Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj LilJane,
    opravdu se jedná o chybičku. Děkujeme za upozornění.
    Přeji hezkou hru

2. sasasa

sasasa Stálice fóra

mám dotaz. Když si koupím paysefcard např. za 2.000 Kč a peníze vyčerpán,tak si musím koupit novou nebo starou mohu dobít? Děkuji za odpověď.

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj sasasa,

paysefcard je myslím možno koupit, jen za 100, 300 a 1000 Kč a nelze ji dobíjet. Je to jednorázová záležitost. Vyčerpáš a můžeš zahodit.

4. sasasa

sasasa Stálice fóra

díky za odpověď

5. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

V časomíře je stále že hra Srdce a duše končí ve 14 hod. podle původního plánu. Jak to teda je?

6. Ahoj BlankaKorecka
    ohledně akce "Srdce a duše" platí toto oficiální oznámení - (klikni)-> ZDE
    Přeji fajn hru

karbar tohle ocenil(a).
  7. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

Děkuji

8. BlankaKorecka
    není zač, rádo se stalo :)

9. Ahoj vojtikp
    není třeba odpovídat na již zodpovězený dotaz. Navíc uvádíš neověřené a nepravdivé informace. Z PaySafeCard se žádné denní částky (poplatky) nestrhávají.

10. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

ahoj, zdravím, je technicky možné, aby mi zmizelo cca 200 Zuznino superhnojiv??? Hnojím s nimi jen vybrané nové stromy a obr strom na superhnojivo, pořád jsem tam měla kolem 200 ks a dnes najednou 0. Je to divné, pole jsem s tím opravdu nepohnojila, hnojím ručně jen těch pár stromů, dá se to, prosím, nějak prověřit? Děkuji za pomoc.

11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Neodklikla jsi to třeba omylem na kombajnu?

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Ivuška08

Mohla jsi odkliknout pohnojení stromů popřípadě polí kombajnem, ale jen tak by se ti to ztratit nemělo. Zde na fóru toto nevyřešíme, budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření, oni ti řeknou co se s tvým Zuzinym hnojivem stalo. Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru pezt

13. fantomas41

fantomas41 Pisálek fóra

Kdy dostaneme tu kompenzaci?

14. Ahoj fantomas41
    kompenzaci hráči obdrží až jí Realizační tým hry Farmerama uvolní a zavede. Bližší informace zatím nejsou k dispozici.
    Oficiální informace ke kompenzaci - ZDE
    Přeji fajn hru.

15. samec

samec Magnát fóra

• Off topic - respektuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Ahoj--JÁ ---v pátek bylo napsáno,že začátkem příštího týdne,ale nenapsali jakého příštího týdne--:Dna to mají času dost--aneb si RT láme hlavu,že to vůbec slíbili--co s tím teď-jak to šikovně obejítxD a dát tam co nejslabší věci a málo

16. Ahoj samec
    jestliže nemáme žádné informace, nemůžu hráči nic přesného sdělit. V tvém příspěvku nenacházím žádný dotaz. Obsah tvého příspěvku patří do některého z diskusních vláken.
    Přeji fajn hru

17. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

díky za odpovědi i za radu, jsem si celkem jistá, že jsem to omylem kombajnem nedala, je to až úplně vpravo za superkrmivem... zkusím tu herní podporu a uvidím, co mi řeknou oni. díky

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Ivuška08

Není zač :), snad bude odpověď uspokojivá :)

19. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj, chci se zeptat,dnes začíná akce ,,šťastný den sklizně,, a jedná se o plodiny, zároveň začíná akce ve které by se měly pěstovat stromy a stáje, to nejde dohromady ,není tam nějaká chyba v oznámení???předem děkuji za odpověď

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tonys*,
    chyba v oznámení určitě není. Bohužel je to opravdu tak.
    Hezkou hru

švestinka tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.