Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kajka110

kajka110 Pisálek fóra

sopti dakujem ,ja tam mám nejakých 509:55 hod

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

karbar tohle ocenil(a).
  3. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Prosím,je nějaký urychlovač růstu stromů na farmě(kromě zuzina ultra hnojiva)něco jako ampule růstu na baha?Děkuji

No právě že jsem nic nenašla,tak jsem se chtěla ujistit,že jsem nic nepřehlédla,děkuji za odpověď;)

Naposledy upraveno: 8/2/17
  4. pezt

Ahoj zejdy66

Žádný urychlovač stromů na farmě není, pouze Zuzino ultra hnojivo.
    A jinak není nic jednoduššího než kouknout např. na trh a projít si řemeslné produkty co, který dává, takto to dělám já.
    Jinak vše je popsáno ve FAQ - řemesla

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 8/2/17
    zejdy66 tohle ocenil(a).
  5. vlasta.123

vlasta.123 Pisálek fóra

Ahoj,mám dotaz jak poznám co jsem dostala za dárek z nejlepší narozeninové párty 2016?

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vlasta.123,
    v levé liště v inventáři (symbol vázičky) najdeš pod záložkou spotřební zboží bednu s názvem Bedna se zbožím 2016 (tu dává zmíněná dekorace). Když klikneš na použít, tak ti vyskočí info okno, kde budeš mít napsáno, co jsi získala za odměnu (dárek).
    Hezkou hru

zejdy66 tohle ocenil(a).
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pro Rama obchod se používá "Období" - jednou za období, 5x za období a nikde jsem nezjistila, jaký je to časový úsek. Dalo by se to zjistit? děkuji

8. Ahoj evoku57
    "obdobím" je jeden kalendářní měsíc. :)
    Hezkou hru

9. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Ahoj prosím o radu,v družstvu byl úkol s vránami a najednou mi z družstva zmizel a ještě jsem ho neměla dodělaný,mám v liště odsouzenou vránu a nemám ji kam dodat.Můžete mi napsat kde se úkol poděl? Děkuji.:eek:

10. Ahoj gemit8
    pokud jde o úkol "Šílené vrány" - tak si prosím v úkolech vyber kategorii "chovatelské"
    Popis ve FAQ - Šílené vrány
    P.S.: Pokud ale nemáš aktivované šlechtění vran v Jackově obchodě, úkol ti zmizel - došlo ke změně, to co jsi už dodala tak o to nepřijdeš. Případně prosím doplň informaci o jaký úkol šlo.
    EDIT: až si aktivuješ během Děsivé noci v Jackově obchodě šlechtění vran, budeš se moci k úkolu vrátit
    Přeji fajn hru

Naposledy upraveno moderátorem: 9/2/17
  11. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Děkuji ale i toto jsem už vyzkoušela,vše jsem po jednom prohledala a bohužel vrány nikde nemám.Úkol který souvisel z vránami -šperky jsem dodělala a ten mám v hotových úkolech.I tam jsem hledala,zda jsem náhodou vrány nedodělala ale né,nenašla jsem ho ani tam.Jsem přesvědčená,že jsem úkol nedodělala jelikož v 8 části byly vrány hodně drahé takže jsem čekala na levnější cenu.
    Ano jde o úkol Šílené vrány.

12. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,nemohu se přihlásit na farmu.Brána 504 je zavřená.Nebo mě to neustále odhlašuje:cry:

Iwuska tohle ocenil(a).
  13. modro.ocko22
    EDIT: vyskytl se problém, nemožnost přístupu hlásí více hráčů, prosím o strpení - zjišťujeme. Děkuji.

pro technické dotazy je tu vlákno (klikni)-> "Technické a platební dotazy"
    Rozhodně je ale třeba problém popsat podrobněji - jaký používáš prohlížeč, případně jaký OS.
    Jako první pomoc doporučuji spustit hru v jiném prohlížeči, než který běžně používáš. Doporučený je Google Chrome.
    Opera a FireFox mají momentálně technické potíže.
    Přeji brzké vyřešení.

Naposledy upraveno moderátorem: 9/2/17
  14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj modro.ocko22,

problém je globálního charakteru, zatím zjišťujeme co se děje. prosím o tvou trpělivost.

modro.ocko22, Xenie6161 a *Lady*1 tohle ocenili.
  15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    děkuji.Jen jsem se lekla,že mi někdo ukradl účet
    .
    PS:nainstalovala jsem Operu,a tam to jde se přihlásit.

16. maxikov

maxikov Aktivní autor

Moho pěstovat řeřichu,k čemu je?

17. pezt

Ahoj maxikov

Řeřicha je nová plodina a je potřeba prozatím jen do nových úkolů v družstvu, které jsou určeny hlavně pro nováčky. Jinak můžeš pěstovat rostlinu do zásoby, popřípadě prodat na trhu.
    Viz. info v aktualizaci

Hezkou hru pezt

18. karbar

karbar Vévoda fóra

Ahoj jen chci také nahlásit že mě to již asi třičtvtě hodiny nechce pustit do hry prohlížeč mám G CHR.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  19. pezt

karbar tohle ocenil(a).
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Myslím, že bychom měli projevit svatou trpělivost. Ale já jsem šťastná, protože jsem aktualizovala a čistila, takže jsem měla pocit, že jsem něco vymazala a průšvih je u mně. Takže ne já, VONI!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.