Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hanuschka1969

hanuschka1969 Pisálek fóra

Nevím kam zařadit tento dotaz, ale když chci prodat jablko na trhu jde to jen za 105 Kč. Víc nastavit nejde, byť jiní tam včera dávali za víc jak 700 Kč. Není někde chyba?

2. Ahoj hanuschka1969
    odpověď na tvůj dotaz je hned nad tvým příspěvkem ;) stačí kliknout na zelený text v mé odpovědi hráči dunlop4

3. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Ahojky, chci se zeptat na tu kompenzaci, že u minulé akce byly problémy. Včera po 14 hodině se mi zobrazila ta odměna, ale nešla vybrat. Teď už se vůbec nezobrazuje a nikde jsem k tomu nenašla diskuzi.

4. Ahoj zdenkaamirek10
    kompenzační balíček hledej v Novinkách (levá lišta) na levém kraji okna Novinek klikni na ikonu "megafon" a použij k listování šipky.

Přeji hodně štěstí

5. Honza910

Honza910 Zelenáč fóra

Kde získám recept na mrkvovojablečnou směs, jsem marmeládník 4
    děkuji za odpoved´

6. Ahoj Honza910
    recept na Mrkvovo-jablečnou směs si koupíš ve Farmářském obchodě ve městě
    Přeji fajn hru

7. hracicka

hracicka Pisálek fóra

ahoj,splnila jsem ukol na novy zverinec a nikde ho nemohu najit, stale me to haze na koupeni za zlatky,diky

8. Ahoj hracicka
    Splněním úkolu Zvěřinec II získáš pouze stavební plány na rozšíření tohoto Skladiště, nikoliv budovu, tu si musíš koupit ve Farmářském obchodě.
    Oficiální oznámení - Zvěřinec II - celé znění.
    Přeji fajn hru

Naposledy upraveno moderátorem: 23/2/17
  9. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

*JA* moc děkuji.Našla podle tvé rady a vybrala

10. gently.r

gently.r Zelenáč fóra

Ahoj, nevím zda dotaz píšu na správné místo. Právě jsem koupila ve slevě (-50%) medvěda, který byl za 25 florenů. Proč se mi odečetlo 50 florenů (měla jsem jich 60, po nákupu 1 medvěda mi jich zbylo 10)? Díky za odpověď

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj gently.r,
    pokud jsi kupoval stáj po 11:00, tak bohužel již nebyla sleva. Akce trvala jen dnes do 11:00. Je možné, že jsi měl farmu delší dobu otevřenou a pokud jsi ji před nákupem neobnovil, tak jsi slevu viděl, byť už nebyla v platnosti.
    Hezkou hru

12. maxikov

maxikov Aktivní autor

Ahoj,v seznamu stromů jsem narazila na strom citlivka.Prosím co je to za strom a kde se dá sehnat Děkuji za odpověď.

13. hanras

hanras Zelenáč fóra

Dobrý den.Můžete mi prosím poradit,kde seženu vrtačky na rozšíření zvěřince?Děkuji za brzkou odpověd.

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

15. zdenkaamirek10
    rádo se stalo, ať ti recept slouží ;)

16. rada1989

rada1989 Pisálek fóra

ahojky nevím zda jsem ve správném vláknu když ne tak se omlouvám jen bych chtěla vědět co bude s řádky v nebi už se na tom pracuje 2 den a žádné výsledky ani vyjádření zatím není při ruční sklizni je to hodně špatné když se klikne na hotový řádek zmizí zámky z ostatních děkuji za vyjádření

17. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

zdravím
    dělám tu poslední akci
    získal jsem i magický stonek
    Ale kde mám sebrat cukrárnu na ten stonek ?
    At klinu na jakýkoliv balíček nikde se cukrárna neobjeví
    Kde jí tedy seženu abych mohl vyplnit mag stonek ?

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj rada1989

Sice nejsi úplně ve správném vlákně, na to slouží sekce Technické a platební dotazy
    Ale tato chyba je již nahlášena k opravě, je třeba tedy vyčkat na opravu. Zapisoval jsem ji již včera do vlákna Aktuální problémy ve hře

Ahoj renegaderro

Dekoraci Cukrárna bude možno vložit do řádku až po skončení akce, je to popsáno v přehledu akce Sladké pečení
    Dekoraci Cukrárna máš buď v inventáři nebo někde na pěstební ploše, získal jsi ji po startu akce

Hezkou hru pezt

19. danielasoviusova

danielasoviusova Perspektivní autor

chcela by som sa spytat ako sa davyužiť žijuca legnda kedže som obetovala 300 hviezdičiek,pevne verím,že nie zbytočne.......

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj danielasoviusova,
    Žijuca legenda slouží k umístění pohárů z úkolů v družstvu. Tyto poháry pak už nemusíš stěhovat z plochy na plochu, aby účinek na padátka byl co nejefektivnější. Pokud jej vložíš do žijucí legendy, pak jejich účinek funguje na všechny plochy.
    Hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.