Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janina9667

Janina9667 Zelenáč fóra

ahojky-mě se taky ztratila základní komora a když jsem dala závěs,tak ta jiná komora na liště je,ale nejde dát na plochu-aqsi něco jako Perry76 - děkuji

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Janina9667

Pokud již na dekoraci Základní komora umístíte nějaké upgrady, tedy závěsy tak od jejich počtu se potom odvíjí její název viz dekorace
    Tedy musíš hledat příslušný název v inventáři
    Dále bych upozornil na to že nelze tuto dekoraci vložit nikde na farmě, pouze lze umístit na bahamarama plochách
    Teď jsem zkoušel dekoraci zbourat a následně položit, a vše proběhlo bez problémů

Hezkou hru pezt

3. muchotrávka22

muchotrávka22 Pisálek fóra

Ahoj chcela by som poprosiť o radu čo obnáša chovný automat a či ho treba niekde najsť. Ziskala som ho dnes, z časti som prehladala forum no nič, už mám z toho guláš. Vopred ďakujem a prajem pekný deň-

4. pezt

Ahoj muchotrávka22

Zřejmě myslíš pomocníka pro chov (chovný automat) toho najdeš v Chovné stanici
    Prozatím ještě není hotová sk verze FAQ
    Zde je FAQ pro českou verzi Chovné ohrady

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 5/3/17
  5. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

dobrý den, co je bedna s ptáky a kde jí najdu?díky

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hnojaka,
    bednu s ptáky najdeš v inventáři (symbol vázičky) pod záložkou spotřební zboží. Co může bedna obsahovat a jak ji získáš zjistíš v odkazu Bedny.
    Hezkou hru

hnojaka a aljanu tohle ocenili.
  7. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

děkuji za radu

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

9. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

Ahoj chtěla bych se zeptat, jak se ziskalý dekorky do stonku v nebi světluští slavnost. moc děkuji

10. Ahoj mamka1111
    dekorace do stonku bylo možno získat při akci "Světluščí slavnost". Pokud se ti je nepodařilo získat a máš z akce alespoň řádek na Magickém stonku, zkus při nejbližší akci "Obchodovat a darovat" potřebné dekorace získat
    Popis akce ve FAQ-akce - (klikni)-> "Světluščí slavnost"
    Přeji hodně štěstí.

11. epesy

epesy Pisálek fóra

Dobrý podvečer, určitě píšu na špatnou stránku, ale nevím , kde se zeptat. S kolegyní z práce farmaříme aktivně, ale s tím rozdílem, že ona asi 6 let já jen rok a půl. Dnes jsme se zjistily, že nám každé vyskakují jiné recepty v řemeslech Pekaři a marmeládníkovi a to tak, že kolegyně má v 1 .stupni o 4 recepty navíc a úplně jiné, než se objevily mně. Ptám se cíleně, protože kolegyně se raduje, že ve 4.stupni Marmeládník má mrkvovo jablečnou směs, takže se snažím dostat do 4. stupně, ale po dnešním zjištění jinakosti receptů, se obávám, že moje snažení bude zbytečné. Můžete mi prosím vysvětlit rozdílnost v receptech a i množství receptů? Děkuji. Epesy

12. pezt

Ahoj epesy

Rozdílnost v počtu řemeslných receptů je docela jednoduchý.
    Některé recepty se daly získat jako odměny v dřívějších akcích, tedy v době, kdy jsi ještě nehrála.
    Další možnost je, si dostupné recepty dokoupit ve farmářském obchodě, tato možnost platí i pro tebe.
    Farmářský obchod - Farmářské potřeby - Řemeslo

Hezkou hru pezt

13. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

pezt:
    Ahoj, našla jsem chybku v seznamu dekorací, kde je u dekorky Golfové hřiště uvedena cena 5 000 000 Kr.
    Golfové hřiště stojí 500 000 Kr.
    Golfové hřiště[​IMG] 1 5 000 000 Kr-

Edit:
    pezt:
    Byl jsi rychlejší!! Také ti přeji hezkou hru.

Naposledy upraveno: 7/3/17
    aljanu a pezt tohle ocenili.
  14. pezt

Ahoj Apachie1

Děkujeme za upozornění, předám tvůj poznatek k opravě.
    EDIT : můžeš prosím uvést link kde je tato cena uvedena?
    EDIT 2 : tak již opraveno a zjistil jsem kde to je;)

Hezkou hru pezt

aljanu a Apachie1 tohle ocenili.
  15. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

AHOJ , já bych potřebovala dřevěná kladiva,mě snad vůbec nepadají,potřebuji je do arboreta,zvěřince,výrobny jak na farmě tak na bahamaře.Vrtaček mám uspokojivě takže bych mohla upgradovat,ale vázne mi to kvůli dřevěným kladivám,nedali by se někde třeba koupit,nepřijdou mi totiž ani v nářadí z dárků,nebíčka ani z domečků,prosím,poraďte,moc moc děkuji

16. pezt

Ahoj evicka435

Dřevěné kladiva patří mezi ty vzácnější. Nikdy jich na farmě mnoho nevypadává.
    Můžeš zkusit podpořit jejich vypadávání, tím že si vyšlechtíš nějakou plodinu, která má bonus na vyšší pravděpodobnost vypadnutí tohoto nářadí, chřest nebo květák.
    Vše o šlechtění a všech bonusech najdeš v tomto vlákně Skleník
    Dle zkušeností vypadnou při sklizni těchto plodin 2-3 kaldiva.
    Samotné dřevěné kladiva nelze koupit, pouze můžeš koupit bedny s nářadím ve farmářském obchodě, ale ta pravděpodobnost, že tam nějaké bude je jen o náhodě.

Hezkou hru pezt

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj, je prosím ještě někde možnost zjistit kategorii zvířat, nějaký přehled nebo pouze jen dle ofi viz odkaz
    Kategorie u zvířat

Díky A.

Edit: ha tak ve stodole to bude nejefektivnější, nežli proklikávat lištu chlívek od chlívku, děkuji za typ. Jinak mám to pouze pro "studijní" účely :)) děkujíí a pěkný večer

18. pezt

Ahoj anickamalirka

Nevím v jaké souvislosti toto potřebuješ zjistit.
    Nicméně kategorii vidíš např. v Chovné ohradě, v inventáři v tooltipu u jednotlivých chlévů a samozřejmě ve stodole
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Myslím že je to všude kde je to potřeba.

Hezkou hru pezt

anickamalirka tohle ocenil(a).
  19. ptakoun

ptakoun Perspektivní autor

pezt - ahoj, opravdu není možné zrušit tu protivnou a zbytečnou vzducholoď na ostrově pokladů ? nebaví mě se s ní přetahovat, jestli stihnu sklidit, než mi tam vletí

20. Ahoj ptakoun
    Vzducholoď je animace dekorace a pokud tou vzducholodí myslíš toto:
    [​IMG] tak stačí v nastavení hry (horní lišta) vypnout animace.
    Přeji fajn hru

hruštinka69 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.