Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

je možné ,že už to zase nejde,Několikrát jsem se odhlásil ale nová hra nenaskočila jsem sám a nebo toho je víc a já už ani neumím rozjet akci ?

2. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

prosím, kdy začne sladké pečení?

3. Ahoj ANAWI1950
    Akce "Sladké pečení" má problémy. Prosím nahlédni - ZDE

4. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

• Off topic - dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Tak hra doopravdy nejde.Za vše chtějí prachy ,a poruchovost je už 100% na akci.Takže bonusy mám fuč,hlavně ,že se pěkně omluví

drahulína tohle ocenil(a).
  5. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

děkuji za info

6. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

• Off topic - dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    To je už ale nějak často

drahulína tohle ocenil(a).
  7. drahulína

drahulína Stálice fóra

Ty poruchy jsou každou hru.Omluva je na..... nic.

8. Důrazně upozorňuji, že toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře nikoliv k diskusi. Prosím respektujte a dodržujte rozdělení fóra. Pro diskusi k akci využijte vlákno k tomu určené - "Sladké pečení"
    Děkuji.
    ANAWI1950
    není zač, rádo se stalo :)

9. Madvo

Madvo Mistr fóra

Kde se, prosím dá aktivovat kompenzace?

nanyblacks tohle ocenil(a).
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Madvo

Kompenzaci si vyzvedneš přes novinky. Restartuj hru a koukni zde

Myslím že to přehlédnout nejde ;)

Hezkou hru pezt

11. slootr

slootr Baron fóra

Ahoj, snad jsem na správnym fóru. Je předelaný trh, je tam kategorie navíc, plody stromů. Ovšem když chci prodat např. dračinec, mám tam základní cenu, ne tu, za kterou se to do teď prodávalo a za kterou tam visí nabídky. Zkoušel jsem víc stromů, u všech to bylo takhle. To je nějaká novinka?

petz: Neboj, trpělivě vyčkám. Jen mě to zaskočilo.

Naposledy upraveno: 22/2/17
    karbar a pezt tohle ocenili.
  12. Madvo

Madvo Mistr fóra

Tak ještě jednou - už jsem restartovala asi 5x a v novinkách mám pouze "Sladké pečení a šťastnou sklizeň. Omlouvám se, ale fakt mě tato hra přestává bavit.

nanyblacks tohle ocenil(a).
  13. pezt

Ahoj slootr

Momentálně zjišťuji bližší info o této změně, nicméně jsem to předal k prověření, prosím tedy o trpělivost

Madvo

Tak zřejmě jsi si kompenzaci již vyzvedla, já tady na fóru toto neprověřím, budeš se muset obrátit na herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu

14. filip783

filip783 Pisálek fóra

Dobrý den, je někde prosím diskuse k novému rozdělení tržnice? Děkuji

15. pezt

16. MartinVydrz

MartinVydrz Pisálek fóra

Dobrý den,
    pro vaši informaci a k prověření:
    nešel mi sklidit chov zvířat v chovné ohradě. "Viseli" mi tam proběhnuvší tři chovy. Teprve po rozjetí dalšího chovu se ty tři daly ukončit.
    Ani vymazání cookies a mezipaměti nepomohlo.
    Možná to byl důsledek updatu k nové akci...

17. pezt

Ahoj MartinVydrz

O této chybě jsme dostali informaci již je předána k opravě.

Hezkou hru pezt

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ahoj, chtěl bych se zeptat, proč byo v průběhu (cca kolem 16hod) hry upraveno vypadávání lístků.... rapidně sníženo. To jsou ty stejné podmínky pro všechny? ,-) Díky.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  19. pezt

Ahoj Casey27

Sice nevím z čeho usuzuješ, že bylo zrovna v tuto dobu sníženo vypadávání kupónů na dort, nicméně pokud máš nějaké pochybnosti, budeš se muset obrátit na herní podporu, Jak kontaktovat herní podporu
    EDIT: po dotazu, ohledně tohoto údajného jevu nebylo nic zjištěno, že by něco nefungovalo jak má

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 22/2/17
  20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pezt: Usuzuji dle počtů kuponů za stejných podmínek ,-) A to že to utáhli je více než jasné ,-) Nevím kdy jsi sklízel ty, ale mít s plochy stromů s 44 JC 3-6 kuponů a před úpravou jiný hráč 15-18 je do očí bijící ,-) Čas je samozřejmě odhadem dle informací od hráčů.

matlafous123 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.