Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Casey27

Sklízel jsem asi kolem 15:30 a z hlavní louky toto
    z divoké
    a z mýtiny

Na hlavní a mýtině pouze stromy 20 hod. a na divoké skladiště + stromy také 20 hod. bez jediného JC

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Takže vidíš sám, že to utáhli, ty jsi to ještě stihl.... já v 18hod hlavní a divoška stromy 20h a 44JC (220%).... padlo 3 a 6 kuponů ,-) V tuto chvíli by jsi měl bez JC max 2 kousky z plochy.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  3. pezt

Casey27

Předal jsem to dál, nicméně jak jsem psal v první odpovědi, nebyl žádný problém, dle vyjádření a budou to sledovat. To je vše co ti mohu k tomu říci.

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Oki.... díky. Fajn večer a hru ,-)

5. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, kde najdu něco jak postavit nebe? Děkuji

6. pezt

Ahoj Zorka341

Jestli nebem myslíš tento herní prvek
    Tak ten je dostupný od 30. levelu a dále je nutné splnit úkol v družstvu Zázrak magického stonku
    Poté se ti otevře možnost na řádky ukládat dekorace a jednotlivé řádky po aktivaci dávají určitý bonus.
    Vše o nebi se dozvíš v tomto vlákně Nebe

Hezkou hru pezt

7. Hanasla

Hanasla Pisálek fóra

Ahoj, mám dotaz a nevím zda jsem patří. jinak se předem omlouvám. dotaz se týká nového zvěřince. zda jde získat splnění ukolu co je na nový zvěřinec nebo jen za 299 florenů. předem děkuji za odpověď.

8. Kačí2

Kačí2 Pisálek fóra

Ahojky, teď jsem pročetla i technické problémy i dotazy, ale nikde jsem neobjevila můj problém. Už včera jsem si dala na plochu výběhy hus a chtěla na ně dát husy oranžové, ale do teď se mi to nedaří. Když je chci dát kombajnem, tak mi to ukáže--Jak často by měl být následující předmět umístěn: Výběh pro husy : Oranžový---dole mi to ukáže, že by se měl umístit oranžový výběh 1, ale mám jich více a i více umístěných hus na farmě. Když kliknu i na tu nabídku 1, tak mi oranžový, na normální neskočí. Nejde mi to osadit ani ručně...Prosím, jakou dělám chybu??

9. pezt

Ahoj Hanasla

Možnost získat nový zvěřinec, který byl zaveden do hry je pouze za floreny. Splněním nového úkolu Zvěřinec II získáš hlavně plány na jeho rozšíření, nelze jím získat zvěřinec.

Hezkou hru pezt

10. pezt

Ahoj Kačí2

Nejedná se o žádnou chybu, pouze je potřeba položit oranžový výběh pro husy rovnou na plochu bez základu. Jeden tento oranžový upgrade byl jako odměna v jedné akci a proto již základ obsahuje. Po jeho následném zbourání již dojde k rozložení na upgrade a základ a půjde to následně pokládat normálně.

Hezkou hru pezt

11. Kačí2

Kačí2 Pisálek fóra

pezt-Díky moc za radu. Zítra, až husy sklidím, tak to hned vyzkouším....Hezký večer

12. pezt

13. polacka

polacka Vévoda fóra

Co se děje s trhem? Štědřenec se na trhu prodává za 7.700 a já ho na trhu mohu prodat pouze za 220 a to je max. To samé u ostatních plodů.

karbar tohle ocenil(a).
  14. pezt

Ahoj polacka

Jedná se o chybu, která je nahlášena k opravě, prosím tedy o trpělivost.

Hezkou hru pezt

karbar tohle ocenil(a).
  15. polacka

polacka Vévoda fóra

Děkuji za odpověď doufám, že oprava nebude trvat dlouho.

16. pezt

polacka

Není zač ;), doufejme, že ne

17. MARTINEK10-CZ

MARTINEK10-CZ Zelenáč fóra

Proč mám prodat v tržišti Anjou -hrušky za 125 a přitom kdybych je chtěl koupit stojí nejnižší nabídka 1250 to si myslíte, že jsem padlý na hlavu mám to samé i na své druhé farmě už dost dlouho se v této oblasti nic neděje vývojáři spí snad na nebesích. Udělejte to tak,že si každý zvolí cenu jakou chce a je klid mě se to tu hromadí a je to k ničemu .Děkuji stejně se nic nestane.

18. Ahoj MARTINEK10-CZ
    problém s trhem je nahlášen, jde o chybu. Prosím nahlédni - (klikni)-> Technická oznámení
    Přeji fajn hru

19. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Ahoj, měla bych dotaz ohledně trhu. Předem díky za rozdělení na plody stromů :) ale můžu se zeptat, proč mi nejde zvednout prodejní cena? Např. u Diospyrosu je cena kolem 14000 a když chci dát třeba 13000, tak mě to nepustí a maximum, které mohu dát je 280. Čím to? Díky za odpověď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.