Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Madvo

V pořádku to určitě není, ale teď jsem kontroloval svůj farmářský obchod před restartem a po restartu a nic takového tam nemám.
    Nicméně se na to zeptám, jestli se nejedná o nějakou chybu.

Hezkou hru pezt

2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pezt,děkuji,za odpověď,zase jsem o něco chytřejší:)

3. pezt

4. Madvo

Madvo Mistr fóra

pezt - já v domnění, že jsou to sazenice, jsem si je koupila a dokonce 3x. Šlo to. Děkuji za odpověď.

5. pezt

Madvo

Kdyby tak byl screen tohoto jevu bylo by to super. A také napsat jestli jsi použila vyhledávání, tedy jaké písmena a nebo jak a kde se to objevilo.
    Bohužel žádná podobná chyba není hlášena.

6. Madvo

Madvo Mistr fóra

Tak vyhledávač jsem použila. Teď jsem to zkoušela vyhledávat myší a doopravdy tam není. Tak mám 300 eukalypsů. Už jsem to vstřebala, to mám za to, že jsem nechtěla rozmnožovat. Dobrou noc.

krakoramaja tohle ocenil(a).
  7. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, jsem lvl.94 a velmi ráda bych se stala mentorem, hraju každý den a ráda pomáhám neopeřencům :)))
    stále čekám, jestli bude vyřízena moje přihláška do mentor systému a pořád nic :cry:

8. Ahoj Boty
    mentory i žáčky vybírá systém, takže je to hlavně o náhodě. Prosím zkontroluj si, zda jsi stále přihlášená do systému Školy farmářů. Jediná rada je - neklesat na mysli a vytrvat.
    Doporučuji nahlédnou to vlákna "Farmářský dům - škola farmářů" Určitě tam najdeš zajímavé postřehy jak mentorů tak i žáčků ;)
    Přeji hodně štěstí

Boty tohle ocenil(a).
  9. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

Dobrý den, prosím aktivovala jsem si v opičím chrámu kmín,ale v semenářství není vůbec ke koupi ?

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ANAWI1950,
    zkus hru restartovat ( odhlásit se a přihlásit znovu). Jestli to nepomůže udělej vše pro bezproblémový chod hry. Teď jsem zkoušela u sebe a vše je v pořádku. Jestli se ti teda neobjeví, kontaktuj herní podporu - jen ta může účet prověřit.
    Hezkou hru

EDIT:Nákup je potřeba provést přes nákupní košík přímo na Bahamaramě. Ve městě se v semenářství plodiny z Bahamaramy neobjeví.

Naposledy upraveno: 15/3/17
  11. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

Díky moc, už jsem to našla.Hezký den

12. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Prosím o radu - nemám v družstvu dva z nových úkolů - Mistr a učeň a Bublinkové trable. Mám dojem že jsem včera už do nich dodávala, ještě v době kdy chyběl úkol Ego přehlídka (ten mám).

13. Ahoj hruštinka69
    zkontroluj si prosím, zda máš v Družstvu zvolenou správnou kategorii úkolů,
    případně využij funkci "Hledat" Pro zobrazení úkolů je také nutné mít řemesla Alchymista a Spa-manager ve 4 stupni, jinak se úkoly neukáží.
    Jestliže ani jeden postup nepovede k dohledání úkolů,budeš se muset obrátit na herní podporu.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

Naposledy upraveno moderátorem: 15/3/17
    hruštinka69 tohle ocenil(a).
  14. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

15. Ahoj hruštinka69
    přeji brzké postoupení v řemeslech, úkoly na tebe počkají. Hlavně, že se problém dořešil.
    Hezkou hru
    EDIT: možná jsi si jen nevšimla, ale údaj o nutném stupní v přehledu je:

odkaz na popis - Bahamarama update IV.

Naposledy upraveno moderátorem: 15/3/17
  16. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

- děkuju za edit, ale to je to co už jsem napsala - nutnost 4. stupně řemesel se týká receptů! To jsem se dočetla.
    Ale já postrádám úkoly v družstvu
    (k těm jsi mi vložila obrázek v prvním příspěvku.)
    A u těch je v ofiku(viz tvůj odkaz) toto:

Úkoly
    Dostupné od levelu 70, hráčům na nižších levelech se v Družstvu nezobrazí.

StupeňDodejOdměnaLevel
    1.75x rozmarýn, 100x levandule, 100x šalvěj, 50x růže15x superhnojivo, 15 000 BZ, 5 700 Kr, 3x hvězdička, 20x mandragora70
    2.100x skořice, 75x pepř, 50x ďáblův dráp, 12x plod ebenu10x Zuzino superhnojivo, 3 200 TBZ, 3 000 Kr, 2x svitek, 30x mandragora70
    3.100x levandule, 100x šalvěj, 75x ďáblův dráp, 100x skořice10 000 BZ, 3 500 TBZ, 3 800 Kr, 30x mandragora, recept na kadidlo se stříbrným plamenem70
    StupeňDodejOdměnaLevel
    1.100x máta peprná, 100x heřmánek, 75x lilie, 50x zimní jasmín15x superhnojivo, 13 000 BZ, 5 000 Kr, 3x hvězdička, 20x bylinkový elixír70
    2.30x maté, 75x aloe vera, 30x kmín, 50x zelený čaj10x Zuzino superhnojivo, 4 800 TBZ, 4 500 Kr, 2x nápoj, 30x bylinkový elixír70
    3.100x zimní jasmín, 100x zelený čaj, 50x aloe vera, 50x kmín10 000 BZ, 3 500 TBZ, 4 000 Kr, 30x bylinkový elixír, recept na jasmínový bublinkový čaj70

17. pezt

Ahoj hruštinka69

Nejsem sice JÁ, kolegyně již odešla, ale bude se snažit ti to dovysvětlit
    Tyto úkoly jsou spojeny s úkoly, které plníš v rámci postupu z určitého stupně do dalšího, například, když jsi postupovala do třetího stupně alchymisty tak si plnila úkol Alchymista - řemeslník.
    Tedy až ukončíš 3.stupeň alchymisty objeví se ti úkol Alchymista - mistr po splnění se postoupíš do 4. stupně a následně se objeví úkol Mistr a učeň
    Myslím, že už je to teď jasné a není to třeba nijak dál rozvádět.

Hezkou hru pezt

18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak teď bych si to ještě pro úplnou jistotu ujasnila já - nové Baha úkoly na recepty jsou také úkoly postupové, takže budu muset nejdřív splnit úkol Mistr učeň, a teprve potom skutečně postoupím do lvl 4? Nebo budu muset plnit jen postupovou misi Alchymista - mistr a poté dosáhnu lvl 4 alchymisty a následně uvidím v úkolech nový úkol Mistr učeň? Pokud jde opravdu o úkoly, které se stávají součástí postupových (jak tomu rozumím z příspěvku nade mnou), tak jsem to ani já z ofi oznámení k Baha updatu nepochopila správně.

Nyní třeba v úkolech vidím a mohu plnit úkol Na konci světa!, kde v závěru mohu získat recept na Ampuli růstu, dostupný až od lvl5 alchymisty. (Mám teprve lvl 2.) Po splnění úkolu recept neuvidím a "počká" na mne, až dosáhnu potřebného levelu v řemesle. Jelikož v ofi k Baha updatu nebylo nic podobného rozebíráno, čekala bych podobný model i u současných úkolů, automaticky by mě nenapadlo, že neuvidím ani úkol, nejen recept, a v tomto duchu jsem to viděla uvedeno jen v odpovědích modíků na dotazy hráčů v různých vláknech. Tolik pro vysvětlení, proč se pro jistotu ještě doptávám. Děkuji. :)

19. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Pezt - děkuju, už to chápu, ale je to pro mě nová souvislost (viz. sovinka).

pezt tohle ocenil(a).
  20. pezt

Ahoj Sovinka

Level budeš mít dostupný po splnění základních úkolů, tedy do 4. stupně se dostaneš po splnění úkolů Alchymista - mistr a tím se ti otevře úkol Mistr a učeň kde bude k dispozici recept. V minulém příspěvku jsem se špatně vyjádřil.
    Všechny úkoly kde se dal získat nějaký recept, měly být dostupné až s dosažením požadovaného stupně v řemesle kde je recept umístěn.
    A tím by nedocházelo k dotazům, kde mám recept, když .....
    Bohužel nedošlo k opravě, ale u tohoto je to již správně.

hruštinka69

Není zač ;)

Hezkou hru pezt

Sovinka tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.