Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lhanka20

lhanka20 Zelenáč fóra

ahojky chtěla jsem se zeptat byl vůbec bonusový kod děkujiu předem

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj lhanka20,
    jestli myslíš bonusovým kódem "Kompenzační balíček", tak potvrzuji, že byl. Veškeré informace k balíčku, který se dal vyzvednout do dnešních 12:00 najdeš ZDE. ( na zelené písmo klikni)
    Hezkou hru

3. JarkaBurka02

JarkaBurka02 Aktivní autor

proč se mě opět ztratil ze mlýna udělaný do soutěže lístek nemohla jsem dodělat dorty po dvakráte jsem mlela ve mlýně a po dvakráte my do soutěže nedošel kupon

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj JarkaBurka02

Ve mlýně k akci Sladké pečení se mlely pouze boostery (prodlužovaly délku k nahlédnutí požadavků, nebo zkracovali dekoraci cukrárna), nikoliv kupóny na dort, které spouštěly minihru.
    Takže by chtělo upřesnit co se ti ztratilo, a také stav boosterů na spuštění minihry v okně nemohl být větší než počet kupónů
    Tedy, viz ten to obrázek 15 kupónů = lze použít pouze 15 boosterů, i když ve stodole jich je 19

Hezkou hru pezt

Apachie1 tohle ocenil(a).
  5. pezt

+++ Určeno k archivaci +++

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám dotaz: Když budu vyzvedávat v Každodenních dárcích volné pokusy na kolo štěstí a nebudu je protáčet, při plném počtu mi to jen ohlásí že mám plný zásobník a tak dárek další nemůžu vyzvednout a nechat tak některé pokusy propadnout? Musím protočit třeba 5 pokusů abych mohla dalších 5 vyzvednout, protože pak bych asi nemohla vyzvednout dárek na následující den. Ještě jsem k tomu nedospěla, ale za ty odměny na KŠ mám chuť volné pokusy ignorovat a netočit.
    Díky moc za odpověď

tydýtková tohle ocenil(a).
  7. pezt

Ahoj evoku57

Pokud budeš mít tolik volných pokusů na kole štěstí, že při vyzvednutí dárku od Kubíka Kučeravého budou lístky na kolo štěstí, tak ti vyskočí info okno o tom, že všechny lístky již není možné načíst, a zvolíš buď zelený háček to znamená že jsi srozumněna s tím, že volné pokusy, které jsou nad limit propadnou. Nebo zvolíš červený křížek a zajdeš zatočit na kolo štěstí, to znamená že se dárek v tento moment nevyzvedne.

[​IMG] [​IMG]
    Objevení info okna o překročení limitu volných zatočení se netýká, volného pokusu získaného z prémiových výhod, dále z řádku v nebi a také z dekorace. Ty se připisují bez oznámení tedy propadnou pokud překročí limit.

Hezkou hru pezt

aljanu a spuntka tohle ocenili.
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Děkuji za vyčerpávající odpověď, tak v případě potřeby je možnost nechat pokusy propadnout a vyzvednout druhý den další dárek bez problémů.

9. pezt

evoku57

Ano můžeš nechat propadnout a dárek se vyzvedne. Není zač;)

10. tros.

tros. Zelenáč fóra

• Nepiš 2 příspěvky hned za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko upravit. sopti
    zdravím, potřeboval bych vysvětli položku komorní závěs, vůbec nevím co přesně s tou položkou, nikam nejde umístit ani na nic dát, nebo dělám něco špatně, nebo k čemu vůbec slouží

zdravím, potřeboval bych vysvětli položku komorní závěs, vůbec nevím co přesně s tou položkou, nikam nejde umístit ani na nic dát, nebo dělám něco špatně, nebo k čemu vůbec slouží

Naposledy upraveno moderátorem: 1/3/17
  11. sopti

Ahoj tros.,
    dekorace Komorní závěs je upgrade - musíš ji položit na základní dekoraci a tou je Základní komora (hledej v inventáři pod symbolem vázičky na Bahamaramě). Všechny informace najdeš ve FAQ k akci. (Na to zelené klikni a přenese tě to rovnou na popis akce)
    Hezkou hru

12. tros.

tros. Zelenáč fóra

sopti dekuji snad jsem na to uz prisel

13. sopti

14. dfgh73

dfgh73 Zelenáč fóra

Ahoj, prosím nevím kam napsat, sice se mi dostalo odpovědi, že se svým problémem má kontaktovat podporu, ale oni tam mají předdefinovaný formulář, který nenabízí ani jednu z variant, kterou já potřebuji vyřešit. Může mne prosím, někdo spojit s nějakým živým člověkem z podpory, abych mu mohla vysvětlit o co se jedná ?? Je to opravdu důležité ... řekla, bych až životně důležité pro mého syna, protože jinak ho budu muset buď zabít nebo vystřelit do vesmíru. Díky Bobu

aljanu tohle ocenil(a).
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

aljanu tohle ocenil(a).
  16. Markétka1111

Markétka1111 Pisálek fóra

Nerozumím Punkova mise 2 a narozeninový závěs, komorní závěs. Kam se to dá umísnit? Nejde mi to nikde. Děkuji za radu

aljanu tohle ocenil(a).
  17. pezt

Ahoj Markétka1111

Tak začneme postupně :
    Punková mise II k této dekoraci potřebuješ ještě dekoraci Punková mise I, obě jsou z úkolu Kukaččí tajemství, je třeba tedy nejprve položit dekoraci č. I a na č. II, lze ji použít do řádku v nebi Punková mise
    Narozeninový závěs jsou upgrady k dekoraci Narozeninová párty, pokud jsi si dekoraci nevyzvedla při narozeninách farmeramy, zkus kontaktovat herní podporu
    Komorní závěs jsou upgrady na dekoraci Základní komora, pokud se stane, že tuto dekoraci nenajdeš, taktéž kontaktuj herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

aljanu tohle ocenil(a).
  18. Markétka1111

Markétka1111 Pisálek fóra

Děkuju

aljanu tohle ocenil(a).
  19. pezt

aljanu tohle ocenil(a).
  20. petrasimpaj

petrasimpaj Pisálek fóra

AHOJ mám všechny úrovně stromu MORINGA,ale xxl mi nejde posadit na xl,nevíte někdo proč?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.