Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ritterca

Zřejmě se našel nějaký hodný farmář, který ti zmiňované stromy poslal, kdo ti to poslal najdeš v přehledu přijatých dárku, tedy v pravé liště (sousedů), ikona dárečku, nebo také ve spodní liště, tzv. logu hry.

Hezkou hru pezt

2. ritterca

ritterca Stálice fóra

To by bylo pěkné, ale nikdo mi nic neposlal :). Můžou na podpoře zjistit, jak jsem k těm stromům přišla?

3. pezt

4. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

Ahoj
    hra se mi dnes hrozně seká.Nepomáhá pročištění.Neustále restartuji a nakonec se mi zjevilo toto:sleepy:

5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Modro.očko,
    mi jede hra zcela normálně. Jestli ti jede pomalu může to být připojením a na obrázku neshledávám nic "podezřelého" - teda kromě toho, že nemáš nakrmeny slepice. To může být způsobeno tím, že nemáš dostatek krmiva. Pokud teda krmíš kombajnem. (neuvádíš co je na obrázku špatně - tak hádám)
    Hezkou hru

6. aknelsvo

aknelsvo Rádoby autor

ahojky nevím jestli jsem správně!Nějak se mi nedaří umístit dekoraci" narozeninový závěs",nenašla jsem ji ani v přehledu dekorací ,copak dělám špatně?Děkuji za odpověd

7. sopti

Ahoj aknelsvo,
    závěsy se umisťují na dekoraci Narozeninová párty. Tu sis měl po dobu konání akce vyzvednout v Novinkách ve hře. Pokud jsi tak neučinil - zkus pisnout na podporu hry. Jak kontaktovat podporu hry.
    Hezkou hru

8. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

Ahoj Sopti
    takhle má vypadat screen farmy.Ten první je hodně zvětšený,ale ne mnou.;)

9. sopti

Modro.očko,
    pokud problém u tebe přetrvává, obrať se na kolegu v technických dotazech. Uveď mu i informaci jaký prohlížeč jsi použila. Ten první obrázek vypadá, že sis v prohlížeči zvětšila zobrazení.
    Hezkou hru

10. Sumec

Sumec Rádoby autor

U šlechtícího domu mě nejde navýšení plus ,je to šedé a nemůžu s tím hnout,když pustím šlechtění po jednom tak to jede,tak nevím co to je za blbost.Nejde mě to u žádných zvířat .Zvířat,SK a parfémů mám dost. A po čtyřech šlechtit to je práce na dvě hodiny než to tam všechno nacpu,nevíte někdo co s tím?

11. pezt

Ahoj Sumec

Zřejmě ti skončil pomocník pro chov

Bez pomocníka nelze zadávat více šlechtění najednou

Hezkou hru pezt

Bella74 tohle ocenil(a).
  12. Sumec

Sumec Rádoby autor

Ještě mě prosím řekni kde si ho mám pořídit,stonek,setí,kombajn,chovatel a stavitel mám 350 hodin.To bude asi tím,že jsem tentokrát nekoupil pomocníky na měsíc ale jen poloviční slevu?

Díky za radu,moc nešlechtím jen neony a tohle mě nenapadlo,že RT má i takové vychytávky. Díky moc

Naposledy upraveno: 4/2/17
  13. Ahoj Sumec
    ano, to je přesně ten důvod. Pomocník pro chov je součástí pomocníků na měsíc a nebo můžeš využít některý z kuponů na pomocníky, pokud je máš, ty také obsahují pomocníka pro chov.
    Přeji fajn hru

14. -pody-

-pody- Rádoby autor

Zdravím, nevím kam se obrátit s tímto problémem a tak zkouším zde:

Mám aktivovaný řádek na stonku č.86 - "Punkova mise"
    Mám vloženo do stonku Kukaččí vejce II a Punkova mise II.
    Nejde do stonku vložit Kukaččí máma II ačkoli ji mám v liště.
    díky za radu

15. Ahoj -pody-
    dekorace Kukaččí máma II je vícestupňová, musíš tedy na plochu dát dekoraci Kukaččí máma I na ní Kukaččí máma II po té dekoraci z plochy zbourat a teprve po té jí umístíš do stonku.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Kukaččí máma I+II
    Přeji fajn hru

16. -pody-

-pody- Rádoby autor

Díky

17. -pody-
    rádo se stalo :)

18. renaakika112233

renaakika112233 Pisálek fóra

Ahojte farmáři, nevíte, když něco prodám v akci OaD, kde se to objeví? Na normálním trhu???? Děkuji za odpověď. J.

19. Bella74

Bella74 Vážený autor

ahoj renaakika112233

Co tím myslíš prodat ?? Pokud prodáváš systému, tak ihned dostaneš krejcary, pokud měníš ve vzducholodi, tak to najdeš v tabulce, tam kde to měníš buď "příjem" nebo "odesláno " a potom to najdeš samozřejmě v inventáři , nejlépe je vždy aktualizovat hru.

20. Ahoj renaakika112233
    to tabulky, jejíž screen sem dala Bella74 se dostaneš přes časomíru a ikonu pro OaD

Hodně štěstí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.