Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ivetka38

ivetka38 Pisálek fóra

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,když se chci podívat na film,tak se mi ukáže ad-blocker.Co mám dělat??Děkuji za brzkou odpověd.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ivetka38

S největší pravděpodobností máš nainstalován nějaký doplněk v prohlížeči, nebo nějaký software ve tvém počítači, který reklamy blokuje
    V tomto vlákně jsem připravil návod Kino a ad-blocker
    Dále můžeš mít ve svém PC nějaký software, který to také blokuje (např. Advanced SystemCare )
    Bohužel do tvého PC nevidím tak těžko takhle radit.

Hezkou hru pezt

3. blešákovo

blešákovo Zelenáč fóra

Proč se mi prosím nezobrazují drákulové ve hře let v noci a sestře se zobrazují, hrajeme na stejném počítači.Děkuji za odpověď blešákovo

4. Ahoj blešákovo
    pravděpodobně máš vypnuté zobrazování netopýrů na ploše Strašidelného hřbitova.
    stačí si kliknout na označené zatržítko a obnovit stránku klávesou F5.
    Podrobný popis akce ve FAQ-akce - (klikni)-> Let v noci - zde najdeš přesný popis.
    Přeji fajn hru

Apachie1 tohle ocenil(a).
  5. blešákovo

blešákovo Zelenáč fóra

Děkuji moc jste mi pomohl

6. blešákovo
    není zač, ráda jsem ti pomohla :)

7. jakrt

jakrt Rádoby autor

Ve stodole nemohu v přehledu děsivých předmětů najít plody z chapadlové vrby, jablka temné královny v přehledu jsou, ale vrba ne. Stromy na ploše mám a pilně je sklízím. Přehlédla jsem, nebo je to chyba.

megi1967 tohle ocenil(a).
  8. Ahoj jakrt
    jako první pomoc zadej ve Stodole kategorii "Všechno" a do editačního pole zadej název nebo část názvu "vrbové chapadlo". - v tomto režimu se mi stav vrbových chapadel ukázal. Bohužel máš pravdu, že v kategorii "děsivé předměty" ani "plody stromů" se chapadla nezobrazuji.
    Problém předám.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  9. jakrt

jakrt Rádoby autor

Jooo v kategorii "Všechno" jsem našla (přiznávám, tam jsem nebyla), díky.

10. jakrt
    není zač, :) rádo se stalo

11. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

prosím,jak získám psací brk.děkuji. hezký víkend

12. Ahoj ilonkam6565
    psací brk je produkt výrobny (klikni)-> Pérový ateliér (orli), který se dal získat v akci Divoká jízda!
    Tento produkt se dá také koupit na trhu ve městě, záložka "Produkty"
    Přeji fajn hru

13. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

děkuji :)

14. ilonkam6565
    není zač, rádo se stalo :)

15. ivanka1980

ivanka1980 Rádoby autor

omylem jsem odstranila kočičí chaloupku,nemohu ji nikde nalézt abych ji vrátila zpět

16. pezt

Ahoj ivanka1980

Nejprve bych doporučil restartovat hru, poté bych znovu přešel do inventáře do dekorací a pomocí vyhledávače znovu najít tuto dekoraci

Lze umístit na všechny plochy krom hřbitova
    A samozřejmě nesmíš tohoto mazlíčka hledat v inventáři pomocí stavitele, lze umístit pouze ručně

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 19/3/17
  17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mám v seznamu spoustu přátel, a když hledám ty, kterým chci poslat dárek, dost mě to zdržuje. Nejde nějak nastavit pořadí, že bych si ty své dala na začátek? Děkuji.

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ašada01,
    bohužel přátele je možno seřadit jedině abecedně (vzestupně nebo sestupně).

Hezkou hru

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mám dotaz na dekoraci Malý rybník. Jako dosažitelnost je u něj uveden Farmářský obchod, ale tam ho nemůžu najít. Jde ještě nějak získat? Vím že nic nedává, ale do Top3 by se mi hodil.

Edit: Díky za upozornění, Velký rybník už mám. Škoda že je jen jeden, mám ráda souměrnost, potřebovala bych ještě druhý. A ty malé by byly fajn jako doplňky někam bokem. Ale nedá se nic dělat, do zátoky chodím pravidelně a u mě zatím nebyl. Tak ale doufat můžu, že? :music:

pezt tohle ocenil(a).
  20. pezt

Ahoj Prepperka

Bohužel tato dekorace byla z farmářského obchodu odstraněna, ale myslím že jsem jej nedávno zahlédl v Pirátské zátoce. Ale nemohu zaručit, že tam opravdu byl.
    EDIT: dekorace Velký rybník se dá získat v úkolu v družstvu Restaurace, také pěkná dekorace

Hezkou hru pezt

Prepperka tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.