Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj fifiJE,
    bednu s hrůzostrašnými předměty najdeš v inventáři pod symbolem vázičky - záložka spotřební zboží. Když klikneš na použít, tak se ti objeví info okno o tom, co jsi získala z bedny.
    Hezkou hru

Ahoj švestinka,
    nechám prověřit.
    I tobě hezkou hru

abc23 a švestinka tohle ocenili.
  2. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Děkuji za odpověď, ale po přihlášení varování nezmizí, proto už nic nekoupím. Tomu ujištění, že je vše v pořádku nevěřím.Když má něco zmizet, proč to nezmizí. Počkám nějaký čas, snad to dají do pořádku, když to slibují. Proč není při platbách využito 3D security. Dík :)

3. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Sopti děkuju.

4. sopti

švestinka, není zač. Už je to předáno dál ;)

švestinka tohle ocenil(a).
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Lidus61

Informace o nezabezpečené stránce zmizí s přihlášením do hry, ověřeno na prohlížeči Google chrome a Firefox
    Firefox před a po :
    [​IMG] [​IMG]

Google chrome před a po :

[​IMG] [​IMG]

Pouze když klikneš na to "i" tak tooltip ukazuje že stránka je nezabezpečena
    Platby jsou dostatečně zabezpečeny, pokud by jsi měla i přes to pochybnosti, je jednoduché řešení, nenechávat uložené platební údaje a také nepoužívat ukládání hesla v prohlížeči.

Hezkou hru pezt

mirakoud tohle ocenil(a).
  6. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Nezobrazují se mi akce v levé liště, nevím jak douho trvají. Ale přesto časomíra neúnavně bliká, abych klikla. Můžete se na to prosím kouknout ? Díky

Edit: Dneska (00:05) už se akce ukazují
    Děkuji že se to asi samo opravilo :-D

Naposledy upraveno: 11/2/17
  7. Ahoj tydýtková
    děkujeme za zprávu.

tydýtková tohle ocenil(a).
  8. fifiJE

fifiJE Zelenáč fóra

• Multipost + zbytečná citace. Nepiš prosím více příspěvků za sebou. Děkuji *JÁ*
    ***odstraněna zbytečná citace***

dekuji

***příspěvky sloučeny***

Naposledy upraveno moderátorem: 12/2/17
  9. Ahoj fifiJE
    tvůj první příspěvek neobsahuje žádný dotaz ani jiný další text - pouze citaci - což je porušení pravidel. Prosím svůj příspěvek buď smazej, nebo vymaž citaci a polož dotaz, jinak jde o SPAM a navíc máš dva příspěvky za sebou.

10. elizabeta862010

elizabeta862010 Zelenáč fóra

Dobrý den,prosím,potřebuji poradit,co mám dělat s tím čarovným ovocem? Předem moc děkuji za radu

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj elizabeta862010

Pokud myslíš zázračné ovoce tak to vypadává při sklizni stromu v právě probíhající akci Ovocný trh
    Můžeš jej dodat jako protihodnotu místo potřebné protihodnoty plodů stromů v jednotlivých úkolech

Hezkou hru pezt

12. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Mám dotaz, všiml jsem si, že nejdou vyrobit nové neonové stáje od psů, netopýrů a žab. Budou se někdy zavádět do dílny? Když akce probíhala, ve fóru bylo jasně tvrzeno, že po skončení akce bude možné tyto stáje v dílně vyhotovit.

13. sopti

Ahoj dismirus,
    předám dál k prověření.
    Hezkou hru

14. Aimoc

Aimoc Zelenáč fóra

Dobrý den,
    potřebovala bych pomoct, ale nevím kam jinam se ještě obrátit. Je to asi 14 dní, co jsem si přes možnost převod, která se objevila při nabídce zakoupení měsíčního kombajnu za 120 Kč, zaplatila na Německou banku za 4,44 eur a ještě poplatky bance (celkem tedy asi za 350 Kč - což neřeším, chápu poplatky jsou byly a budou) koupila právě měsíční kombajn. Do dnešního dne mi nebyl připsán. Vyplňovala jsem dotazník na podpoře Bigpointu k tomuto problému. Bylo mi napsáno ať vyčkám. Nechci už čekat a chtěla bych vědět, zdali kombajn někdy obdržím. Prosím o komunikaci přes email, pokud je to možné:*odstraněn email*
    Předem děkuji za nějakou reakci. Kristýna

Naposledy upraveno moderátorem: 12/2/17
  15. sopti

Ahoj Aimoc,
    s tímto problémem se obrať na herní podporu. V ticketu zadej obecné dotazy a popiš jim svůj problém. Tady na fóru ti s tím bohužel nepomůžeme. Jak kontaktovat herní podporu.
    Přeji brzké vyřešení tvého problému

16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Když mám aktivovaný bonus bílá nevinnost, pak superhnojivem pohnojím políčko a pak bílou nevinnost zruším (kvůli uvolnění slotu na jiný řemeslný výrobek), zůstane mi aktivní to zrychlení růstu na již pohnojených polích? V podstatě mi jde o to, jestli je bílá nevinnost rozhodující přímo v momentě pohnojení, nebo musí zůstat aktivní po celou dobu růstu až do sklizně?

17. Ahoj Prepperka
    produkt (bílá nevinnost) můžeš z bonusové lišty odstranit po použití SH - čas zůstane zkrácený.
    Přeji fajn hru

Naposledy upraveno moderátorem: 13/2/17
  18. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ještě že jsem se bála natolik, abych bílou nevinnost nechala kde byla. To se mi ulevilo. Díky za odpověď.
    A už jen tak pro zajímavost (možná to vypadá že tě zkouším ze znalostí Farmeramy, ale není tomu tak ;)), kdybych tu bílou nevinnost po odstranění zase snědla, zapůsobí zpět na již pohnojená pole nebo by se projevila až zase na novém superhnojení? Odpověď na tohle už nepotřebuju, jen mně napadlo že bych to tak asi zkusila řešit kdybych byla bývala tu nevinnost dala pryč, a vlastně nevím jestli bych to tím zachránila nebo přišla jak o včasnou úrodu, tak i o tu nevinnost. (ale jinak mám dvě děti, takže nevinnost už je v tahu dávno) xD

19. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj,
    Plánuju, odemknout aboretum za hvězdy. Odpadá tak dávání zvířat do úkolu, pro aboretum? díky. Upgrady, jsou jasné..ale ten první barák, můžu za hvězdy..je to tak..?

20. sopti

Ahoj LoryM,
    pokud si aktivuješ arboretum za hvězdy, tak získáš už přímo "ten barák", do kterého se rovnou dávají stromy.
    Úkoly v družstvu ti slouží jen na získání stavebních plánů na jeho rozšíření.
    Hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.