Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LiTaj

LiTaj Zelenáč fóra

Já si cenu vždycky porovnávám, bohužel se mi občas stane, že mou nabídku někdo podstřelí, ale to je důvod mi vrátit zboží zpátky do stodoly? Škoda, že u vkládání věci k prodeji není aktuální datum, to by mě zajímalo, jak dlouho tam některé věci visí ostatním hráčům a jestli jim se to taky vrací zpátky do stodoly.

2. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj LiTaj,
    Každý hráč může mít své zboží a trhu pouze 7 dní. Pokud uplyne 7 dní zboží se vrací hráči zpět do stodoly. Dost často se na trhu stává že dáš tu nejmenší cenu co se dá a hned záhy tě někdo přebije a dá ještě nižší, poté přijde třetí hráč a ten dá ještě menší cenu a tak se tvoje nabídka dostává čim dál ti hlouběji do tržiště. Samozřejmě je jasné že hráči co jsou nakoupit koupí nabídku nejlevnější. Zkusím tvůj návrh o přidání datumu dál předat. Zde máš vše o prodeji na trhu.

Přeji hezké hraní

aljanu a zejdy66 tohle ocenili.
  3. disquotek

disquotek Perspektivní autor

prosím jak zjistim jaky mam trh?

4. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj disquotek, zjistit jaký jsi trh lze na fanstránkách. Do odkazu stačí zadat své herní ID. Přeji Ti krásné dopoledne a fajn hru.

5. petrusena

petrusena Pisálek fóra

Ahojky, mám malý problém. Pokud chci na farmě ručně vymazat nějaký předmět ( strom nebo chlívek) a kliknu na lištu nástrojů, vždy se mi odstraní v první řadě strom, nebo políčko, které pod touto značkou je. Děje se to u mne teprve od té doby, co byla tato značka posunuta až na spodní řádek. Dříve nebyl žádný problém. Ať na značku odstranění kliknu pomalu, rychle, na kraj, doprostřed, výsledek je téměř vždy stejný, přijdu o předmět, který mám pod značkou. Dá se s tím něco dělat? Má někdo stejný problém ?

6. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj petrusena, chvilku mi trvalo než jsem pochopil smysl Tvého dotazu. Pochopil-li jsem jej správně jde ti tedy o to, že si přes levou lištu vybereš nástroj na odstraňování věcí, odstraníš co potřebuješ a chceš tedy funkci odstraňování zrušit. Klikneš na ikonu přeškrtnutého kolečka a odstraní se ti to co je pod ikonou. Zrušit odstraňování nebo přesouvání či otáčení lze i klávesou ESC. Tudíž nemusíš vůbec nikam klikat. Případně si v nastavení hry vypni funkci alternativní způsob úprav. Krásné poledne a fajn hru.

7. petrusena

petrusena Pisálek fóra

Ahojky, díky za odpověď, jen to je malinko jinak. Když si vyberu nástroj na odstraňování věcí a kliknu na něj, tak se mi ihned pod ním vymaže předmět, který pod ním na ploše mám. Teprve pak odstraním předmět, který potřebuji - třeba nepotřebný chlívek a nakonec musím na plochu opět vrátit předmět, který je přímo pod značkou odstranění. Tím ovšem přicházím třeba o úrodu téměř zralého ovoce či jiných hodnot.

Je škoda, že nelze kombajnem odstranit jen určitou věc.

Zkoušela jsem všechno možné, doprostřed značky, na okraj, nahoru, dolů. pomalu, rychle a výsledek téměř vždy stejný. V době, kdy tyto nástroje nebyly umístěny až dole se mi to nikdy nestávalo. Na dvojkliky si dávám velký pozor. Podle dalšího příspěvku vidím, že asi nebudu sama s takovým problémem.

Naposledy upraveno: 7/1/16
  8. Mortis21

Mortis21 Guest

petrusena, mě osobně se nikdy takovýhle problém nevyskytl. Zkus opravdu klikat doprostřed ikonky pomalu, ne dvojklikem. Případně, podívej se v PC u nastavení myši, zda nemáš aktivovanou funkci dvojklik jedním kliknutím.

lacrima tohle ocenil(a).
  9. misa.ck

misa.ck Zelenáč fóra

omlouvám se, ale nikde jinde jsem nemohl napsat, všude to psalo ,že nemám oprávnění,
    už více jak 3 dny se mi objevují u plodin a já nevim kde všude např. mlt.item.brocolli
    co s tím

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj misa.ck

Chtělo by upřesnit "kde všude", jestli v secí tabulce, popřípadě když je plodina zasazena tak v ifno ceduli.
    [​IMG] [​IMG]

U mne všechny plodiny se zobrazují jak mají tedy jejich názvy.
    Doporučil bych tedy pročištění prohlížeče a také celého PC, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry
    Pokud používáš prohlížeč Google chrome doporučil bych ještě pročištění flash playeru přes webové rozhraní

Hezkou hru přeji

11. MilCraftcz

MilCraftcz Rádoby autor

• Neodpovídej na již zodpovězený dotaz, prosím.
    požární hydrant najdeš u pejsků..

12. bill

bill Pilný autor

ahojte dal som si zistit aky mam trh a na pisalo mi AF mozem vediet co to znamena dik

atriadk tohle ocenil(a).
  13. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj bill, AF je zkratka tvého trhu. Můžeš obchodovat (kupovat a prodávat) pouze s hráči jež mají stejnou kategorii trhu - AF.

bill tohle ocenil(a).
  14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Mortis21, petrusena - posledné dni tento problém prenasleduje aj mňa. Kliknem na ikonu odstránenia a odstráni sa mi stom pod ňou. Jasné,že mi to vadí, lebo strom stráca hodiny pestovania. A ono sa to ani neopýta, či ho chcem odstrániť. Je možné, že by to bola nejaká chyba?

bill a petrusena tohle ocenili.
  15. kajka5410

kajka5410 Pisálek fóra

Ahoj, narazila jsem tady při čtení na Superpřítele, tak jsem hledala, abych se podívala o co se jedná a nic jsem nenašla, mohl by mi někdo vysvětlit o co jde? Mockrát děkuji za odpověď Kajka5410

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj kajka5410,

superpřítele můžeš za 50 Fl zakoupit ve Farmářském obchodě a po dobu 14 dní ti denně přinese nějaká ten dárek. Vše potřebné je opsáno v příspěvku: Pozvi superpřítele jako svého souseda

17. Mortis21

Mortis21 Guest

Ahoj LubicaKrakova, konzultoval jsem problém s dalšími kolegy moderátory i board adminy a opravdu musí být problém na Vaší straně, nikoliv ve hře. Vyzkoušejte postupy jež jsem zmínil dříve. Přeji příjemnou hru.

LubicaKrakova tohle ocenil(a).
  18. webmarian

webmarian Rádoby autor

Zdravíčko.
    3 dni po sebe som pustil/pozrel minimálne 4 videá (každý deň 4) v ich celkovej dĺžke a nepripísalo žiadne body v kine.
    Je nejaká rekonštrukcia alebo ...?
    Ak bude o tom info, vopred zaň ďakujem.
    ---
    Ďakujem za info, pezt.
    Napísal som teda na podporu.

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj webmarian

Zde na fóru nemáme možnost jak to prověřit budeš muset kontaktovat herní podporu na prověření Jak kontaktovat podporu

Hezkou hru přeji

20. sejda621

sejda621 Perspektivní autor

Ahoj,marně hledám nějaké zprávy-info o atolu.Ten asi zřejmě nevyšel?Plánovali ho pomalu před 2roky ááá.Bude vůbec realizován?Díky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.