Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Ahojky,
    mám prosbu ví někdo z kterých vyšlechtěných rostlin padají prkna více?
    Já našla jen konvalinku.Tak jestli je jen ta jediná rostlina která tu šanci na vyšší vypadávání prken má.
    Dík
    Dany

Apachie1 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj ekanagi

podrobný a přehledný seznam najdeš ve FAQ - Skleník - (klikni)-> Bonusy na nářadí. Bonus je většinou vázán na další z bonusů, a plodiny, které vedou k zisku prken je více.
    Přeji hodně štěstí

3. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

aha,pro mě to je velmi složité to šlechtění,asi to nechápu,takže holt zůstanu bez kladiv,ale děkuju za snahu o vysvětlení

Apachie1 tohle ocenil(a).
  4. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Prosím o radu - nemám v úkolech dnes přidaných stálý úkol s pávy - dle ofika k Paví přehlídce se měl jmenovat Ego přehlídka - ať koukám jak koukám - mám jen "vějířový" úkol, nepomohlo ani F5...

Xenie6161 a Edetka tohle ocenili.
  5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj švestinka,
    vydrž chviličku, ve hře je zase pár drobných chybiček, které kolegyně sepisuje a snažíme se sjednat jejich rychlou nápravu.
    Chyba není u tebe.

6. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ahoj, dotaz ohledně infa od dandy viz ZDE. A jak průměrný běloch zjistí za kolik aktivoval? Přiznám se, že opravdu nevím jestli jsem tam měl 10 nebo 12... Nebyl by lepší nějaký opr skript, nebo opravdu má každý psát na podporu? Díky ,-)

DANKA722 a Tygřice1970 tohle ocenili.
  7. švestinka

švestinka Velmistr fóra

sopti děkuju

8. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

prosím , jak, nebo kde mohu získat asi výrobnu - všestranný vějíř a plnit úkoly v Družstvu, Děkuji

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Casey,
    ano každý si musí napsat na podporu - i pokud si není jistý. Na podpoře účet prověří a sdělí mu za kolik si ji aktivoval.

Ahoj cedrika2627,
    výrobnu - přesný název Továrna na vějíře jsi mohla získat v akci Paví přehlídka, která dneska končila. Také si ji můžeš postavit v dílně.

švestinka, nemáš zač ;)

Všem přeji hezkou hru

10. kdoto123456789

kdoto123456789 Zelenáč fóra

Ahoj, prosím o radu,
    co mám udělat pro to, aby se mi v družstvu zobrazily úkoly Mistr a učeň a Bublinkové trable ?
    Mám farma level 98 a baha level 317 a všechny novinky v chrámu jsem si aktivovala, mimochodem o dva banány jsem taky přišla, aktivaci jsem dělala hned po 14 té hodině :)

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kdoto123456789

Pro objevení úkolů Mistr a učeň a Bublinkové trable je potřeba mít aktivované řemesla Spa-manažer a Alchimista
    Zlaté banány budou vráceny zítřejším opravným scriptrem

Hezkou hru pezt

12. kdoto123456789

Díky za odpověď,
    ještě jednu otázku, už neplatí, že se dal úkol v družstvu udělat a recept se pak v příslušném stupni objevil ?
    Řemesla mám aktivované všechny, ale tyto dvě mám zatím jen ve 3 stupni :-(

13. pezt

kdoto123456789

Bohužel v těchto úkolech je podmínka mít ještě dosažen stupeň kde jsou tyto recepty dostupné.

14. kdoto123456789

Díky moc za odpovědi a přeju fajn hru :)

15. pezt

16. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

ahoj, v jedmom dnes přidaném úkole je potřeba kmín, kde ho získám?

17. pezt

Ahoj BlankaKorecka

Kmín je nová plodina, která byla do hry zavedena dnes, nejprve je nutná aktivace v opičím chrámu za zlaté banány, poté si budeš moci koupit tuto plodinu a pěstovat ji na bahamaramě.

Hezkou hru pezt

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj,měla bych dotaz,ve SPA Manažeru mám otevřenou 3 pole a ony nejdou použít ty body (200) k vylepšení?Do 4 pole mi ještě něco chybí.Všude jinde to jde i poslat,nebo prodat. Děkuji za odpověď

19. pezt

Ahoj marketka47

Řemeslný produkt Maska z aloe & moringy je produkt, kde jeho bonus vylepšuje profesi, nelze ji tedy využít pro vylepšení pomocí této ikony.

Lze tedy využít tento produkt pouze pomocí ikony ruky.
    Všechny produkty které mají bonus na vylepšení profese lze využít jen pomocí ikony ruky.

Hezkou hru pezt

20. Madvo

Madvo Mistr fóra

V obchodě na farmě je strom -eukalyptus- mezi rostlinami po 100 ks. Je to v pořádku?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.