Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bill

bill Pilný autor

mam dotaz este im nedosli dekoracie z M6 to je asi uzko profilovy tovar trba to asi objednat v internetovom obchode to bude skor

2. Ahoj bill
    prosím přečti si oficiální oznámení k dekoracím ze zrušené mise M6 - zde
    Hezký den

3. bibijanka

bibijanka Zelenáč fóra

• Off topic; diskuse k problému proběhla v dalších vláknech, problém se řeší. Prosím, nepiš velkým písmem, považuje se to za křičení. *JÁ*
    PROBOHA UŽ NĚCO UDĚLEJTE S TÍM STONKEM !!!!!!!!!!!!!!

4. Ahoj bibijanka
    diskuse a vysvětlení proběhly v několika vláknech, prosím přečti si diskusi k Nebi
    Hezký den

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Toto dnes vyšlo v technických oznámeních: Update version - release 1.18.7 Aktualizace a opravy chyb byly spuštěny a dokončeny včera ve 14.00 hod. V souvislosti s tím byla do hry implementována informační vyskakovací okna při sklízení řádků v nebi. Vzhledem k negativnímu ohlasu k této změně byla právě tato inovace opět odstraněna. Pro promítnutí této změny ve hře je nutný restart (odhlášení a nové přihlášení do hry). Vyskakovací okno s přehledem odměn bude nyní opět zobrazeno pouze při použití pomocníka pro sklízení nebe.

Nešlo by prosím odstranit také inf.vyskakovací okna při šlechtění a ručním sklízení? Je to opravdu otravné. Stačila by jedna informační tabule jako při sklizni kombajnem, nebo raději nic. Dá se to vyhledat, co bylo vyšlechtěné
    ;)

Edit: Díky moooooooc :)

lienocqua tohle ocenil(a).
  6. Ahoj evoku57
    děkuji za podnět, budu reportovat.
    Hezký den

7. jitule

jitule Pisálek fóra

Dobry den, mam problem na trzisti se mi zobrazuje pouze obdelnik s napisem trziste a jiunak nic.nemohu nakupovat ani prodavat.Poradi mi nekdo co s tim????Dekuji Jitule

8. Ahoj jitule
    prosím vyzkoušej jiný prohlížeč, případně zkontroluj zda máš aktuální verzi Flash Playera a vyčisti počítač "Jak na to"
    Hodně štěstí

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Dobrý večer,toto se mi objevilo na stonku.[​IMG]
    Restart ani vyčištění nepomůže.Děkuji za radu M

silviec tohle ocenil(a).
  10. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj modro.ocko22,
    Pokud ti restart ani vyčištění nepomohlo, tak se pravděpodobně jedná o nějakou chybu zobrazení. Předám dále k prověření.

Přeji hezké hraní

Naposledy upraveno: 12/2/16
    silviec tohle ocenil(a).
  11. babulinka53

babulinka53 Zelenáč fóra

Dobrý den.Chcela by som sa spýtat prečo mi nevyskakujú zvieratká na mojej farme.Dakujem za odpoved

12. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj babulinka53,
    Je možné že nemáš zaškrtnuté jejich zobrazování ve městě v úkolu. Viz obrázek.
    Pokud to máš a nezobrazují se ti, tak udělej vše pro bezproblémový chod hry. Zvláště pak vyčištění prohlížeče a vyčištění dat Flash Playeru.

13. marakio63

marakio63 Zelenáč fóra

Ahoj,hraju tuto hru hromadu let ,už jsem protrpěl nekonečně úprav teto hry,ale tu poslední asi nerozchodím.Omezení prodeje na trhu.Koukám,že ani vlákno dizkuze není,tak nevím zda teamleadry jsi vzali něco z komise EU,nebo se dohodli na základě něčích návrhů(mysleno tisíců hráčů,této hry) a nebo je to jejich zlepšovák.
    Nicméně toto jako vylepšení neberu a v této hře pokračovat nehodlám.

bill tohle ocenil(a).
  14. Ahoj marakio63
    v tvém příspěvku jsem nenašla žádný dotaz. Debatovat o hře lze například ve vlákně "Debata o všm možném"
    Rozhodnutí zda hrát či nehrát hru je samozřejmě jen na tobě.
    Hezký den

15. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Ahoj , při jedené akci jsem dostala grapefruit....strašně jsem se radovala. Pak byla jiná akce a já ho hodila do inventáře a nyní ho nemůžu nalézt..kde by měl být a jak je správný název?:cry::cry::cry:

16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

ja-pe hledej na baha - grapefruitový strom

17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ja-pe

A do kterého inventáře se díváš, pokud na farmě tak tam ho najít nemůžeš, protože to je strom, který roste na bahamaramě a jmenuje se Grapefruitový strom
    Tak zkus tam

Hezkou hru přeji

18. stanifr

stanifr Pisálek fóra

ahoj, jsem nějak rozčarovaná, sklidila jsem ze 3 ploch karafiáty a nepadla mě ani jedna zamil. báseň, je to nějaký výpadek? nebo je něco nového, ? neumím si to vysvětlit, ,prosím poradí mě někdo co mám tedy zasít ,aby mě vypadly básně??

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj stanifr

To co popisuješ je docela nepravděpodobné, bohužel tady na fóru to nemáme jak prověřit, pokud jsi zkontrolovala stav Zamilovaných básní ve stodole a opravdu tam nepřibyl ani jeden kus tak se budeš muset obrátit na herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu

Hezkou hru přeji

20. aja23

aja23 Zelenáč fóra

Dobrý den,
    mám problémy s otevíráním mapy stává se mi, že na kliknutí nereaguje, takž se zaseknu na místě a nemůžu nikam dál. Zdržuje mě to od hry, protože jí musím neustále aktualizovat:(.
    Nedá se s tím něco dělat?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.