Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babicka38

babicka38 Magnát fóra

pezt prosím tě promiň mi to znova jsem o tom přemýšlela vždyť já jsem úpĺně mimo , už to mám správně. omlouvám se a moc díky

pezt tohle ocenil(a).
  2. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Proč je v chovné ohradě myš ale nedá se šlechtit?

3. bill

bill Pilný autor

ahojte chcem sa opytat neni to nespravodlive kupit si teraz myši voci tym ktory si museli zhanat vymenou a cakat len aby ju nejako zohnali dik

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bill

Bohužel s tímto se nedá nic dělat, rozhodnutí je na RT a pokud toto zvíře se má šlechtit tak je nutné jej zavést do farmářského obchodu a do dílny ve městě kde bude možnost si udělat výrobnu a barevné upgrady.
    Spíše než pro výměnu je to nespravedlivější pro ty co to získali z Podivuhodných výběhů (tedy za floreny).

Hezkou hru a mnoho zábavy při šlechtění přeji

bill tohle ocenil(a).
  5. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj prosím urychleně o radu. Hraji akci a královnu mám volnou. Když chci sbírat do koše tak místo toho aby královna byla na místě tak jede celým vozem přes celou obrazovku. Jak ji z obrazovky dostanu? Prosím poraďte mi.Děkuji

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ale to je dobře, že královna jede s celým vozem - ona z toho vozu právě vyhazuje to, co máš sbírat (tedy chytat, lovit) - nech ji jet a se svým košem se suň za ní a sbírej to, co ona vyhazuje - bonbóny, čokolády, body, hnojiva ... je to minihra na postřeh, proto je královna v pohybu

7. Ahoj Darona34
    minihra trvá 25 vteřin - po tu dobu se královna s vozem pohybuje. Za pomoci myši hýbeš s košíkem a sbíráš předměty. Nejprve se zaměř na "cukrovinky" abys dosáhla potřebné protihodnoty 2 500. |Po dosažení této protihodnoty máš splněnou komplet akci a můžeš se zaměřit pouze na sbírání
    ostatních předmětů - krejcarů, SK, SH, čepiček s BZ či BBZ.
    Přeji hodně štěstí

8. dfgh73

dfgh73 Zelenáč fóra

Ahoj, existuje někde nějaký seznam od kterého kola se může co pěstovat ?? (stromy, zvířata, plodiny) ?? díky

9. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Ahoj.Ve skleníku jsem u meduňky vyšlechtila zkrácení růstu o 15%.
    Když použiju bonus,vztahuje se to jen na meduňku?Nebo snad na všechny rostliny?

10. Ahoj lenbeno
    bonus z vyšlechtěných plodin se vztahuje vždy pouze na tu konkrétní plodinu, kterou máš vyšlechtěnou a uloženou v aktivních bonusech - viz Farmářský dům> ikona "Skleník">záložka "Zušlechťování rostlin.

POZOR - pokud budeš chtít vyměnit plodiny lze to provést až za 24 hodin, nebo za FL.

robin2151 tohle ocenil(a).
  11. lenbeno

lenbeno Rádoby autor

Děkuju:)

12. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahojte, moze mi prosim Vas niekto poradit? Podla obrazku by som mala mat este skratenie casu v mlyne na polovicu na cas 30 minut:

Ale ked chcem dat mliet, tak mi tam dava cely cas (je tam odpocitany pravdepodobne len bonus zo Stromu):

Dakujem.

13. Ahoj duna.duna1
    problém s největší pravděpodobností je v tom, že máš ve frontě ještě něco k mletí. Systém "pozná", že mlýn musí nejdříve domlít a tím pádem už by bonus na další zadané mletí nevyšel. Pokud nemáš ve frontě nic k mletí a přesto se čas nové dávky k mletí nezkracuje, prosím restartuj hru a zkontroluj čas.
    EDIT: čas mletí je v pořádku, protože bonus působí 30 min. systém přepočítá pouze mletí poměrné části základní doby mletí

Hodně štěstí

Naposledy upraveno moderátorem: 9/2/16
    duna.duna1 tohle ocenil(a).
  14. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Ahojte priatelia :) Chcem sa opýtať či sa už aj Vám stalo to ako mne dnes , že som sa hrala na farme po chvíľke som klikla na dalšie okno s inou stránkou a keď som sa o 3 minútky vrátila na stránku s farmou bola som odhlásená.....:oops:Odhlásilo už aj Vás niekoho len tak z ničoho nič počas hry?

15. Ahoj Poki1409
    odhlášení ze hry se stává pravidelně v případě, že máš hru spuštěnou déle (10 a více hodin) je to bezpečnostní opatření.Potíže může způsobovat i spuštění jiných webových stránek, programů či aplikací. Příště prosím s technickými problémy a dotazy do vlákna Technické a platební dotazy
    Příjemnou hru

16. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Ďakujem za odpoveď ;)

17. dkacka

dkacka Rádoby autor

Vejce opičího krále nedává % bz navíc ze sklizně? Vždyť to je mazlíček, ne?

18. Ahoj dkacka
    ano, "Dojo Opičího krále" je domácí zvířátko - mazlík. Efekt při vylíhnutí vejce (tedy při první sklizni) jednorázově 500 BZ nebo 500 BBZ (v závislosti na ploše, kam jste jej umístili). Znovu lze aktivovat za 10 hodin, při dalších sklizních jednorázový bonus 300 BZ/BBZ.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.