Diky

14. webmarian

webmarian Rádoby autor

15. Hamoun Lasička

Hamoun Lasička S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím webmarian

Jelikož hráčka napsala na podporu, pracovníci podpory ji zkontrolovali herní účet a na chybu přišli. Zde na fóru tvůj účet neprověříme.
    Chyba je již nahlášena a předána k opravě. Bohužel se projevuje jen u někoho a ještě v rozdílných mlýnech.

Žádné informace k ptáčkovi apríláčkovi nejsou

Screenshot_1.png

16. webmarian

webmarian Rádoby autor

V poriadku, Ďakujem. Len som chcel vedieť, či Vráťa Vlaštovčák dáva odmeny len do čísla 100 :)
    Pretože aj po čísle 100 stále aprílovo lieta. (nezmizne po 100vke alebo všetkých odmenách)

Hamoun Lasička tohle ocenil(a).
  17. Čmáral

Čmáral Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

webmarian to nikdo netuší. Vráťa bude létat tak dlouho, jak se mu bude chtít. ;)

18. webmarian

webmarian Rádoby autor

So then - I wish you a crazy 1st April :D :D :D

19. samec

samec Magnát fóra

Zdravím---rád bych věděl proč,když sklízím nebo se prostě pohybuji po všem ostatním se neustále aktivuje přemisťování předmětů --vždy se to nabere na šipku a pochoduji s tím po farmě---co je to za novinku?--- aneb také po delší době na farmě je v prostředku farmy vykřičník všude----takhle se odstraňují chyby od konce minulého roku na unity,že přibývají nové chyby?

20. Hamoun Lasička

Hamoun Lasička S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

samec podívej se, jestli máš v nastavení vypnutý alternativní způsob úprav. Pokud ne, tak by to mohlo být tím. S výkřičníkem momentálně neporadím, poněvadž se ho taky nemůžu zbavit.

upload_2021-4-1_17-47-21.png

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.