Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Lenka123, 22/2/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sasasa

sasasa Stálice fóra

chtěla jsem koupit velký koš s mloky ,ale nevím jaké šlechtěnce v něm dostanu. Je tam udáno, že dostanu 5 ks skvrnitého mloka, ale při šlechtění oranžových mloků žádný skvrnitý mlok není. Jedná se o chybu nebo je tomu tak?

2. -Ivanička-

-Ivanička- Rádoby autor

Sopti, ahojky, asi můj příspěvek vyzněl jinak, než byl míněn. To celé má být dotaz a jestli vůbec, bude vše, co fungovalo, zase fungovat tak, jako dříve..děkuji

Naposledy upraveno: 11/3/21
    abigail280300 tohle ocenil(a).
  3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

sasasa jedná se o šlechtěnce Zdivočelý mlok. Vypadá to, že kvůli změně jeho názvu krátce před začátkem akce nebyl dostatek času na aktualizaci textů v paymentu. Správný obsah koše najdeš ve FAQ.

-Ivanička- to v tuto chvíli nevíme. Vše záleži na rozhodnutí realizačního týmu.

4. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Ahoj, mám dotaz : v chovné ohradě si nemohu pomocí pluska dát chovat zvířenu. Musím je dávat po jednom. Mám prémium, pomocníky mám ještě asi na 300 a více hodin. Pomocník na stonek ještě přes 11 hod. Asi zase nějaký šotek?

5. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Lenka123 v chovné ohradě potřebuješ mít aktivního Pomocníka pro chov, abys mohla používat plusko. Pokud je ikona pomocníka modrá, tak není aktivovaný a je potřeba jej zakoupit nebo aktivovat pomocí kupónu na pomocníky. V případě nesrovnalostí můžeš kontaktovat herní podporu a požádat je o prověření tvého herního účtu.

6. babicka38

babicka38 Magnát fóra

prosím můžu se zeptat tady ? mě se uzrálé stromy samy neodklikávají nevím co mám špatně. premium mám akční . moc děkuji

7. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babicka38, v prémium vile ve městě je potřeba zakliknout aktivovat automatickou sklizeň stromů. Také si prosím zkontroluj jestli máš opravdu Prémium účet aktivní. To zjistíš v Bance - Stav a výpověď. Co nyní pozoruji, tak to chvilku trvá než dojde k automatické sklizni stromů. Pokud by se ti stále nedařilo, prosím kontaktuj herní podporu a problém jim popiš.

>>Jak kontaktovat herní podporu<<

upload_2021-3-11_16-38-42.png

upload_2021-3-11_16-40-42.png

Ať vás síla provází na všech cestách

8. babicka38

babicka38 Magnát fóra

aktivmí premium mám a zaškrtnuto taky ale podívám se na všechno děkuji a ještě jsem se prve zapoměla zeptat že se mi na farmě neukazují hotové chlívky není tam ten trojúhelník na Baha tam se ukazují. děkuji za vše

9. Dave Lister

babicka38, a není jen překrytý něčím jiným, že ho nevidíš? U čeho se ukončení neukazuje, tak jsou velkokapacitní budovy třeba zvěřinec.

upload_2021-3-11_17-34-7.png

10. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Dob - děkuji za odpověď. Ale jak jsem psala všechny pomocníci by mi měly ještě fungovat přes 300 hod. Ale v chovné ohradě je kombajn modrý. Nerozumím tomu, kde zas mají soudruzi chybu

11. nolina22

nolina22 Pisálek fóra

Ahoj, prosím ako sa dá posielať iný (nie z tabulky) darček susedom? myslím tým napríklad ak chcem poslať nejaký remeselný produkt. V minulosti to išlo, posielala som napríklad mrk. jablkovú zmes ale teraz sa k takej možnosti nie a nie dopracovať. Zrušili to alebo zle hladám? Díky :D

Edit: Jáááj, a ja som už všetko preňúrila ale toto ma nenapadlo, uplne som na túto možnosť zabudla, Dave Lister ďakujem

Dave Lister tohle ocenil(a).
  12. Dave Lister

Ahoj nolina22, nene nic nezrušili ;). Řemeslné produkty se posílají přes stodolu. V zásobárně vybereš produkt a pak klikneš na obrázek dárku a ze seznamu zvolíš komu chceš poslat.

EDIT: Není zač ;)

nolina22 tohle ocenil(a).
  13. verudle

verudle Pisálek fóra

ahoj právě jsem sklidila 3základní stáje a jednu oranžovou stáj oranžových mloků a do stodoly mi je nepřipočetli.Kde se o ně přihlásit ?Doufám ,že je nedostanu až po akci!!!!Hlavně že v dotazníku byla i na toto téma otázka !!!Nic nepomohlo

14. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

verudle - pokud máš nesrovnalost s načtením zvířat do stodoly, tak kontaktuj herní podporu - ona prověří, co se stalo ;)

A ještě zkontroluj, jestli nemáš Solární elektrárnu (jejich výrobnu) na ploše - ta totiž kromě krmiva pro mloky oranžové vyžaduje i samotná zvířata

Jak kontaktovat herní podporu

15. verudle

verudle Pisálek fóra

Děkuji ,zkontroluji ,ale i tak mi to asi nevychází

16. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Ahoj, prosím jak vypadá -sezonní kalich-děkuji.

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mamka1111 - sezonní kalich najdeš ve FAQ >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

18. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Děkuji moc dekorace nalezena.

19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

mamka1111 - není za co. Hlavně že je vše v pořádku

Přeji fajn hru

20. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

ahoj,

zkoušela jsem najít nové úkoly, které přidali s chovem mloků. Nic mi to nenašlo. Nebo budou přidaný později?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.