Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 4/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem piskot, 26/3/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pokud ti napsali, že máš počkat na odpověď a čekáš už měsíc, tak se můžeš zkusit připomenout odpovědí na poslední mail, který ti k danému problému z podpory přišel. Určitě ale nezakládej nový ticket se stejným problémem přímo ze hry. ;)

2. drahulína

drahulína Stálice fóra

Dobrý den.Použila jsem Rajský věnec v domění že Kaliandra je kytka-a na akčních plodinách se nezměnil počet rostlin ke sklizni.Tak jsem použila mrkvo-jablečnou směs a ani tak se počet rostlin nenavýšil.Přišla jsem tedy zbytečně 2x o bonus?

3. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Dobrý den přeji .... V 10:03 jsem na Farmu a Baha dala výrobny, protože výroba je za 9 hodin. Na Baha v pořádku, ale na Farmě jsou výrobny za obvyklý čas :cry:. Jak je možné, že to nefunguje stejně ? A to jsem několikrát farmu i obnovila :sleepy::sleepy:. Děkuji za vysvětlení.

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj drahulína

Rajský věnec zvyšuje výnos pouze u květin. Kaliandra je akční plodina, tam navýšení nefunguje.
    Mrkvovo-jablečná směs zvyšuje výnos o 2 plodiny, kolik jsi měla výnos z jednoho pole a jaká byla velikost pole ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ahoj moncicak7070

Nyní jsem zkoušel a vše funguje jak má, už v inventáři se ukazuje, že výrobny mají základní čas 9 hod.

Screenshot_1.png

A když dám na plochu tak je to také v pořádku

Screenshot_2.png

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  5. satelit

satelit Hvězda fóra

Mám dotaz - obsahuje tento balíček všechny pomocníky na jeden měsíc?

6. drahulína

drahulína Stálice fóra

Klasika 5 ks z velkého pole.Vůbec se to nezvedlo na 7ks.

7. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Přeji pěknou neděli mám prosbu zda časem se bude řešit když otevřu arboretum nebo zvěřinec, výrobnu dříve když jsem zaměřila myší na určitý strom nebo zvíře co tam mám umístěno se objevovala u všeho INFO: Vyrobeno, doba výroby, od levelu, kategorie, velikost položky a čas výroby. Nyní se to vůbec neukazuje. A bylo by super opět tu možnost mít takto nevím zda tam mám oranžový či červený atd a ani nevím čas výroby podle této tabulky jsem se hodně řídila a dávala zvířata k sobě časově i stromy zkrátka vše ...nyní to nelze. Zatím jsem se odpovědi nedočkala i přes zapnutí v nastavení se to NEUKAZUJE. Děkuji zda dostanu odpověď Janča

Velice děkuji že se o tom ví tak snad časem bude opět tato možnost.

Naposledy upraveno: 28/3/21
    jarege, evainfo a drahulína tohle ocenili.
  8. pezt

Ahoj satelit

Bohužel o individuálních nabídkách pro hráče nemáme informace o obsahu. Informace by mohla poskytnout podpora.
    Nebo někdo z hráčů pokud nabídky využil.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

drahulína

Restartovala jsi hru a zkontrolovala diamantový slot, jestli je tam opravdu mrkvovo-jablečná směs.

Ahoj Janka79

Vím, že je to nepříjemné, ale problém je nahlášen, kdy dojde k opravě nevíme.

satelit tohle ocenil(a).
  9. drahulína

drahulína Stálice fóra

Jasně.Restartuje se několikrát denně nebot se to stále seká.Žádná nová věc.Vše zkontrolováno.

10. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

satelit už se mi to povedlo ověřit. Nabídka obsahuje všechny pomocníky na 1 měsíc. ;)

satelit tohle ocenil(a).
  11. satelit

satelit Hvězda fóra

Dob - díky moc, taky jsem něco našel v archivu.

Dob tohle ocenil(a).
  12. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

• Prosím nepiš dva příspěvky pod sebe, jedná se o multipost, pokud chceš něco doplnit použij volbu Upravit a dopiš text - Dave Lister
    dobrý den,bude se také řešit, že plně obsazené zvěřince (8 zvířat) neukazují plný počet krmiv tedy pro všechna zvířata, ale jen 6? děkuji

***Příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 28/3/21
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kde najdu, jaký druh zvířat má při šlechtění jakou barvu odznaku? Prošla jsem FAQ a na nic takového jsem nenarazila. Někde by to mohlo být souhrnně, jakou barvu mají savci, ryby, členovci, aj.

14. pezt

drahulína

Jestli je vše zkontrolováno, tak jaký je výsledek? Nemám křišťálovou kouli.
    Pokud máš nějaké nesrovnalosti, kontaktuj herní podporu.

Ahoj hnojaka

A jak poznáš, že tam máš jen 6 krmiv, protože se ukazuje jen voda a superkrmivo

Screenshot_1.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj evoku57
    Co takhle zkusit FAQ k nějaké akci kde byly potřeba odznaky. Pro tak zkušeného hráče by to nemusel být problém ne ? ;)

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

To už jsem také procházela a zatím jsem na nic nepřišla, jdu se tam ještě juknout

Edit: tak jsem něco našla, ale jak se můžete orientovat ve FAQ, když jsem třeba na 17 stránce a z ní odejdu, tak mi to skočí zase na začátek a já musím po dvou stránkách nalistovat stranu 18, no je to blbákov

Naposledy upraveno: 28/3/21
  16. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

17. pezt

evoku57

To se naučíš neboj ;)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj smoulinek123

No vidíš to jak ti to jde ;)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  18. smoulinek123

pezt nešlo by to dát dohromady a někam to založit aby to bylo vše pokupy, abych to pořád nehledal děkuji

19. pezt

smoulinek123

Jsou to akční předměty (padátka), tak nevím kam bych to měl dávat a to bych potom nedělal nic jiného, než vkládal někde nějaké padátka, která se v akcích opakují, nemyslíš?
    Máš možnost si to někde uložit také ty, když je to tak důležité ;)

kaolín11 tohle ocenil(a).
  20. smoulinek123

pezt jen jsem se ptal,tož sa omlovám .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.