Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Děkuji za radu,jdu na to.
    Už to běží,ještě jednou děkuji.

2. vilm4
    není zač, hlavně, že bude šlechtění netopýrů fungovat. Hodně štěstí :)

3. taiskav

taiskav Rádoby autor

aktivovala jsem si na hřbitově návod na strašidelnou kytici a nemúžu ho nikde najít

4. Ahoj taiskav
    recept na Strašidelnou kytici hledej v provozovně řemesla Květinář (řemeslnická čtvrť). Musíš mít toto řemeslo ve 3. stupni. Před tím doporučuji restartovat hru.
    Jestliže jsi tento stupeň ještě nedosáhla, bude na tebe recept čekat až se do požadovaného stupně dostaneš.

5. taiskav

taiskav Rádoby autor

DĚKUJI MOC

6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ještě mi dojížděla MJS s Pinkie Pie koláčem. Než ale skončila, snědla jsem další MJS, která se už tím koláčem neprodloužila, ale znak pro Pinkie Pie koláč zůstal. Nejspíš ještě dojíždí ta předchozí MJS, ale to nepoznám, snědla jsme těch nových víc. Jde mi o to, jestli až dojede poslední MJS, která byla koláčem ještě prodloužena, bude možné sníst nový Pinkie a prodloužit tak ty nově snědené. Teď další Pinkie sníst nemůžu, tlačítko mám šedé.

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka

Takže, takhle to nefunguje, Pinkie Pie koláč na prodloužení MJS použít nemůžeš, dokud neuplyne doba aktivovaných MJS. To že jsi je snědla, ale nevadí, můžeš zrušit slot s MJS a ty co ještě nezačaly působit se ti vrátí do stodoly, příklad máš snědeny 4 MJS tak po zrušení se ti vrátí 3 MJS do stodoly pokud běží čas použitelnosti první MJS.
    Následně můžeš použít dle libosti a prodloužit Pinkie Pie.
    Snad je to srozumitelné;)

Hezkou hru pezt

8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Jo jo, chápu. Ale já chudá horákyně nechci přijít ani o tu jednu načatou. MJS je pro mě vzácný zbožíčko, 120 000 kr je holt 120 000. ;)Takže mi jde hlavně o to, jestli až dojede ta poslední marmoška ovlivněná koláčem, bude možné sníst koláč další nebo to opravdu musím přerušit jak radíš.

Edit: Raději do zítra čekat nebudu, myslím že mi během noci bude končit ta poslední MJS, takže když to ukončím ještě před spaním, přijdu jen o pár hodin, které bych stejně prospala. Kdybych čekala do zítra, přijdu o víc. Každopádně děkuji moc za radu a jestli se ti to bude chtít zkoušet, ráda se dozvím jak je to opravdu, abych příště kdyžtak věděla. Díky a dobrou noc. :)

Naposledy upraveno: 21/3/17
  9. pezt

Prepperka

Nelze, ten pinkie tam bude, dokud neskončí působnost MJS i kdyby to bylo 100 hod. I když už na ty další nepůsobí.
    EDIT: každopádně to otestuji a výsledek bude zítra se 100% jistotou, pokud ti to zítra bude stačit:)

Naposledy upraveno: 21/3/17
    Prepperka tohle ocenil(a).
  10. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Měla bych dotaz,dnes mělo být do hry zavedeno Premium,nikde však nevidím ani budovu,ani upoutávku.Tak se ptám,zda je to odloženo,nebo kdy tedy bude možné ho zakoupit.Děkuji předem.Snad jsem dotaz vnesla v dobrém vlákně.

Iwuska tohle ocenil(a).
  11. Ahoj mirbel46
    prosím o chvilku strpení, kolegové prověřují problém s prémiovou vilou.

EDIT: od dnešního dne (tzn. 22.3.2017) je možné pouze přejít na novou verzi prémiových výhod. Zaměnit tedy staré prémium za nové. Tuto konverzi provedeš přes levou lištu > ikona "rýč" > ikona "disketa".
    Po kliknutí na tuto ikonu se dostaneš do okna, ve kterém můžeš změnit své staré prémium na nové. Před tímto krokem vřele doporučuji pročíst si pečlivě oficiální popis nových prémiových výhod
    (klikni)-> Nové prémium
    Jestliže ti prémiové výhody vypršely a ráda by sis pořídila nové, prosím vyčkej, kolegové ověřuji vzniklou situaci.
    Děkuji a přeji hodně štěstí

Naposledy upraveno moderátorem: 22/3/17
  12. pezt

Ahoj Prepperka

Tak se 100% jistotou ti mohu napsat, že je to tak jak, psal výše, tedy pinkie pie koláč tam zůstane aktivní, i když ty později snědené produkty neprodloužil, musí vypršet jejich účinek, pak se ztratí i pinkie pie koláč a samozřejmě to nelze prodloužit dalším použitím koláče.

Hezkou hru pezt

Prepperka, babioli a Bella74 tohle ocenili.
  13. beruska2014

beruska2014 Zelenáč fóra

chtěla bych si koupit za 750000 řádek na stonku, mohu se zeptat kde vezmu potřebné dekorace? děkuji za odpověd

14. pezt

Ahoj beruska2014

Řádek "Sladké překvapení", který si koupíš za 750 tis. kr., tak máš momentálně pouze do úschovy, potřebné dekorace budeme získávat jako odměnu v akcích v průběhu roku, první je k dispozici v akci která dnes začala, Přichází jaro
    Info je v oficiálním oznámení

Hezkou hru pezt

Bella74 tohle ocenil(a).
  15. anomalita

anomalita Zelenáč fóra

Není nějaká chyba v bodování zvěřince? V prvním úkolu v prvním stupni je potřeba milion, ve druhém stupni 3 a ve třetím 5. Ve druhém úkolu je v prvém stupni třeba 40 tisíc a ve třetím 100 tisíc. Neměla by být posloupnost v prvém stupni 40t, 100t, 1mil a v dalších podobně?

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anomalita,
    chyba tam určitě není. V prvním stupni dodáváš zvířata a šlechtěnce a v druhém stupni nářadí. Vzhledem k protihodnotě nářadí jsou dodávky stanoveny na 40 tisíc, 60 tisíc a 125 tisíc.
    Hezkou hru

17. anomalita

anomalita Zelenáč fóra

• Pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, stačí pak hráče oslovit. sopti
    sopti,
    Díky, to jsem si nevšimla, ale už ten milion je krutej.

*odstraněna zbytečná citace* sopti

Naposledy upraveno moderátorem: 22/3/17
  18. sopti

anomalita,
    není zač. ;)
    Pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, stačí pak hráče oslovit. Nemusíš citovat celý příspěvek.

19. hrosice

hrosice Pisálek fóra

Ahoj všem , omlouvám jestli jsem jinde než bych měla .. mám jednu malou otázku. Koupila jsem si jarní balíček do stonku za 75 Kč a objevily se mi tam ještě 2 stonky Láska v oblacích. Co s tím?? Nic tam dodat nejde :/

20. sopti

Ahoj hrosice,
    pokud jsis nekoupila ve dnech 14.2 - 18.2. balíček, který obsahoval 2 stonky Láska v oblacích, tak ti bylo umožněno si je dodatečně zakoupit teď (pravděpodobně ti proto do stonků nejdou dát dekorace). Při kliknutí na obláček by tě to mělo přesměrovat do banky k zakoupení. Pokud máš stonky zakoupené a nejdou ti tam dát dekorace, zkus restartovat hru. Jestliže to nepomůže, obrať se na herní podporu, která prověří tvůj účet.
    Hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.