Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zabeva

zabeva Aktivní autor

Zdravím,
    mám Velký třesk,ale nejde mi nikde umístit.Co je prvotní produkt a kde ho najdu či získám?

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

• Mimo téma, pezt
    ahoj, můžu Vám říct že jsem perfektně vytočená a je to naposled kdy jsem dala peníze do stájí, mám skoro stý LV a nikdy nedostanu nové zvíře, utratila jsem peníze za 10 stájí a nedostala jsem ani jeden nový chlév, proč když je člověk tak vysoko nedostane nic ,kupuji z důchodu a vlastně vyhazuji peníze na to čeho mám plnou lištu, krom kombajnu nedám do této hry již ani korunu přeji dobrou noc

4. pezt

Ahoj JarkaBurka02

Hlavně bych tě upozornil, že toto vlákno není určené k diskusi, od toho je určené vlákno k danému tématu Exkluzivní podivuhodný výběh! / Diskuze
    A dále bych ti jen řekl, že je na uvážení každého hráče do čeho je ochoten investovat a nikdo tě nenutil něco kupovat a vůbec to nezáleží na levlu co můžeš dostat a co ne.

Hezkou hru pezt

karbar a Bella74 tohle ocenili.
  5. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Žádné video není bohužel momentálně k dispozici. Zkus to prosím později. kino prestava existovat. uyto trva 3 mesice

6. Ahoj hullk1
    fungování Letního kina je závislé na tom, zda sponzoři dodají reklamní spoty (filmečky) nebo ankety. Bohužel, nyní opravdu k dispozici žádné nejsou, takže je třeba mít trpělivost a zkoušet kino dál.
    Doporučuji pročíst si (klikni)-> Letní kino-diskuse, kde najdeš zkušenosti a tipy ostatních hráčů
    Přeji fajn hru.

7. kajka110

kajka110 Pisálek fóra

chcela by som vedieť kde nájdem ,, deskové hry Farmerama od Ravensburger" čo to vlastne je?

8. Ahoj kajka110
    desková hra Farmerama patří mezi tzv. stolní deskové hry - (tedy podobně jako "Člověče, nezlob se, šachy a pod.)
    Pokud si tuto deskovou hru chceš opatřit, budeš muset zapátrat v obchodech s hračkami, nebo hledat v e-shopech na internetu.
    Přeji hodně štěstí.

9. petermisina

petermisina Pisálek fóra

ahoj, jak se používá hrobní květináč a strašidelná kytice. Jsem začátečník a potřebuji poradit. Děkuji za radu

10. miluna8

miluna8 Pisálek fóra

Ahoj,mám dost protlaků,ale neobjevují se mi netopýři,akci bych chtěla splnit,prosím o pomoc,děkuji.

11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

miluna8:
    Na tomto ukazateli si můžeme vypnout/zapnout objevování netopýrů na Strašidelném hřbitově pomocí zaškrtávacího tlačítka.

lacrima tohle ocenil(a).
  12. pezt

Ahoj petermisina

Hrobní květináč je řemeslný produkt, který přidává více 20% BZ ze sklizně děsivých plodin, stačí aktivovat před sklizní.
    Strašidelná kytice je řemeslný produkt, který zkracuje dobu růstu děsivých plodin o 20%, použít se musí před zasetím plodiny.

Ahoj miluna8

Zapnutí objevování netopýrů aktivuješ na strašidelném hřbitově viz. obrázek

Hezkou hru pezt

Bella74 tohle ocenil(a).
  13. miluna8

miluna8 Pisálek fóra

Ahojky Apachie1 a pezt,moc vám děkuji za radu a přeji hezký zbytek dne :)

Apachie1 tohle ocenil(a).
  14. pezt

15. 1bezinka1

1bezinka1 Pisálek fóra

prosím, prosím, při plnění úkolů v družstvu jsem narazila na produkt "psací brk" Zatím jsem se s tím nesetkala, poraďte mi, kde, nebo jak tento produkt získat. Děkuji moc, s pozdravem Jezinka

16. pezt

Ahoj 1bezinka1

Psací brk je produktem výrobny Perový ateliér. Tato výrobna se dala získat v akci Divoká jízda!
    Pokud jsi tuto akci nedělala, tak v tuto chvíli je jediná možnost, tento produkt koupit na trhu.

Hezkou hru pezt

Bella74 tohle ocenil(a).
  17. 1bezinka1

1bezinka1 Pisálek fóra

Odpověď mě nenadchla, přesto za ni děkuji. Akci jsem opravdu prošvihla nějakým nedopatřením, jinak všechny akce dělám a dokončuji. Příjemný večer!!!

18. pezt

19. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Tak jsem v háji jako Baťa s dřevákama.Prosím,kde získám odpověď na hloupou otázku?Koupila jsem v Jackově obchodě netopýra s dudlíkem a co teď s tím?Nemůžu šlechtit netopýry.

20. Ahoj vilm4
    pokud jsi si aktivovala šlechtění netopýrů tak jako první pomoc doporučuji restartovat hru a zkontrolovat možnost šlechtění netopýrů v chovné ohradě.
    Jestliže by se šlechtění neobjevilo (ikona netopýra v nabídce chovů v chovné ohradě se nezbarví) budeš se muset obrátit nahrení podporu. "Jak kontaktovat herní podporu"

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.