Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak já jsem chtěla také koupit kulinářskou porotu a zatím jsem také nikde nic nenašla tak nevím kde je chyba.

2. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj karbar,
    Už víme že se jedná o chybu a momentálně se nedá koupit.

Přeji hezké hraní

karbar tohle ocenil(a).
  3. borůvka

borůvka Pisálek fóra

Děkuji za odpověď, ale jak Parfumerii získám?

4. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj borůvka,
    Momentálně se získat nedá. Parfumerie zatím šla získat jen v rámci akce Farmářský expres nebo Recyklomat.

Přeji hezké hraní

borůvka tohle ocenil(a).
  5. bill

bill Pilný autor

Halo halo neviete ci sa nahodou nechysta vymenny obchod diky pa pa

6. 12Timur

12Timur Zelenáč fóra

děkuji

7. Ahoj bill
    informace, popisy a data akcí sleduj prosím v oficiálním sdělení zde na fóru, nebo si Kalendář akci ulož do "oblíbené".
    Hezký den

8. Detroit

Detroit Pisálek fóra

Ahoj. Mám problém. Dostala jsem od kuřete holoubka s dotazem. Odpověděla jsem a asi za dva dny mě přišel holoubek s tím, abych odpověděla. V poště mám ted v přátelích dva stejné nicky. Vypadá to,že se o kuře nestarám.

9. Ahoj Detroit
    abys měla v přátelích dva stejné nicky, musela by sis tam oba přidat. Přátelé se sami nepřidají do seznamu. Zkontroluj prosím přesné znění nicku. Občas mentor dostane kuřata s nickem, který se liší jen (třeba) číslem, nebo tečkou, či jiným znakem. Jestliže máš ve městě na poště v záložce "přátelé" dva stejné nicky, není nic jednoduššího, než jednoho odstranit.

Máš dva stejné nicky kuřat i ve škole farmářů? Pokud ano, prosím kontaktuj herní podporu
    Hodně štěstí

10. Detroit

Detroit Pisálek fóra

Já jsem si tam jedno přidala do přátel, pač mi to bylo divné, že po mě chce abych odpověděla. Nicky jsou shodné. Jedno je v 6lvl a druhé neprávé v lvl 9. Liší se i erb.

11. Ahoj Detroit
    v tom případě tedy nezbývá, než herní podpora. Do formuláře prosím podrobně popiš svůj problém.
    Hezký den

12. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím,
    prosím, mám dotaz k OFI oznámení " Šťastný čínský nový rok "
    Konkrétně k ceně Opičího vejce - cena 15,- Fl ?
    Ne, že by mi to nevyhovovalo , ale když vezmu v úvahu, že např. čepička - ohřívač vajec, stojí 39,-

a vzhledem k cenám jiných mazlíčků (?) ...
    Myslím si, že u ceny "utekla" 0
    Děkuji.

cituji:

ezzra tohle ocenil(a).
  13. Ahoj lacrima
    děkuji za upozornění, nechám prověřit
    Hezký den

lacrima tohle ocenil(a).
  14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Lacrima,

opravdu žádná 0 neutekla, cena je taková jaká je uvedena v Ofi, tedy 15 Fl.

ezzra, robin2151 a lacrima tohle ocenili.
  15. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Napsal jsem příspěvek do jednoho vlákna a asi za 3 hodiny jsem se do toho vlákna podíval a nebyl tam?

16. Ahoj filiphromek1
    prosím seznam se pečlivě s pravidly farmorácula a dodržuj je. Zveřejňovat detailní informace je zakázáno. Pokud budeš dodržovat pravidla nebude nutné tvé příspěvky moderovat.
    Hezkou hru přeji.

17. rozalilinka

rozalilinka Zelenáč fóra

zdravím,myslím,že máte chybu v nákupu nového opičího mazlíčka,pochybuji,že bude za 15 florenů? :)

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj rozalilinka

Tak jak je psáno v oficiálním oznámení tak je to správně, ano opičí mazlíček bude stát 15 florenů.

Hezkou hru přeji

19. 2eris

2eris Zelenáč fóra

chci se zeptat bude ještě nějaké další pole mam moc stromu moc chlivu a nevím kde už mám pěstovat rostliny

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 2eris

Neuvádíš kolik máš nyní ploch k dispozici. Od 14 levlu je k dispozici Lesní mýtina, od 17 levlu Divoká louka, pak samozřejmě přístup na Bahamaramu, myslím že je to dostatek ploch k pěstování. Myslím že další rozšiřování, by hru už jen kazilo, je třeba si stanovit určitou strategii.
    A jestli by se náhodou rozšiřovalo tak informace o tom najdeš v oficiálním oznámení

Hezkou hru přeji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.