Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj mamanka21211
    jako první krok prosím restartuj hru. Po restartu zbourej Poháry, které máš na ploše (nebo případně v inventáři) a klikni na runu Živoucí legenda. Do runy dodáš poháry, které se ti podařilo získat.
    Hodně štěstí

2. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

S tými mojimi výrobňami sa to nijako nevyriešilo.Je logické že keď
    to hrám 5 rokov a nebol papagájí strom a bolo treba plniť úlohy kde bolo potrebné dodávať pap.perie,že som si postavil výrobne pap.peria.Asi 6ks.Výrobne arašídového masla som mal viac ako 10 ks.Toto mi zmizlo,neviem kedy.Dlhšiu dobu som ich nedával na plochu.Však máme pap.stromy a araš.maslo som kupoval(dlha doba rastu).
    Písal som na podporu lebo na stavbu týchto výrobní treba dosť veľa vzácnejšieho materiálu.Čo mi odpísali bohužiaľ neprečítam nakoľko som si zrušil starú e-mailovú adresu.Teraz tu v hre keď si chcem zmeniť e-mail.adresu v nastavení konta tak mám zadať novú adresu a na starej adrese odkliknúť odkaz.Ale ako keď na starú e-mail.adr.sa nedostanem.

3. Ahoj Viky007
    tvůj příspěvek byl moderován kvůli tvé zmínce o porušení VOP Doporučuji pečlivé pročtení těchto "podmínek".
    Příjemnou hru

Ahoj Mirdo777
    Na většině veřejně přístupných mailových službách se starý mail dá obnovit. To by měl být tvůj první krok. Pokud se budeš pokoušet o komunikaci s herní podporou ve věci dohledání ztracených výroben budeš muset dokázat nade vší pochybnosti vlastnictví tvé původní e-mailové adresy.
    Přeji hodně štěstí

Naposledy upraveno moderátorem: 21/2/16
  4. vovisek025

vovisek025 Zelenáč fóra

Ahoj.
    Mám malý problém, rád bych si splnil jeden úkol, už jsem si i kvůli tomu vyplácal zl.banány na otevření kávy,ale stále mi chybí švestky mombín. Jenže problém je, kde je najdu?V obchodě nejsou,koupit za floreny taky nejdou, a jak mám ten úkol splnit, když je to teoreticky nemožné z důvodu absence některých položek k dodání? A myslím že nejsem jediný který se potýká s takovými problémy a tak trochu i nepřekonatelnými překážkami.

5. liduška2015

liduška2015 Zelenáč fóra

prosím od jakého levelu si mohu udělat obchod se zavazadly?

6. Ahoj vovísek025
    švestka mombín
    je strom rostoucí na Bahamaramě a tento strom leze aktivovat za 27 Zlatých banánů v 7. místnosti Starověkého opičího chrámu
    Popis - klikni > švestka mombín
    Hodně štěstí

Ahoj liduška2015
    odpověď jsi dostala ve vlákně, ve kterém jsi se ptala. Není třeba klást dotazy ve více vláknech.

7. ratatule70

ratatule70 Pisálek fóra

Ahoj, proč chcete za kukačku stavitelku 280hvězdiček na stromě moudrosti? v čem je tak zajímavá, že je tak drahá?

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ratatule70

Protože to je šlechtěnec, který je o jeden řád vyšší než se dostávají obvyklí šlechtěnci, a cenu si takto určil RT.
    Dle mého názoru je cena hvězdiček za tohoto šlechtěnce optimální.

Hezkou hru přeji

9. misounek0804

misounek0804 Pisálek fóra

ahojda chci se zeptat jak dlouho může zůstat zvíře v tom chovném domečku ??? propásla jsem konec BB a přemýšlela jsem nad tím že bych je tam nechala do dalšího nezmizí mi ???

10. Ahoj misounek0804
    zvířata v chovné ohradě ti nezmizí, a nechat je tam do dalšího Babyboomu je velmi dobrý nápad ;)
    Přeji hodně štěstí

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, snad píši dobře ... je O+D a s hráčkou mamcalenca jsme si bez problémů vyměnily chlívečky. Jsem ji ještě chtěla poslat nějaký upgrat stromku, ale ji nemohu najednou najít v "seznamu přátel" při kliknutí "darovat". Je nová, takže je na konci seznamu a před chviličkou jsem jí posílala chlívek. Nevím, co s tím :oops: evainfo

12. Ahoj evainfo
    jako první krok je dobré restartovat hru, pokud si to už udělala, dalším důvodem může být, že obdarovaný nemá příslušný level na dárek, který mu chceš poslat. Zkontroluj a ověř si prosím obě skutečnosti.
    Přeji hodně štěstí.

13. karbar

karbar Vévoda fóra

Prosím kde najdu jaké stromy a chlévy potřebuji pro farmu?Nějak se tu ztrácím.Předem děkuji za odpovědˇ.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak už je všechno v pořádku, noví přátelé jsou vždy na konci a po odeslání chlívečku jsem ji už nemohla najít v seznamu. Byla o kus dál, což nechápu, protože se tento seznam nemění, ale jsem jí po "restartu" nakonec našla (sice jinde), ale další dárky poslala a vyhnula se nepříjemnostem. Děkuji evainfo :p

ell1956 a lacrima tohle ocenili.
  15. Ahoj karbar
    samozřejmě existuje přehled stromů a chlévů, které můžeš ve hře získat. Buď tím, že si je zakoupíš ve farmářském obchodě, nebo výrobny postavíš v dílně ve městě, případně získáš z "podivuhodných výběhů" nebo například získáš výměnou či darem od sousedů či jiných hráčů.
    Každý strom či chlívek má svůj daný level, ve kterém je dostupný a samozřejmě také záleží na tom, jaké úkoly se rozhodneš plnit.
    Podrobné informace o stromech, chlívcích, případně další získáš ve (klikni) FAQ - hra
    a info o (klikni)
    STROMY
    CHLÍVKY

Příjemnou hru přeji

Ahoj evainfo
    to je v naprostém pořádku,
    nově přidaní přátelé se při prvním posílání (zprávy, dárku apod) zařadí na konec seznamu. Po restartu hry a znovunačtení se zařadí do seznamu podle toho, jaký mají level. Přesněji je to tak, že nejdříve máš v seznamu své sousedy seřažené podle levelu (sestupně) pak jsou (případně) kuřata ze školy farmářů a za nimi se řadí přátelé opět dle svého levelu. Takže vše je tak, jak má ;) :D
    Hezký den

karbar tohle ocenil(a).
  16. dibla

dibla Pisálek fóra

Ahoj, prosím o radu jak zjistím jaký mám trh. děkuji za odpověď

17. Ahoj dibla
    klikni prosím na tento odkaz a do editačního políčka, které se ti objeví v levém horním rohu zadej své ID farmy - najdeš ho v dolním "dřevěném" rámu své farmy. Objeví se ti dvě velká písmena např.: AB; BC; a pod. To je označení tvého trhu.
    Další info ve vlákně Koutek strategie hry > Trh, kde kdo jsme
    Přeji hezkou hru

18. mamka1111

mamka1111 Perspektivní autor

ahoj kde seženu zakladni obydli pro myšky

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mamka1111

Základní obydlí pro myši koupíš ve farmářském obchodě, najdeš mezi ostatními chlévy, které se běžně kupují.

Hezkou hru přeji

Naposledy upraveno: 23/2/16
  20. karbar

karbar Vévoda fóra

Kde prosím najdu nabídku a poptávku u akce OaD, mě se tam ukazují pouze strom za strom.Děkuji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.