Určeno k archivaci Všeobecné dotazy 3/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem ferda, 15/1/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -pechfógl-

Problém ještě není vyřešen, a netřeba dále psát, že to nejde, a není zde žádná diskuse, toto vlákno slouží k pokládání dotazů, děkuji

2. vlasta.123

vlasta.123 Pisálek fóra

Děkuji moc.

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

4. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Ahoj. Mám problém s ptakopyskem . Mám na ploše dva rybníčky. Kdykoliv sklidím tak se mi připíší ale okamžitě zase zmizí. Tak mě to drží pořád na 4 kusech. Nevím co s tím .

5. pavcape

pavcape Perspektivní autor

Kde prosím získám vavřín potřebný do krmiva pro kiwi?

6. Ahoj babča19511
    a nemáš náhodou na ploše - nebo ve Výrobně - umístěný Šnorchl obchod (tedy výrobnu od ptakopysků) ? Do té je potřeba nejen krmení pro ptakopysky, ale také zvíře ptakopysk.
    Popis ve FAQ - Šnorchl obchod
    Přeji hodně štěstí

7. Ahoj pavcape
    plodina "vavřín" je dostupná od 95. levelu. Takže až jej dosáhneš, budeš ho moci pěstovat nebo koupit na trhu a mlít z něj krmivo pro ptáka kivi.
    Do té doby budeš muset kupovat hotové krmivo na trhu.
    Přeji fajn hru

8. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Děkuji za odpověď. Ano to mám. Ale jak sklidím ptakopyska tak se připíše do stodoly, teď se mě připsaly 2 tak mě naskočilo ze 4 kusů na 6 kusů a hned to zase skočilo na 4 kusy. Obchod šnorchl jsem nesklízela.

9. sopti

Ahoj babča19511,
    pokud máš nějaké nesrovnalosti na herním účtu ( zdá se ti, že se ti sklizená zvířata nepřipisují do stodoly) kontaktuj herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu.
    Hezký den

10. JOKO1313

JOKO1313 Zelenáč fóra

Ahojte. Mám dotaz, má taky někdo zase problém se přihlásit jako včera. Začalo mně to zase zlobit. Tak bych věděla jestli mám plašit a nebo je zase chyba.

karbar tohle ocenil(a).
  11. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

chyba ;) také mě to kope :(

karbar tohle ocenil(a).
  12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Jedná se o chybu na straně provozovatele hry. Vyčkejte prosím na další informace.

Díky danda

tatkanas1 a karbar tohle ocenili.
  13. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

ahoj,koupila jsem si za 22kč rychlou nabídku :50 florenů a chovatele na 48 hod.,ale připsali se mi akorát floreny ...kde je prosím problém????děkuji za odpověď a ro se mi stalo i při denním přihlášení-nabídka chovatel na 2 hodiny a kde nic tu nic

14. Ahoj evicka435
    v denním bonusu za přihlášení nebyl chovatel na 2 hodiny, ale pomocník pro chov . ten funguje pouze v chovné ohradě.
    Prosím zkontroluj si časový údaj pro pomocníka pro chov v chovné ohradě - viz obrázek

Popis ve FAQ - (klikni)-> Pomocník pro chov
    Přeji fajn hru

15. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

aha,už vím,děkuji za ojasnění,to mě nenapadlo

16. evicka435
    není zač. Rádo se stalo.

17. zelPupa

zelPupa Zelenáč fóra

Zdravím Vás, chci se zeptat u Tour de farma je v úkolu třpytivý prášek, ten se dá sehnat kde? Nikde není. Děkuji

18. sopti

Ahoj zelPupa,
    třpytivý prášek dává Parfumerie. Pokud tuto výrobnu nemáš, tak lze třpytivý prášek koupit na tržišti v záložce produkty.
    Hezkou hru

19. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

Ahoj, není mi jasné proč nejsou web. stránky farmeramy bezpečné. Zobrazuje se mi i v kolečku. Nevím, co s tím. Mám opravit jakýsi adresní řádek nebo se obrátit na majitele webu ať ho zabezpečí protokolem HTTPS. Děkuji za odpověď

20. sopti

Ahoj Lidus61,
    jediné co ti teď mohu poskytnout za informaci je, že se o tom ví a ZDE máš informaci, která tě snad uklidní.
    Hezkou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.