Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Dominika8

Není zač ;)
    Příště se prosím již vyvaruj zbytečné citace, když odpovídáš na příspěvek hned, který je nad tvým.

2. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

• Mimo téma, pezt
    ma nekdo lasicci noru, odpovedi posilejte holubem Frantanec

3. pezt

Ahoj Frantanec

Nějak postrádám smysl tvého dotazu, a do tohoto tématu určitě podobné dotazy nepatří. Jsou vhodnější vlákna .
    Např. Debata o všem možném

Hezkou hru pezt

4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Abych trochu rozbila tu monotónost dotazů na Cukrárnu a Pekareň, tak mám něco úplně z jiného soudku. :p
    Nebylo by možné přidat mezi emotikony palec či pazneht nahoru? Vím že to můžu řešit přes vložený obrázek, ale to je takové kostrbaté. Myslím že by takový emotikon využili i ostatní, občas si tu nad jeho absencí povzdechne i někdo jiný. Nebo to musím dát do anket?

5. pezt

Ahoj Prepperka

Sekce Zlepšovací návrhy slouží k podávání návrhů na vylepšení hry a ne vylepšování fóra.
    Samozřejmě máš možnost vložit chybějící emotikony odjinud, když bude splňovat pravidla fóra.
    Nicméně se o tom mohu zmínit v reportu, ale nevím co z toho bude.

Hezkou hru pezt

EDIT: tak po konzultaci je to asi tak, toto se určitě nijak upravovat nebude, budeme si muset vystačit s tím co máme nyní. A jsou daleko důležitější věci, než přidávání smajlíků;)

Naposledy upraveno: 27/2/17
    danda-vnovis a Prepperka tohle ocenili.
  6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Jasně, chápu. Trochu Kocourkov, ale za to vy modíci nemůžete. Vám děkuji za snahu, ochotu a konzultaci na vyšších místech. [​IMG]

pezt tohle ocenil(a).
  7. pezt

8. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, kde prosím najdu odměny za úkoly v družstvu? Měla bych snad mít strom kešu (nebo jak se přesně nazývá ) , ale nikde ho nemohu najít. :(

9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

jana.zape:
    najdeš ho na Baha a jmenuje se ledvinovník západní a plodem jsou kešu oříšky.

10. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Ahoj,jelikoš neumím založit nové vlákno,tak se zeptám tady.V novém kalendáři jsou špatné datumy-místo 3měsíc je 2měsic.Mám to jen já,nebo i ostatní?H.

11. myska

myska Zelenáč fóra

Ahoj, chápu správně, že cukrárnu mohu získat pouze koupí balíčku? A může mi někdo vysvětlit, jaký má význam, že ty další dvě dekorace ze Sladkého pečení se vyhrávají dvakrát a cukrárna ani jednou? děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj hanči57,
    takto to mají všichni, jelikož aktuálně je pořád ještě únor. Pokud se chceš kouknout na březen, musíš použít tlačítko další. [​IMG]
    Hezkou hru
    ____________________________________________________________________________

Ahoj myska,
    dekoraci Cukrárna jsi získala hned se spuštěním akce. Tato dekorace dává po dobu akce 1 kupón na dorty, proto ji většina hráčů má na ploše. Po skončení akce půjde umístit do stonku. Nekteří hráči můžou druhé dekorace využít do jiných stonků ( dekorací velikosti 1x2 je nedostatek, pokud je hráč nezakoupí za floreny nebo nezíská při akci Obchoduj a Daruj). Také můžou být pro některé hráče zajímavé svou bodovou hodnotou. Záleží na každém jak s nimi naloží. Klidně je nechej ležet v liště.
    Hezkou hru

Apachie1 a vilm4 tohle ocenili.
  13. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Díky.H.

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. sopti

15. myska

myska Zelenáč fóra

moc ti děkuji - už to chápu :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. sopti

17. Mates57

Mates57 Pisálek fóra

Ahoj, akci jsem dodělala, cukrárnu mám v liště ale přeškrtnutou, nejde dát do stonku , prosím porad.

18. sopti

Ahoj Mates57,
    dekoraci Cukrárna budeš mít v liště přeškrtnutou dnes do 15:00. po tomto čase, když obnovíš hru, by již měla jít dát do stonku ( do stonku lze umístit až po ukončení akce jak je psáno v OFI k akci).
    Hezkou hru

19. Mates57

Mates57 Pisálek fóra

to je to moje rychlé čtení, děkuju moc.

20. sopti

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.