Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj Viky007,
    Teď jsem se koukal k sobě na účet a mlýn mi funguje jak má. Prosím zkus udělat vše pro bezproblémový chod hry. Pokud ti to nepomůže kontaktu prosím herní podporu a co nejpřesněji jim popiš svůj problém. Jak kontaktovat herní podporu.

Ahoj burds,
    Ano BB bude trvat tak jak je psáno. Tedy od 14:00 do 20:00

Přeji hezké hraní

Naposledy upraveno: 19/2/16
    Viky007 tohle ocenil(a).
  2. law222

law222 Rádoby autor

Ahoj,chci se zeptat ta sleva u Diamantového balíčku u Prémium je trvalá,nebo je to jen nějaká krátkodobá akce?Premium mě končí až 14.3.,tak nevím,jestli si ho mám prodloužit a koupit to už ted,a pak mě premium vyprší až 14.3.2017,nebo poběží jen ten rok ode dne kdy ho koupím.Ptám se,abych o ty 3 týdny co ho ještě mám nepřišel a taky nechci přijít o tu slevu 205 kč.Díky za odpověd.

3. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobrý večer, jen jsem před chvílí procházel trh a všiml si, že nové plody stromů nejsou vůbec na trhu. To s nimi nepůjde obchodovat? Děkuji za odpověď

4. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj law222,
    Sleva je pro každý účet individuální a nemusí tam být pořád. Premium bys v případě nákupu teď měl mít na rok a tři týdny. Budeš muset ale vymazat své platební udaje kvůli zarezervovanému předplatnému.

Ahoj TheMikev2,
    Plody nových stromů jsou na trh zavedeny většinou v rozmezí 1-7 dní.

Přeji hezké hraní

Naposledy upraveno: 19/2/16
  5. law222

law222 Rádoby autor

Chosre děkuji za odpověd,jen mě prosím ještě porad,jak mám vymazat platební údaje a kde to najdu.Nejsem v tom zběhlý.Díky

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj law222

Vymazání platebních údajů a předplatného najdeš v bance ve městě klikneš na stav a výpověď
    A poté na Vymaž

Hezkou hru přeji

7. law222

law222 Rádoby autor

Děkuji,už to mám,vše v pořádku,balíček koupený.:)

8. pezt

Ahoj XKRYSAX

Myslím že není třeba reagovat na již zodpovězený dotaz a ještě k tomu téměř měsíc starý.

9. gazdinkaJ

gazdinkaJ Pisálek fóra

Ahojte. ako som už inde spomínala, po rokoch som sa vrátila na farmu. za ten čas sa zmenila grafika zvieracích výbehov. Všimla som si však, že staré opice mi dávajú len 1BS a nové 71BS. prečo? čo s tým môžem robiť?

10. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj gazdinkaJ
    Nevím, na co jsi se dívala, protože já mám u všech opic (i u těch starších stájí) minimální zisk 71 TBZ:
    Pokud to máš jinak, mohla bys prosím udělat screen a vložit ho, abychom se podívali, v čem by mohl být problém?
    Díky a příjemnou hru

11. gazdinkaJ

gazdinkaJ Pisálek fóra

12. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Děkuji moc za obrázek, předám k prověření, kde je problém nebo zda se jedná například jen o grafickou chybu.
    Mezitím zkus prosím udělat vše pro bezproblémový chod hry a otevřít hru v jiném prohlížeči, mně se i na ploše zobrazuje správně.

13. gazdinkaJ

gazdinkaJ Pisálek fóra

• Prosím nepiš dva a více příspěvku pod sebou, používej tlačítko Upravit, děkuji. pezt

ja som dala aj iný prehliadač a ukazuje rovnako, aj teraz mi pri zbere započítalo len 1BS. a aj pri dodaní ďalšieho krmiva mi ukazuje, že zaň dostanem opäť len 1BS.

aj niektoré iné zvieratá tak mám. sliepky mám normálne, ale napr. koza a kačka majú po 1BS....

Naposledy upraveno moderátorem: 20/2/16
  14. pezt

Ahoj gazdinkaJ

Ještě jsi mohla zkontrolovat kolik ti to připočetlo TBZ ve skutečnosti tedy zkontrolovat přímo v liště TBZ a odečíst, ale to můžeš až při další sklizni.
    Ale zde na fóru takový problém nevyřešíme pokud jsi udělala Vše pro bezproblémový chod hry, tak se budeš muset obrátit na herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu
    Teď jsem zkoušel u sebe a u mne vše v pořádku, doporučil bych tedy řádně pročistit a pokud to nepomůže tak se obrátit na herní podporu.

Hezkou hru přeji

15. gazdinkaJ

gazdinkaJ Pisálek fóra

no veď som dala printscreen, že prirátalo len 1 bod, aj tak ukázalo, aj na bodoch bolo vidno, že pridalo len 1BS. ale tak dík za radu ;)

16. pezt

gazdinkaJ

To že jsi graficky viděla že ti to dalo 1 TBZ neznamená, že ti to odečetlo v liště také 1TBZ, tam ti to mohlo odečíst klidně správný počet bodů
    Zde je potřeba zkontrolovat správný počet odečtených TBZ

17. stadole57

stadole57 Pisálek fóra

Chtěla bych se zeptat......plody z nových stomů se nedají koupit.....anebo špatně hledám......děkuji za odpověď.

18. Ahoj stadole57
    plody nových stromů jsou na trh zaváděny cca do týdne od uvedení do hry. Samotná šance koupit plody potom závisí na tom, zda hráči chtějí prodávat. Většinou trvá několik dnů (někdy i týdnů) než novinky hráči na trhu nabídnou.
    Hezký den

19. stadole57

stadole57 Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek, pod který píšeš. Děkuji *JÁ*
    ***ODSTRANĚNA NADBYTEČNÁ CITACE***
    Děkuji za odpověď.

Naposledy upraveno moderátorem: 20/2/16
  20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj, chtěla bych se zeptat na BB. Když dám šlechtit zvířata v průběhu BB, ale vyzvednu je až po jeho skončení, budu vyzvedávat dvojčata anebo už zase jen 1 zvíře? A jak je to naopak - když zadám šlechtění ještě před BB a budu vyzvedávat v průběhu BB?
    Asi to tu někde je zodpovězené, ale ve FAQ jsem to nenašla a když zadám do vyhledávače "babyboom" vyjede hrozně moc odkazů. tak se omlouvám za případný dupolicitní dotaz.

Děkuji za odpověď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.