Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2021

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Lenka123, 22/2/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj smoulinek123

Tak jelikož je k dispozici na kole nový jackpot, tak je asi větší cvrkot ve hře a tudíž může být horší odezva od serverů, a nebo také větší provoz na síti celkově. Proto tyto hlášky.

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  2. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

pezt a nedá se tím něco dělat,mě se zdá že je to čím dál horší ne jen dneska,nešlo by to nahlásit nebo já nevím co,ono je blbé když se točí kolem a sekne se to tak je to takove na nic,,děkuji

3. pezt

smoulinek123

Víš v našem týmu je o mě známo, že mám doma takové to červené tlačítko, a když mám blbou náladu tak jej zmáčknu a farma nejede :p. No a vypadá to že jsem se o něj omylem opřel a proto to teď blbne :music:. Bohužel se mi zaseklo, ale snad se mi to podaří co nejdříve vypnout :p

Teď vážně, já problémy nezaznamenávám, respektive toto oznámení jsem neviděl už dlouho, momentálně otevírám bedny co mám tak měsíc a něco nastřádané a točím na kole také.

DANKA722, Farmářka_X a duna.duna1 tohle ocenili.
  4. smoulinek123

pezt tak proč zrovna mě to dělá a nedělalo.

5. pezt

6. smoulinek123

pezt hrám na Google a zkušal jsem to aj na Enge a je to stejné.

7. pezt

8. smoulinek123

pezt ano právě že mám,ale dříve to šlapalo jak hodinky bez problému až ted tak 10 dní zpátky.

9. pezt

smoulinek123

Potom jedině zkusit kontaktovat podporu, ať prověří tvůj účet.

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pezt A nebylo by jednodussi, kdyby jsi z toho tlacitka sundal to sve sexy pozadi, abychom nemuseli psat vsichni na podporu? -.-:p Deje se mi od rana to same a to jak v klientovi na win 7, tak v GCH na win 10... Uz to neni zasekavani po deseti minutach, ale libovolne treba po 2, 5, 3, 7 atd. :music:

11. pezt

matlafous123

Bohužel tlačítko už je v pořádku. Tím to nebude :music:
    Žádné problémy hlášeny se zpomalením nemáme.
    Asi je to dáno větším provozem kvůli točením jinak nevím a kdo má slabší přenosovou rychlost internetu může pociťovat třeba problémy.

Pitrýsek47 a matlafous123 tohle ocenili.
  12. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Dobrý den,

nefungují mi animace u následujících dekorací:

Jedná se o dekorace Hvězdářský dalekohled (chybí tmavé pozadí s hvězdami), Sluneční hodiny (chybí západ Slunce v pozadí), Balón z MS 2011 (chybí balon létající napříč farmou), Santovy rychlosáně (chybí sáně létající napříč farmou), Vánoční létající sáně (chybí sáně létající napříč farmou) a Velký ohňostroj (chybí animace rachejtlí při sklizni).
    V nastavení jsem nenašel žádnou zatrhnutou kolonku, která by tento stav vysvětovala. Zkoušel jsem dekorace několikrát umístit na různé lokace. Připojený jsem z prohlížeče, aktualizace hry nepomohla.
    Byly tyto speciální efekty ze hry odstraněny, nebo jde o technickou chybu?
    Děkuji vám předem za odpověď.

13. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tomokoco bohužel se jedná o chybu, která je nahlášena. V tuto chvíli netušíme, kdy bude opravena.

tomokoco tohle ocenil(a).
  14. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Dob: Rozumím, děkuji moc za rychlou odpověď.

Dob tohle ocenil(a).
  15. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

vysvětlení sem176lvl mám stonek na120dlouhy tedka se mi ukazuje jen25 jak je to možní to nevím když se kouknu tak tam je napsáno new exet tak nak mužete mi poradit abych měla stonek jako dříve

16. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj gorilka0081941, nejdříve vyzkoušej restart hry. Pokud hraješ v prohlížeči doporučil bych ho pročistit. Také je možné že nejsou ještě všechny řady připravené ke sběru viz obrázek. Normálně mám kolem 250 každý den. Teď jich je zatím 22 v různých kategoriích.

>>Vše pro bezproblémový chod hry<<

upload_2021-2-28_0-59-53.png

Ať vás síla provází na všech cestách

17. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Dobrý den, mě stále chybí kousek dekorky - film nostalgie. Pročistila jsem počítač, dekorku sundala zas nandala a pořád kousek chybí. Navíc jsem zjistila, že mi ve stonku chybí úplně dekorka skákající dort. Tedy ona tam je, ale není vidět.

18. anna32173

anna32173 Pilný autor

dobrý den ráda bych si koupila nabízený balíček šťastný a veselý den slev ale bohužel nevím jak se k němu dostat děkuji za pomoc

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Když mám 391 beden z ptáky, jak poznám který je je od šunčíka? Děkuji

20. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Je nějak omezen počet Párty lístků? Mám jich cca 800 a kdybych koupila balíček tak jestli se mi připíšou? Protože vím, že normální lístky na Kolo štěstí jsou omezený.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.