Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

ahojky, koupila jsem "Sladké pokušení" do další řady na Magickém stonku, ale nejde mně tam do toho nic dodat. Co s tím?

2. Ahoj cedrika2627
    koupila jsi si řadu na Magickém stonku. Do této řady budeš získávat dekorace v průběhu roku z různých akcí.
    Podrobný popis - Speciální řady na Magickém stonku (řádek o kterém píšeš je v popisu ten poslední)
    Přeji fajn hru

3. Sarryk

Sarryk Pisálek fóra

koupila jsem si balicek za 105kc s tim ze tam bude 300Fl, nejake superhnojivo, superkmivo a 72 hod pomociku.. pomocnici nikde..​

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Sarryk

Bohužel takhle těžko radit když nevím přesný obsah nebo název, ale jestli tam bylo superkrmivo, tak to mohl být balíček pro lehký chov a tam je pouze pomocník pro chov a ten najdeš v chovné ohradě

Hezkou hru pezt

5. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Chtěla jsem nad denní limit poslat jako dárek řemeslný výrobek (tedy za fl) a nepodařilo se. Nejde to nebo jsem jen nešikovná? Děkuji za odpověď.

6. lion.cz

lion.cz Pisálek fóra

Ahoj,mám dotaz dnes ráno mně zmizel z plochy strom na zlatky a nikde není ,kde ho mohu najít

7. Sarryk

Sarryk Pisálek fóra

tak tam jsem taky koukala a bohuzel ani tam se pomocnik nezobrazil..bohuzel nemuzu rict mozna neco jako pomocna ruka ale byl za 105kc..byla to speciálni nabídka

Naposledy upraveno: 25/3/17
  8. pezt

Ahoj Sarryk

Bohužel ani když sama nevíš co kupuješ, budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření tam ti řeknou co jsi si koupila a co se ti připsalo. Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

9. pezt

Ahoj Xenie6161

Řemeslné produkty ze stodoly za floreny posílat nelze a nikdy nešly, ty jdou pouze v rámci denních dárků.

Ahoj lion.cz

Pokud jsi si ho zboural najdeš ho v inventáři mezi dekoracemi, můžeš použít vyhledávání

Hezkou hru pezt

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  10. Sarryk

Sarryk Pisálek fóra

tak jsem nasla ten nazev..je to lehky chov..najdu nekde co balicek obsahoval?

11. pezt

Sarryk

Pokud to byl balíček Lehký chov tak s největší pravděpodobností tam byl pomocník pro chov jak jsem uváděl v první odpovědi.
    Přehled těchto balíčků není, protože jsou individuální pro každý herní účet.
    Pokud máš nějaké pochybnosti kontaktuj herní podporu Jak kontaktovat herní podporu
    Zde na fóru toto nedokážeme ověřit

12. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

• Prosím nepiš dva a více příspěvků pod sebou, používej tlačítko upravit, děkuji pezt
    ahoj nevím zda mě opět neodkážeš na jinou stránku nevím zda jsem zde dobře ale mám dotaz a zároveň problém, sklízím do soutěže vidím že baňky padají ale já mám stále nula baněk jak, mohu soutěžit když stojím na místě a baňky jdou nevím kam nikde je nemám projela jsem ve stodole vše ale nikde nejsou můžeš mě odpovědět? děkuji

na straně 9 je moje otázka odpovíš na ni? děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 25/3/17
  13. pezt

Ahoj JarkaBurka02

Jasně, že odpovím, jen musíš vydržet, nekoukám tady na to stále.
    Tomu, čemu říkáš baňky, najdeš ve stodole pod položkou ostatní a jmenuje se to Lektvar pro klíčení osiva

Také stav uvidíš ve mlýně u květináče, který se mele do akce

A také jej uvidíš v samotném okně akce

Hezkou hru pezt

Apachie1 a anickamalirka tohle ocenili.
  14. Tony5454

Tony5454 Pisálek fóra

Chtěl jsem se zeptat, proč nemáme stejné podmínky a výhody ve hře ???
    Kamarád dostal nabídku zakoupit " Lehký chov " já bohužel na dvou účtech ne. Nestalo se to poprvé, tak jak se to rozděluje ???

15. Ahoj Tony5454
    nabídky, které popisuješ jsou nabízeny jednotlivým herním účtům a jsou zcela individuální. Jejich obsah, cena a četnost nabídek pro ten který herní účet je zcela v rukou systému, který určil Realizační tým hry Farmerama. Bohužel, jaké jsou přesné podmínky "rozdělování" nabídek není známo.
    "jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji fajn hru.

16. micinka111

micinka111 Zelenáč fóra

Ahojky nejde mi dárky z akce dosadit do fazole. Porad te

17. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

micinka111:
    A splnila jsi 120 úkolů z této akce "Přichází jaro", aby se ti stonek aktivoval?

18. Ahoj micinka111
    pokud jsi dekorace získala dnes a nejdou ti vložit do příslušného řádku, prosím restartuj hru (vyp/zap) a zkus dekorace vložit znovu.
    V tvém dotazu chybí trochu podrobnější popis problému - při kliknutí na jednotlivé "obláčky" s neaktivními dekoracemi - ti hra dekorace nenabízí? Pokud je to tento problém, zkontroluj, zda jsi získané dekorace neumístila na některou z herních ploch.
    Pokud bude problém přetrvávat, dekorace nenalezneš, budeš se muset obrátit na herní podporu

19. micinka111

micinka111 Zelenáč fóra

Já už mám vše slněno ale ve fazoli nemám kam to dosadit neukázala se řáda

20. Ahoj micinka111
    pro vyhledání požadovaného řádku z akce si na stonku navol kategorii "všechno" a využij funkci "hledat" - do editačního políčka napiš část nebo celý název řádku - viz obrázek.
    zobrazí se ti žádaná řada na Magickém stonku a po té již budeš moci vložit dekorace a aktivovat řadu.
    Přeji hodně štěstí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.