Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj veselafarmarka

Tak ještě jednou do nastavení a vypnout infobox při kliknutí a také můžeš vypnout infobox na ukazateli

Hezkou hru přeji

2. pezt

Ahoj Zorka341

Tady máš základní přehled, jen tam chybí zavedení pár posledních šlechtících úkolů. Většinou platí princip, že jsou k dosažení u 9.úkolu.

Hezkou hru přeji

3. majka250153

majka250153 Pisálek fóra

prosím nešlo by přidat jednu louku na stromy nebo stáje už je nemám kam dávat díky za odpověd

4. pezt

Ahoj majka250153

To jestli bude nebo nebude další plocha rozhoduje RT a ani bych další plochu nechtěl, a těch důvodů je dost co je proti.

Hezkou hru přeji

čarodějka007 tohle ocenil(a).
  5. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Díky mooooc už to funguje podle mých představ.

pezt tohle ocenil(a).
  6. hansicek

hansicek Expert fóra

chcem sa spytat, bola v poslednom case urobena nejaka zmena, lebo z druzstva mi zmizli ulohy (napoly splnene) na dodavanie slachtenych netopierov a vran, manzelka je na inom trhu a je na tom tak isto. Na trhu slachtence dostupne su, tak isto aj v slachtitelskej budke (sice mam ich zamknute kedze som ich este neaktivoval ale su tam). tento stav som si vsimol od vcera

7. pezt

Ahoj hansicek

Tím, že šlechtění netopýrů a vran nemáš aktivováno v Jackově obchodě, tak nejsou dostupné úkolu v družstvu s nimi spojenými. To co jsi tam měl dodáno tak o to nepříjdeš, budeš moci po aktivaci pokračovat tam kde jsi skončil.

Hezkou hru přeji

8. L.diablo

L.diablo Zelenáč fóra

Prosím poradte mi kde najdu neonová zvířata která jsem získal při plnění ukolu.Děkuji

9. pezt

Ahoj L.diablo

Jestli myslíš neonové chlévy krav, kachen a ovcí ty najdeš v inventáři, tedy levá lišta dřevěná bedýnka a symbol ovečky, tam si jednotlivé chlévy vyhledáš.
    Pokud myslíš dekorace zmiňovaných zvířat, tak ty najdeš také v inventáři pod ikonou vázičky

Hezkou hru přeji

10. morčák

morčák Zelenáč fóra

Ahoj.
    Prosím, kde získám film který potřebuji k výrobě třpytivého prášku?
    Dík za odpověď

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

morčák trblietavý prášok dáva parfuméria čiže výrobňa do ktorej sa dáva krmivo a motýle.Tá sa dala získať za výmenu stajní z vlaku.

12. blonde1980

blonde1980 Zelenáč fóra

ahojky, chtěla bych navázat na otázku majky, také bych ocenila jednu plochu navíc, už mám tolik zvířat, že nemám kde pěstovat plodiny a zajímal by mě alespoň jeden důvod, který je proti, děkuju.

13. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj blonde1980
    tato rozhodnutí dělá RT a to nikomu své důvody nesděluje, ani tak dělat nemusí.
    Z mého pohledu je to tak, že hráč musí přemýšlet a uvažovat, co kdy bude pěstovat, nikoli jen slepě vše naházet na plochu, Farmerama je strategická hra. Druhým důvodem je fakt, že už takto je hra bez kombajnu nesmírně náročná - a s další plochou by pravděpodobně by byly vyšší nároky na akce a hra by byla ještě méně hratelná.
    Ale to bychom se dostávali k diskusi a ta do tohoto vlákna opravdu nepatří.
    Díky a příjemnou hru

čarodějka007 tohle ocenil(a).
  14. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj morčák,
    na výrobu třpytivého prášku žádný film třeba není, třpytivý prášek je produktem Parfumerie.
    Fotografický film je surovina, kterou získáš plněním úkolu Fotoalbum sovy Jůlinky v Komiksové knihovně a poté ho využiješ na výrobu Foto.

Ahoj Jaroušek49
    nejprve si zkontroluj, jestli nejsi vlevo v nějaké kategorii, ve které nemusíš mít žádný řádek.
    Pokud máš zobrazení všech řádků a stejně nic nevidíš, zkus prosím udělat vše pro bezproblémový chod hry a potom restartovat. Pokud se ani potom nic neobjeví, kontaktuj prosím herní podporu.

Přeji příjemnou hru

15. Bobu82

Bobu82 Pisálek fóra

ahoj mám dotaz ... ve spotřebním zboží mám spoustu věcí (ovesný chléb, vaječný koňak, svatební kytice atd, atd ..... ) nevím jak a na co to použít, není někde nějaký seznam k čemu tyhle věci můžu využít nebo jakým způsobem mi pomohou ?? díky B.

16. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Bobu82
    jedná se o řemeslné produkty. Jejich účinek se ti ukáže po najetí myší:
    Pokud chceš zmíněný bonus získat, stačí kliknout na Použít.

Co je řemeslo, jak se získá a provozuje, seznam všech řemeslných produktů a k čemu jsou jednotlivé řemeslné produkty dobré, zjistíš v FAQ - Řemeslnická čtvrť.
    Přeji příjemnou hru

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak , jak jsem se dočetla, tak budou nejstarší speciální odměny z kola štěstí vypadávat. Ale pokud se nepodaří v kole štěstí si potřebné speciální odměny vytočit, budu si je moci někde dokoupit ? Na co mi bude stonek , pokud nebude celý vyplněný? Už je to tak s květinami. Já jsem měla štěstí asi po 200 zatočení mi padl tulipán a řádek mám celý. Vnuk , ale to štěstí neměl a na řádku mu chybí načítací květina a ostatních má několik navíc a řádek je mu na nic !! Mně chybí kouzelný strašák a mám takové obavy, abych nedopadla jako vnuk. Některé strašáky mám navíc a měnit nejdou!!! Krásný den! ;););)

robin2151 a Foxík25 tohle ocenili.
  18. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj mamča50
    bohužel zatím víme jen to, co je napsáno v oficiálním oznámení, vše ostatní by byly jen spekulace.
    Přeji příjemnou hru

mamča50 tohle ocenil(a).
  19. Lida7373

Lida7373 Stará škola

• Respektuj prosím rozdělení fóra, toto není debatní sekce, děkuji.
    No tak přiznám se, že jelikož farma nepatří k těm co mají na tyhle věci štěstí....dodneška se mi nepodařilo vytočit ani načítací kytku a strašáka prvního jsem si vytočila někdy před vánoci.....
    Vyměnit to za nic nejde.....takže taky vlastním šedé řádky.

Stejně jako ten rybářský. Pořád nemám jednu dekoraci.

mamča50 tohle ocenil(a).
  20. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj Lida7373
    chápu tvé zklamání, nicméně toto není debatní vlákno, toto vlákno slouží k dotazům a odpovědím na ně - a v tvém příspěvku nic takového nevidím.
    Dodržuj prosím rozdělení fóra, slouží to k udržení přehlednosti.
    Vaše připomínky samozřejmě předáváme dále RT, ale opravdu nevíme, jaké další plány má.
    Díky a příjemnou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.