Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj aja23,
    Mohu ti doporučit udělat vše pro bezproblémový chod hry. Zvláště bych pročistil prohlížeč a vymazal data z Flash Playeru.

přeji hezké hraní

2. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Díky za rady.Grapefruit.strom je prostě fuč....stačila jsem sklidit jen párkrát...už jsem napsala na podporu,tak uvidím...

3. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Ahojky,tak jsem asi dobře nezvolil - říká se :" Nechval den před večerem".Marně čekám,kdy se mi to znaménko + do mlýna vrátí a ono nic - co se stalo?

Edit|: aha,tak moc děkuji :)

Naposledy upraveno: 14/2/16
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -jujula-

Plus umožňující koupi vody ve mlýně se objeví jen tehdy pokud, stav vody v nádrži je menší, než potřebné množství na vyrobení jednoho kusu krmiva.

Hezkou hru přeji

5. aorere

aorere Perspektivní autor

Ahoj,
    když jdu do nebe, zobrazují se mi všechny řady, nikoliv moje oblíbené. Před změnou jsem měl vždy nastavené oblíbené řady. Teď po každém přihlášení na farmu jsou vždy zobrazeny všechny řady. Je to teď takto nastavené nebo se jedná o chybu. Díky

6. ahoj aorere
    žádná chyba ohledně Nebe hlášená není. je možné, že po úpravách došlo ke změně. Hodně záleží na to, kterou kategorii sklízíš jako poslední, ta při další sklizni je zobrazena. Stačí ale kliknout na požadovanou kategorii a můžeš jí sklidit.
    Hezký večer přeji.

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

ahoj *JÁ*, mám na své farmě přesně stejný stav, který popisuje aorere - i když mám standardně nastaveny oblíbené řádky, po restartu nebo novém přihlášení nabíhají všechny řádky, nikoliv oblíbené. Takže si hra nepamatuje nastavení řádků v nebi a zobrazí kategorii "Všichni"

8. ahoj čarodějka007
    děkuji, nechám prověřit
    Hezký večer

9. aorere

aorere Perspektivní autor

Díky *JÁ* za odpověď, ale kategorii oblíbené vždy nechávám a s tímto nastavením se odhlašuji ze hry. A jak píše čarodějka007, po novém přihlášení je opět výchozí kategorie všichni. Pokud po úpravách došlo ke změně, znamená to opět o jeden klik navíc a nezbývá než to akceptovat. Původní řešení, kdy zůstávala nastavena tvá poslední zobrazená kategorie, bylo lepší.
    Pěknou hru

10. Ahoj aorere
    požádala jsem o prověření, prosím o strpení, ne na všech účtech se vyskytla vámi popisovaná situace.
    Děkuji a přeji hezký večer

11. .Lucifer13.

.Lucifer13. Zelenáč fóra

Ahoj *JÁ* mám stejný problém, při každém přihlášení do hry se v nebi musím přepínat z všech řádků na oblíbené.

12. Ahoj, .Lucifer13.
    děkuji za upozornění. Problém se šetří.
    Hezký večer

13. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

prosím, smutně koukám, taky chci koupit vodu jednodušeji, jak na to?

14. Ahoj zvoneček
    zelené tlačítko "plus" pro nákup vody ve mlýně se objeví jakmile stav vody v nádrži klesne pod počet jednotek nutných pro výrobu jedné dávky.
    Přeji hodně štěstí

15. aja23

aja23 Zelenáč fóra

Prosím o pomoc. Stává se mi že některá tlačítka ve hře nereagují na kliknutí - mapa, mlýn, úkoly.
    Už jsem z toho zoufalá pokaždé musím hru aktualizovat.
    Zdržuje to od hry a je to celkem protivný:(

Děje se to i někomu jinému? Jde s tím něco dělat?
    Prosím o odpověď

rarasek1999 tohle ocenil(a).
  16. AgathaCh

AgathaCh Veterán fóra

Ahoj aja23
    určitě doporučujeme udělat vše pro bezproblémový chod hry - ale podobná věc se také může stát při velmi pomalém připojení či velkém vytížení flash playeru, doporučujeme i vyzkoušet jiný prohlížeč, ve kterém nepoběží nic jiného než farmerama. Pokud uděláš všechny zmíněné kroky a situace se nezmění, kontaktuj prosím herní podporu.
    Díky a příjemnou hru

17. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

• Nepiš prosím dva příspěvky pod sebe. Pro doplnění použij tlačítko "Upravit" v prvním tvém příspěvku. Děkuji. *JÁ*
    Ahoj, taky mám dotaz ohledně pohárů. Někam se ztratili, nemám je už na ploše a v inventáři taky nejsou. Mám je na 26/30. Mimo to mi zmizela i dekorace traktůrku, ta vynášela hodně slušné body a získala jsem ji před lety díky hraní přes německé přihlášení

Mám stejný problém a nevšimla bych si ztráty pohárů, kdybych nešla zase zvýšit úroveň. Ale viditelně nikdo neporadil ani tobě, kam se to odneslo nebo kdo nám je ukradl :-D

Naposledy upraveno moderátorem: 15/2/16
  18. Ahoj kachnik10
    nepíšeš, jestli jsi měla poháry volně na plochách nebo už uložené do runy "Živoucí legenda" na Stromě moudrosti. Prosím zkontroluj si, zda jsi je tam neuložila (runa je zcela na vrcholu Stromu moudrosti)
    U dekorace se prosím ujisti, zda jsi jí neumístila do některého řádku v Nebi. Jestliže nepomohl restart hry, doporučuji spustit farmu v jiném prohlížeči (opět kontrola chybějících věci) a případně využít vše pro bezproblémový chod počítače
    Jestliže by ani po všech těchto krocích nedošlo k nápravě, prosím kontaktuj herní podporu. Do formuláře podrobně popiš svůj problém. Odpověď dostaneš na e-mailovou adresu, kterou sis k hernímu účtu registrovala.
    Hodně štěstí

19. kamenáč

kamenáč Pisálek fóra

Chcem sa opýtať:ak dam šľachtiť,a to v takomto poradí:pEGAHORN,PEGAHORN,OHNIVY KON,PEGAHORN,a dostanem PEGAHORNA aká je umera vloženej hodnoty koní,a koní ktoré dostávam po vyšľachtení????Druhý krát som dal PEGAHORN,PEGAHOR,PEGAHORN,KON INDIAN,a dostal som MORSKEHO KONA.....teda ak to zhrniem 30 000 000 hodnoty koní som dostal hodnotu 300 000...zdá sa vám to féééér????A to nebolo prvý krát.....Dokonca som stiahol z predaja strašidelneho pštrosa,a už som ho vo svojom inventári nenašiel,alebo sa mi predal netopier superhrdina,ale grajciare som nemal na hráčškom konte,a netopier nebol ani na trhu,ani v inventári.....tak len toľko,je to na zamyslenie sa....túto hru hráme celá rodina....a zdá sa nám to totálne nefér ak niekto zbiera mesiace kone,a potom dostane neúmerné zviera....KOMPENZáCIA BY BOLA NA MIESTE

20. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Ano, poháry oba byly volně na ploše. Ani nevím, kdy se vypařily, používám už minimálně dva roky kombajn, tak jsem ztrátu nepostřehla. Až dneska, když jsem šla na strom zvýšit stupeň, mě to poslalo do prázdných dekorací. Prošla jsem všechna herní pole několikrát a nikde ani magickém stonku nejsou, stejně jako ten modrý traktor od Bigpointu z Německa. Jdu teda opět čistit a vyzkoušet jiný prohlížeč a pak se samozřejmě obrátím na podporu hry. Což by asi bylo nejjednodušší hned na začátku.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.