Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Moník0302

Moník0302 Pisálek fóra

Ahoj, mám v i inventáři upgrade Větší třesk 4 a nemůžu najít na co se to usazuje. Projela jsem i stonek a žádný třesk nikde. Prosím o radu;)

2. Ahoj Moník0302
    upgrady "velký třesk" jsou ze stejnojmenné akce a dávají se na dekoraci "Stojan na ohňostroj"
    takto vypadá.
    Pro hledání v inventáři doporučuji použít funkci "Hledat".
    Podrobný popis akce klikni -> "Velký třesk"
    Přeji hodně štěstí

3. dencice

dencice Stálice fóra

Ráda bych se zeptala, jestli je ještě nějaká šance na získání dvou květin do stonku, jedná se diskokrásku a načítačí květinu, dívala jsem se nyní na obchodovat a darovat, tam ta možnost výměny ani darování není. Chybí mi tyto dvě kytičky k aktivaci, díky za odpověď

4. Ahoj dencice
    dekorace z květinové kolekce (a ani ostatní dekorace z ptačí či strašákovské kolekce) nešly měnit ani darovat při žádném OaD.
    Pokud je někdy v budoucnu Realizační tým hry Farmerama zařadí do prodeje se hráči dozví v oficiálním sdělení zde na fóru. Je třeba jej sledovat.

5. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, jsem v 96 lvl nejde mi dát na obyčejný husí chlívek chlívek oranžový . Už jsem udělala restart hry i restart počítače, ale nepomohlo to. Na obyčejné zavazadlo oranžové zavazadlo nasadím. Prosím o radu jak to udělat. Děkuji

aljanu tohle ocenil(a).
  6. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Zuzka43 nasaď oranž.chlívek bez obyč.chlívku :)

aljanu tohle ocenil(a).
  7. Ahoj Zuzka43
    jde o chlívek, který jsi získala jako odměnu a obsahuje už i základ, takže stačí tento oranžový upgrade položit přímo na volnou plochu - doporučuji jej dát na plochu ručně. Ostatní oranžové upgrady již půjdou umístit běžně na základní chlívek

aljanu tohle ocenil(a).
  8. ritterca

ritterca Stálice fóra

Zdravím,
    stane se vám též někdy, že zasadíte něco na celé pole, a pak když jdete sklízet, tak zjistíte, že je půlka pole prázdná? Netušíte čím je to způsobené?

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ritterca,
    nepíšeš jestli sadíš ručně nebo kombajnem, ale může se stát, že máš slabé připojení nebo nemáš dostatek plodin na setbu. Mi osobně se to nestává a nemáme informace, že by ještě někdo jiný měl podobný problém.
    Hezkou hru

10. ritterca

ritterca Stálice fóra

Sadím ručně pomocí rychlé setby, dostatek plodin určitě mám, protože když doseju, tak bych si snad všimla, že mi chybí půlka pole. Jenže po dosetí je prostě pole plné, ale při sklízení už něco chybí. A není to poprvé co se mi to stalo :(.

11. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

ritterca, ano stává se to když rychle přejdeš na jinou plochu, máš něco pomalého a tak se ti to neuloží, zasej všechny plochy a pak to projdi ještě jednou a dosej

Naposledy upraveno: 2/2/17
  12. sopti

ritterca, v tom případě se může opravdu stát to, co naznačil tatkanas1.
    Hezkou hru

tatkanas1 tohle ocenil(a).
  13. Moník0302

Moník0302 Pisálek fóra

Ahoj *JÁ*. Díky za odpověď, dekorku jsem našla;)

14. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Ahoj, chci se zeptat, strom štědřenec je přejmenován, nebo co? Nemohu ho nikde najít. Děkuji

15. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Lenka123 Štědřenec nehledej změnil se na Zlatý déšť

PS: Lenka 123 nemáš vůbec zač, rád pomohu když mohu

Naposledy upraveno: 2/2/17
  16. sopti

Ahoj Lenka123,
    Štědřenec byl přejmenován na Zlatý déšť cca před 2 měsíci.
    Hezkou hru

17. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

sopti a tatkanas1- děkuji za odpověď

18. sopti

19. Ahoj mentorko farmarka158
    v 17. levelu se otevře nová plocha "Divoká louka" na její vyčištění potřebuje tvé kuře 12 nových sousedů. Nové sousedy může získat:
    1.ať si zajde do města na trh a opíše si nicky (přezdívky) prodávajcích a pošle jim pozvánku.
    2. zajde na forum (horní lišta, ikonka "?!" ale klikne na ikonku "zápisník s tužkou". Ať hledá sekci "Hledání sousedů pro farmu" a tam si podá inzerát, že hledá sousedy, případně to za něj můžeš udělat ty, jako mentor.
    Další plochu - Lesní mýtinu má dostupnou od 14. levelu - další rozšíření je na Stromě moudrosti za hvězdičky.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> Herní lokace
    Přeji fajn hru

20. ritterca

ritterca Stálice fóra

Snad můj dotaz pochopíte, protože ani já sama moc nechápu co se děje :D.

Tento týden jsem otevřela Bahamaramu a postavila jsem stomy, které jsem měla v inventáři (2x banánovník xxl, pistáciovník, durian, delonix královská, nektarinkový strom a amherstie) - zatím jsem žádný strom v chrámu neodemykala, takže jsem je získala ze sazeniček a stromboly. Dnes jsem si díky akci OaD všimla, že mám v inventáři dračinec, který jsem tam učitě předtím neměla, jinak bych ho už dávno postavila. To se stalo tak před hodinkou. Teď se dívám znova do inventáře a tam se mi najednou objevil další durian. Netušíte co za šotka mám na své farmě? :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.