Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Dark_Shadow_37
    jako první krok prosím restartuj hru,
    vraní vejce bys měl najít v "bedně" v dekoracích.
    Zkontroluj, zda na ploše, kam chceš vejce umístit už nemáš jedno umístěné, dva stejní mazlíčci nejdou umístit na jednu plochu.
    Pokud nepomůže restart hry, budeš se muset obrátit na Herní podporu . Do formuláře popiš svůj problém, odpověď dostaneš na e-mail, který sis k svému hernímu účtu zaregistroval.
    Hodně štěstí

2. Kikina

Kikina Pisálek fóra

Ahojte, jak prosím zruším ten zelený trojúhelníček u toho obrázku/neobrázku vlevo (avatar?)? Někteří ho mají, jiní ne, tak s i myslím, že se to asi dá někde vypnout, ale nevím kde, zatím jsem to nenašla. Díky!
    ....
    Děkuju ti za odpověď *JÁ* !

Naposledy upraveno: 17/2/16
  3. Ahoj Kikina
    onen maličký trojúhelníček v levém horním rohu je značka,která ukazuje zda je hráč on line nebo off line.
    Pokud nechceš, aby bylo zřejmé, zda jsi či nejsi přítomná, klikni ve svém profilu na zatržítko.

4. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Prosím,mohou se šlechtit také tropické rostliny?

5. Ahoj MajkaH123
    tropické plodiny se šlechtit nedají.
    Příjemnou hru

6. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. law222

law222 Rádoby autor

Chci se zeptat a nevím kam to mám napsat.Nemůžu se přihlásit do hry,načte mě to 55% a více se to ani nehne.Je nějaká chyba na serveru?PC mám vyčistěné.Mám sklízet a nemůžu se dostat do hry.

8. Ahoj law222
    tebou popsaná situace mohla nastat díky problémům s přípojením k internetu, často se vyskytuje v případě, kdy na počítači jsou spuštěné další aplikace či programy nebo jiné webové stránky. Prosím zkus hru spustit v jiném prohlížeči a zkontroluj aktuálnost Flash Playera.
    Prosím přečti si ještě i tento příspěvek, je možné že souvisí s tvým problémem
    Hodně štěstí.

9. marie195563

marie195563 Zelenáč fóra

ahoj proč nedá dát Maska Tiky na trh předem děkuji

10. Ahoj marie195563
    Tiki maska je neobchodovatelný produkt z dekorace "Music box - Kolotoč", ale dá se poslat jako dárek sousedům či přátelům.
    Popis Tiki maska
    Hezký den

11. rumíček70

rumíček70 Zelenáč fóra

Ahojky, nemele mi mlýn, sice dělá že mele, ale čas je stále na nule. Odhlásila jsem se a zase přihlásila, ale pořád stejné. Děkuji

legelius tohle ocenil(a).
  12. Ahoj rumíček70
    prosím zkus hru spustit v jiném prohlížeči, pokud nenastane náprava, udělej "vše pro bezproblémový chod hry"
    Jestliže bude situace s mlýnem stále stejná, kontaktuj herní podporu do formuláře podrobně popiš svůj problém. Odpověď dostaneš na e-mail, který sis ke svému hernímu účtu zaregistroval/a
    Hodně štěstí

13. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Prosím proč je stále na trhu valentýnská kytice a dort?Zůstávají ve hře?Díky

14. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj zejdy66,
    Nabídky ve hře nezůstanou. K jejich stažení dojde jakmile skončí jejich nabídka. Poté dojde k jejich stažení a přepočtu na BZ a kr.

Přeji hezké hraní

15. barracudah

barracudah Zelenáč fóra

Ahoj

mám dotaz týkající se šlechtění rostlin ve skleníku.
    Když mám už našlechtěnou rostlinu se dvěma žádoucíma vlastnostma a chci další vlastnot u této rostliny, ........zasadím to do skleníku, ale vypadne mi špatná vlastnost. Co mám dělat, aby mi zůstaly ty původně vyšlechtěné dobré vlastnosti, ale ne ta špatná?
    Odmítnutí získané aktuální vlastnosti mám totiž při sklizni ve skleníku zašeděné - nejde na to kliknout (je to tak v situaci, když už není aktuálně zasazen další skleník. Jasně že můžu zasadit 2 nebo 3 skleníky, a přejít při odkrytí nežádoucí vlastnosti na další skleník...ale pokud se to stane i u odkrytí třetího , posledního skleníku, je situace stejná a nežádoucí vlastnosti se nemůžu zbavit).

Díky za radu

16. Ahoj barracudah
    získání bonusu nebo naopak malusu při zušlechťování plodin je jen první fáze. I u malusů je vždy jedna či dokonce dvě "výhody"
    Na obrázku je malus - nicméně i on má své "výhody"
    Druhá fáze, ve které si vybereš, které bonusy mají vlastně "fungovat" je, uložit je do aktivních slotů:

Do slotů si tedy vložíš jen ty bonusy o které opravdu stojíš. POZOR deaktivace bonusů trvá 24 hodin, nebo se ruší po platbě ve florenech!!!
    Debata, rady a zkušenosti lze načíst také v Farmářský dům - Skleník

Příjemnou hru

Naposledy upraveno moderátorem: 19/2/16
  17. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Před chvílí na mne vyskočilo okno abych autorizovala hru,měla jsem vyplnit údaje k přihlášení.Samozřejmě jsem to hned zavřela a nic nevyplnila.Rozesílá hra takovou autorizaci?(byla jsem na stránce diskuze o hře-nové zvíře na šlechtění)

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zejdy66

Problém je zřejmě způsoben chybějícím obrázkem nálepky

Problém by už měl být vyřešen, zkus znovu načíst fórum

Hezkou hru přeji

spuntka a Janké861 tohle ocenili.
  19. Viky007

Viky007 Baron fóra

Farmářský mlýn - dovoluje mi pouze dvě akce ze tří, cca 2 hod práce na mlýně?
    Mleji pro pštrosa 10 x, pro bobra 13x, všechny dávky mají, jen já zírám, co se děje?
    díky Viky

Naposledy upraveno: 19/2/16
  20. burds

burds Titán fóra

BB trvá necelý den a nebo je to jen chyba v hlášení ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.