Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj sejda621,

bohužel na tvojí otázku nelze odpovědět jinak, než že nevíme. Pokud něco RT do hry bude přidávat, dozvíte se to prostřednictvím oficiálního oznámení.

2. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

díky za info a raději už bez komentáře

3. EwikCassie

EwikCassie Zelenáč fóra

Ahojte, jsem tu nová a chtela bych se zeptat proč když jsem si koupila strom kaštan, nejde mi to postavit, stale sviti cervene...Pritom jablon se mi podarila zasadit, ale chtela bych jej na jinem miste trosku posunout jak to udelat???Dekuji za odpovedi...

4. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj EwikCassie
    a stavíš ten kaštan na volnou plochu? Když svítí červeně, tak to vypadá, že ho stavíš někam, kde už máš něco jiného.
    Pokud chceš cokoli posunout, stačí v levé liště kliknout na tlačítko s obrázkem rýče a potom na kříž se šipkami:
    Když potom klikneš myší na nějaký předmět, můžeš ho uchopit a přesunout.
    Přeji příjemnou hru

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky, dneska jsem prolézala nebe a objevila chybu u řádku "Nový rok 2015". U dekorek do tohoto řádku je stejný název, navíc chybný. Nevím, zda je chyba na mém přijímači, nebo někde dál o_O

6. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj skalara.v
    díky za upozornění, předáme dál k prověření.
    Přeji příjemnou hru

skalara.v tohle ocenil(a).
  7. martinabeta

martinabeta Zelenáč fóra

Ahoj nejdou mi umístnit chovné chlévy na louku a nevím proč?Děkuji za radu

8. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj martinabeta, to bude také tím, že se nedávno změnil způsob šlechtění zvířat. Nyní už nepotřebuješ umisťovat nic na louku, ale stačí ti navštívit chovnou ohradu.

9. martinabeta

martinabeta Zelenáč fóra

Děkuji za odpověď,zcela jsem na to zapomněla

10. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj mám dotaz nikde se mi nezobrazuje na farmě nákup SK co je teď v akci jenom ten velký za 120 kr. i když je inzerován velký balíček za 190 kč- nějak se v tom ne vyznám děkuji

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babicka38

A restartovala jsi hru po 18 hodině, kdy začal BB a výprodej superkrmiva?

12. babicka38

babicka38 Magnát fóra

an
    o ale zkusím to ještě jednou když tak se ještě ozvu díky
    díky už to funguje

13. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

hezký večer,mám dotaz :udělala jsem celý úkol,všechny položky,vyšlechtila zvířátka na 180 zámků,stonky mám oba,ten druhý za 80 zámků,slepici ,kohouta i kozu mi to dalo,ale do stonku mi nejdou,háže mě to zpět na hru.To je budu muset kupovat ještě jednou v obchodě? Děkuji za odpověd. Teď mi došlo,to je to jenom otevření,že si je mohu koupit? Něco jako na Bahamě?

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky marketka47 ,
    do toho řádku, který tě hází zpět do akce , patří dekorace z obchodu - to je ten řádek první - všechno koupíš za 180 zámků
    Z akce patří dekorace do toho řádku druhého - 160 zámků .
    Pokud chceš pouze tento řádek a nechceš 2x dekorace z akce , tak je za 80 zámků.

Naposledy upraveno: 8/1/16
  15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Děkuji za odpověď,to tedy znamená,že musím mít 340 zámků? a proč se mi v obchodě zobrazuje i znova koupit řádek,když už je mám. Nějak v tom plavu.No nazdar to je SK

Děkuji,ale nepotěšila jsi mě;)

16. lacrima

lacrima Titán fóra

marketka47 ,
    Řádek na stonku sice vidíš , ale zakoupený ho nemáš .
    Pokud chceš dát dekorace z obchodu na stonek, musíš je koupit i z řádkem.

17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

A to musím ten řádek koupit znova,když už ho mám na stonku ze hry za 180 zámků? To je nějak moc né?

aljanu tohle ocenil(a).
  18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marketka47

Jsou dva řádky do nebe, jeden pořídíš v neonovém obchodě, ten je doplnění k minulé akci s neonkami.
    Druhý řádek dostaneš splněním všech třech úkolů a ten si také koupíš

aljanu a lacrima tohle ocenili.
  19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pezt děkuji ,jsem z toho jelen,ale už jsem to pochopila,měla jsem se ptát dříve a nemusela jsem utratit přes 600 SK,moje hloupost a dekorky navíc:cry: ;)

20. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Krásný den, prosím o radu, nejdou mi nakrmit slepičky, přestože jsem namlela 100 krmiva, nemohu do semenářství ani na Kubíka, když chci kamkoliv kliknout zůstane tam šipka a nic, neukáže se dlaň. Nevím jestli to není tím, že mi šipka ukazuje na farmářský dům, ale já zatím nechci v domě plnit úkoly, nemám plodiny ani dost krejcarů na nákup. Co mám udělat, děkuji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.