Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Bonusový kód na 75% Bz má být funkční, jenže když na něj kliknu, napíše mi že bonuskový kód nenalezen. Nejsem sama viz příspěvek 817 v debatě o všem možném.

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mirakoud,
    máš pravdu - teď jsem zkoušela a také nic. Budu to hned reportovat, ale pochybuji, že se tím teď někdo bude zabývat. Budeme muset vyčkat do rána.
    I přes problémy přeji hezkou hru

zuza31 tohle ocenil(a).
  3. zuza31

zuza31 Zelenáč fóra

I já mám tento problém. Kliknu, objeví se hláška kód nenalezen . Po restartu se ani neobjeví v nabídce, musím se odhlásit a přihlásit, pak se znovu objeví . Kliknu a situace se opakuje - kód nenalezen.
    Už si připadám jak v Kocourkově.

PS : děkuji za odpověď, zkusím zítra. Dobrou.

4. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Díky za odpověď. Kdo si počká, ten se dočká ;)

5. enrikea

enrikea Aktivní autor

zdravím farmáře,vidím na pěstování řeřichu.copak to je ?a k čemu?

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj enrikea

Řeřicha je nová plodina a je potřeba prozatím jen do nových úkolů v družstvu, které jsou určeny hlavně pro nováčky. Jinak můžeš pěstovat rostlinu do zásoby, popřípadě prodat na trhu.
    Viz. info v aktualizaci

Hezkou hru pezt

enrikea tohle ocenil(a).
  7. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Čau. Jsem ve hře. Kliknu dole na forum a nejsem přihlášen na foru. Mělo by to bejt " automaticky. Proč tomu tak není?

8. pezt

Ahoj LoryM

Právě jsem zkoušel a u mě funguje vše normálně. Doporučil bych tedy zavřít prohlížeč a znovu načetl farmu a na fórum přejít přes ikonu ve hře.
    Poté můžeš vyzkoušet zkusit přejít na fórum přes odkaz pod rámem hry.

Hezkou hru pezt

9. Milasek1995

Milasek1995 Zelenáč fóra

Ahoj prosím o radu :) jak se můžu stát mentorem na farmeramě? :) popřípadě od jakého levelu? :)

10. pezt

Ahoj Milasek1995

Mentorem se můžeš stát od 40 levelu. Mentory vybírá systém a nám nejsou známá přesná kriteria tohoto výběru. Ale dá se předpokládat, že důležitý je levl (90+) a také aktivita s jakou hru hraješ, a samozřejmě další.
    Přihlášku si můžeš aktivovat ve farmářském domě
    Vše o mentor systému najdeš v tomto vlákně Škola farmářů

Hezkou hru pezt

11. Milasek1995

Milasek1995 Zelenáč fóra

Děkuji mockrát :)

12. pezt

13. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Nevím jestli jsem dobře,ale bonus 75% nemám

14. Ahoj jana151049
    bonus 75% BZ si musíš aktivovat přes ikonu "Novinky" v levé liště.

Přeji fajn hru

15. jana151049

jana151049 Veterán fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Díky za odpověď,toto vím,ale v novinkách nic nebylo.mám LV 99 takže uvím,že se novinky takto aktivují,ale žádnou nabídku nemám.

***odstraněna zbytečná citace***
    Oprava a omluva.Zmátlo mě to,že novinka nebyla označená vykřičníkem,tak mě nenapadlo kliknout na amplion.Proč taky?

**příspěvky sloučeny**

Naposledy upraveno moderátorem: 11/2/17
  16. jana151049
    Pokud je akcí v nabídce Novinek více, je potřeba použít šipky pro listování.
    Prosím nepiš dva příspěvky hned za sebou. Pokud chceš něco doplnit použij funkci "Upravit" u svého původního příspěvku. Také citace příspěvku pod který píšeš je porušení pravidel, je nutní citaci vymazat, případně použít nový příspěvek. Děkuji

17. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

Zdravím.
    Kontroloval jsem skleník a nenašel jsem tam Řeřichu. Ta se zušlechtit nedá ?
    Mám teorii že ta minuta se nijak vylepšit už snad ani nedá.
    No ale je lepší se zeptat.

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Esnyr,
    ne všechny rostliny je možné šlechtit ve skleníku.
    Rostliny, které je možno šlechtit najdeš zde: seznam.
    Hezkou hru

19. fifiJE

fifiJE Zelenáč fóra

koupila jsem bednu s hrůzostrašnými predměty a nemohu ji najit - poradíte mi ? dekuji

20. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Rozhodla jsem se položit dotaz, který se objevuje v jiných vláknech, která jsou teď k aktuálním akcím, ale odpověď jsem nenašla, asi proto že dotaz je technického rázu:
    Když chceme použít nějaký produkt ze stodoly, a najedeme na něj šipkou - nezobrazí se k čemu slouží, co dává.....dřív se to tam zobrazovalo. Teď na produkt musím kliknout jako že ho chci použít, teprve najet na ikonku v rámečku a zobrazí se informace. Poněkud zdlouhavé a otravné.......
    Prosím moderátory o prověření resp. požádání o opravu. Děkuji.

abc23 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.