Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. keettyIII

keettyIII Pisálek fóra

vážená a milá je mi 70 let, a v těch vašich forech se ani prase nevyzná, pro mne je jednoznačné že hra nejede.kdo nahradí ztráty ? omlouvám se ,že jsem porušila váš protokol.

evikpavel tohle ocenil(a).
  2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj keettyIII,
    momentálně máme info , že včerejší bonus za přihlášení bude aktivován všem (dobrá zpráva pro ty, kteří ho večer nemohli vyzvednout). A v odpovědích stačí vždy kliknout na zeleně napsaný odkaz a přesměřuje tě to do příslušné sekce. Debata o všem možném.
    Hezkou hru

3. 123ahoj

123ahoj Zelenáč fóra

zas nejde kúpiť voda

4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 123ahoj,
    teď jsem zkoušela u sebe a voda šla koupit bez problému. Zkus udělat vše pro bezproblémový chod hry, popřípadě změň prohlížeč. Technické dotazy směřuj na kolegu v technické sekci. (Na zelené odkazy klikni).
    Brzké vyřešení problému
    [​IMG] [​IMG]

nanyblacks tohle ocenil(a).
  5. shadov30

shadov30 Rádoby autor

Dotaz budou od RT a spol. BIGPOINT za tyto výpadky náhrady tedy kombajn v počtu nefunkčních hodin + něco navíc, MJS min 1 x a další nebo zase na nás budou prdět jako vždy.
    Zvedat ceny jim jde ale nic za to no neví jestli více vydělají až jim polovina hráčů přestane naštvaně hrát a vrážet do hry peníze.

karbar, XKRYSAX a nanyblacks tohle ocenili.
  6. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Mám taktéž dotaz, jestli lze reportovat RT o prodloužení akce o jeden den, vzhledem k včerejším a dnešním problémům ?

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj shadov30 a mirakoud

Samozřejmě problémy, které jsou nyní ve hře jsou nepříjemné pro všechny, ale také na druhou stranu si přečtěte VOP a hlavně odstavec č.4 Dostupnost
    Hráčům bude připsán denní bonus za přihlášení viz toto oznámení
    A jestli bude nějaká další kompenzace to v tuto chvíli nevíme, ale určitě budeme vše reportovat.

Hezkou hru pezt

8. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Díky - jak jsem pročetla fóra, tak nejsem sama, kdo by chtěl větší kompenzaci.

9. pezt

mirakoud

Kompenzaci by chtěli všichni hráči, ale jak jsem psal, jestli nějaká bude záleží na RT.

10. Hermiona84

Hermiona84 Rádoby autor

co je Kustovnice a kde ji najdu?

11. pezt

Ahoj Hermiona84

Kustovnice je strom který se vysazuje na bahamaramu. Nejprve je nutná aktivace v opičím chrámu za zlaté banány v 8 chrámové místnosti. Poté si strom můžeš koupit ve farmářském obchodě, popřípadě plody - Goji bobule koupit na trhu.

Hezkou hru pezt

12. dankadanka

dankadanka Pisálek fóra

Pěkný den , po splnění úkolu v družstvu jsem obdržela recept na Zelené matéto , ale memám ho , kde ho najdu ? Děkuji .

13. Ahoj dankadanka
    produkt "Zelené matéto" je z SPA-manažera a patří do 5. stupně tohoto řemesla. Pokud jsi tohoto stupně ještě nedosáhla, tak recept na tebe počká až se do 5 stupně dostaneš, budeš jej moci vyrábět.
    Popis ve FAQ - (klikni)-> 5. stupeň - Zelené matéto
    Přeji fajn hru

14. lidabrunclikova

lidabrunclikova Zelenáč fóra

Dobrý den ráda bych se zeptala zda když budu pryč dostanu odměnu za výhru nad Kočkou Kadabrou.

Soutěž : Srdce a Duše

děkuju za odpovědi.

eli2006 tohle ocenil(a).
  15. Ahoj lidabrunclikova
    bonusovou dekoraci získají hráči - cituji z oficiálního popisu akce
    *Pokud bude mít hráč na konci akce vyšší celkové skóre než kočka Kadabra, získá bonusovou odměnu**
    Takže pokud splníš tuto podmínku, po skončení akce obdržíš bonusovou dekoraci a ta ti bude připsána na tvůj herní účet.
    Přeji fajn hru

16. shadov30

shadov30 Rádoby autor

dotaz funguje vám farma v klasickém Windows prohlížeči? mě naskočí pouze základní stránka a dál nic.

17. Ahoj shadov30
    pokud tím "klasickým prohlížečem Windows myslíš InternetExplorer či Edge, tak pak prosím zkus prohlížeč doporučený provozovatelem hry Farmerama a to buď GoogleChrome a nebo FireFox.
    IE má se hrou obecně problémy.
    Pokud budeš mít potíže i v GCH nebo FireFoxu obrať se se svým problémem do vlákna "Technické a platební dotazy"
    Přeji hodně štěstí

18. maxikov

maxikov Aktivní autor

Ahoj,chci se zeptat,co znamená růže,která se objeví v pravém rohu,když trefím postavu s růží a srdcem.Díky za odpověď.

19. pezt

Ahoj maxikov

To označí že jsi střelil kočku Kadabru, tedy připíší se ti 2 body a zrychlí se objevování postav, jiný význam tato růže nemá.

Hezkou hru pezt

20. LilJane

LilJane Pisálek fóra

Zdravím,
    dnes jsem v družstvu splnila poslední úkol Zvěřince a mimo odměny, které jsou u posledního úkolu uvedeny na fóru ve FAQ, je tam ještě odměna s názvem The Menagerie II. Po splnění mí to zahlásilo, že jsem odemkla The Menagerie II. Zřejmě je to myšleno jako odemknutí dalšího úkolu v družstvu. Nicméně nic se neodemklo, nic nového se neobjevilo. Přikládám i screen. Zřejmě se bude jednat o chybu? :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.