Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pezt, i já díky, nyní je to již úplně jasné a souhlas i s druhou částí reakce, bylo by to smysluplné, jak píšeš.

hruštinka69 a pezt tohle ocenili.
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Sovinka

Není zač;), hlavně, že jsme to vyřešili :)

hruštinka69 tohle ocenil(a).
  3. jarin45

jarin45 Zelenáč fóra

Ahoj,potřebuji poraditNa hřbitově mi létali netopíři a náhle přestali,nemohu plnit úkoly-poraďte-díky

4. pezt

Ahoj jarin45

Zřejmě jsi si vypnul objevování netopýrů, je třeba mít pro objevování netopýrů toto políčko zaškrknuté.

Hezkou hru pezt

5. lucifuk827

lucifuk827 Pisálek fóra

Aktivoval som si vsetky stromy za banany a nemam ich v lište myslim tym nove stromy

6. pezt

Ahoj lucifuk827

To, že jsi si stromy v opičím chrámu aktivovala neznamená že je budeš mít v inventáři. Nejprve bych doporučil restartovat hru a potom si aktivované stromy koupíš v levé liště pod ikonou červeného košíku na bahamaramě.

Hezkou hru pezt

7. jarin45

jarin45 Zelenáč fóra

Děkuji,už je to v pořádku

8. pezt

9. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, nenačetl se mi eukalyptus. Čistila jsem, odhlásila a znovu přihlásila, nic. V chrámu jsem ho aktivovala. Počkat do zítřka? Děkuji za odpověď

:) Ále načetl, já ho hledala pod Eukalyptus a on je pod Strom eukalyptus. No je pod ikonou STROM, tak snad by stačil jen ten Eukalyptus tak jako Avokádo např.
    Proč volit delší název? Nemůžu najít upgrade XXl, asi půjdu k očaři :p

Naposledy upraveno: 15/3/17
  10. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, mám stejný problém, eukalyptus aktivovaný, ale nekoupím ho. Čistila jsem, odhlásila a přihlásila, nic. Asi počkám do zítřka. Soutěže stejně nestíhám. Možná mi takových věcí, stromů, apod. chybí víc. Děkuji za odpověď

Dobré je napřed číst, protože je to STROM eukalyptus a ne jen Eukalyptus. Tak už ho mám, jen zas nevidím jeho XXL. Asi musím k očaři. :)

Naposledy upraveno: 15/3/17
  11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, mám jednu otázečku:
    Měla jsem za to, že nabídka na trhu je omezena počtem nabídek tj. 10x. A když jsem dala omylem např. o 1 nabídku víc, tak mne na to systém okamžitě upozornil a nabídky přesahující povolený počet ihned odstranil.
    Jak je tedy možné, že tam má někdo 24 nabídek a ještě zadaných ve stejný čas? Zkoušela jsem se podívat za pár minut, zda-li nedošlo k nějaké chybě, ale 24 nabídek tam bylo stále?

Edit:
    Sopti, děkuji za rychlou odpověď, to jsem si s Prémiem neuvědomila A když se naučím počítat, tak jich uvidím opravdu 20. I tobě hezký den a hezkou hru!

Naposledy upraveno: 16/3/17
    Prepperka tohle ocenil(a).
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Apachie1,
    24 nabídek tam nikdo mít nemůže ( neměl by mít). Je ale možné, že tam má někdo nabídek 20 - jedná se o hráče s prémiem. To byla totiž jedna z výhod "starého" prémia.
    Hezkou hru
    [​IMG][​IMG]

13. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

kmín získáš v opičím chrámu za pár zl.banánů

14. Ahoj evicka435
    nějak nerozumím tvému příspěvku. Když už máš potřebu radit, prosím začni svůj příspěvek oslovením hráče, kterému radíš a odpověď by měla být úplná.

15. vlado1959

vlado1959 Zelenáč fóra

• Dehonestace - varování. Vyvaruj se prosím urážek ve svých příspěvcích. Děkuji. *JÁ*
    nemam na hre na desivom cintorine netopierov takže hra sa neda hrat a stale to trva zmatky zmatky a zmatky kdo to vlastne sedi za touto hrou DILETANTY

16. Ahoj vlado1959
    Objevování netopýrů na Strašidelném hřbitově se dá vypnout či zapnout viz obrázek.
    [​IMG] a po té klikni na tlačítko, které ovlivňuje objevování netopýrů[​IMG]

Podrobný popis akce ve FAQ - akce - (klikni)-> Let v noci
    Pokud by sis popis akce přečetl, tuto informaci by jsi věděl, takže tvá poznámka o diletantech je velmi nemístná
    přeji fajn hru

Apachie1 a danielka0000 tohle ocenili.
  17. petermisina

petermisina Pisálek fóra

Ahoj,. jak a kde poznám co pěstuji, např. obilí, květiny, ostatní rostliny, a podobně. Děkuji za odpověď

18. pezt

Ahoj petermisina

Tohle to rozdělení vidíš v secí tabulce
    [​IMG] [​IMG]

Hezkou hru pezt

19. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, jak zapnu netopýry na hřbitově. Žádné tym nemám. Děkuji za odpověď

20. pezt

Ahoj Dorča34