Určeno k archivaci - Všeobecné dotazy 3/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem SPIN406, 1/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj pinda-ada

Koukni na příspěvek od kolegyně nad tvým a tam je vše ukázáno.

Hezkou hru přeji

2. juracka

juracka Pisálek fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš děkuji, pezt
    +++ Odstraněna zbytečná citace +++

Díky za odpověd, všechno jsem udělal a stejně to nepomohlo,až sem hru zapnul v jiném přehrávači,tak to teprve jede jak má -.-

Naposledy upraveno moderátorem: 1/2/16
  3. pezt

Ahoj juracka

Tak pokud ti to v jiném prohlížeči jede normálně je problém v tom původním a čištění si neudělal tak jak jsi měl, pro příště by chtělo uvést jaký prohlížeč používáš a jaká je verze flash playeru.

Hezkou hru přeji

4. muska.43

muska.43 Pisálek fóra

Nevím si rady .Nemohu najít "NOVINKY" ,abych si vyzvedla Narozeninovou Bonanzu. Prosím, kde mám Novinky hledat ? Děkuji

5. Ahoj muska.43
    levé liště klikni na ikonu "noviny" a v okně AKCE za pomoci šipek na okraji okna listuj až na "Narozeninový dárek pro tebe" [​IMG]

Po kliknutí na tlačítko "Pojďme na to!" se do tvého inventáře (záložka "dekorace") uloží Narozeninová bonanza".
    Hodně štěstí

6. muska.43

muska.43 Pisálek fóra

Děkuji za odpověď ,ale nějak to nefunguje

7. nada1968

nada1968 Pisálek fóra

Chtěla jsem se zeptat ke mam vzit masku mývala v dílně ji nemám děkuji za odpověd

8. Ahoj nada1968
    maska mývala je produkt z výrobny "maskovací obchod". Tato výrobna se v dílně postavit nedá, produkt - mývalí masku - můžeš koupit na trhu, záložka "produkty"
    Hezký večer

9. chosre

chosre Velmistr fóra

Ahoj muska.43,
    Pokud postupuješ podlé návodu, co ti poskytla kolegyně, tak by ti mělo vše jít jak má. Doporučil bych se ti podívat do inventáře, záložka dekorace, zda už tam bonanzu nemáš. Pokud jí nemáš a něco ti záhadně na vyzvednutí nefunguje tak prosím napiš na herní podporu a co nejpřesněji jim svůj problém popiš.
    Jak kontaktovat podporu.

Přeji hezké hraní

10. -Dadyk-

-Dadyk- Pisálek fóra

ahoj chci se zeptat, je nějaká možnost získat veselou lilií? v kole štěstí už není vidět, stále to hlídám ,ale nemám štěstí ,,zatím mám všechna řádky na stonku plné, tak mě vadí, že nemohu dokončit tento řádek, děkuji za odpověď,,

11. pezt

Ahoj -Dadyk-

Dekorace z květinové kolekce byly již z kola štěstí vyřazeny, takže je již tam nemůžeš najít. To jestli půjdou někdy v budoucnu nějak získat v tuto chvíli nevíme. RT své plány do budoucna nezveřejňuje, jestli ta možnost bude, informace najdeš v oficiálním oznámení.

Hezkou hru přeji

12. muska.43

muska.43 Pisálek fóra

Včera jsem nemohla za žádnou cenu vyzvednout Bonanzu. Prostě to nešlo a nešlo. A ejhle- dnes ráno jsem ji našla-bez jakéhokoliv zásahu- v liště. Děkuji a srdečně zdravím a těším se na další akci.

13. mmacicek

mmacicek Zelenáč fóra

dobrý den smím se zeptat co dává za plod kustovnice jaksi se mi to mezi plody stromů nepovedlo najít děkuji

14. Ahoj mmacicek
    strom kustovnice čínská dává plod Goji - najdeš na trhu jako Goji-bobule
    Hezký den

15. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

Nechápem prečo mi zmizli výrobne araš.masla a výr,peria na Bahame.Viem že som ich mal.To ich mám znova stavať v dielni??
    Stalo sa to niekomu??

16. pezt

Ahoj Mirdo777

Doporučil bych restartovat hru a poté zkontrolovat inventář. Jinak tady na fóru nedokážeme prověřit tvůj herní účet, pokud by jsi nemohl zmiňované výrobny najít budeš se muset obrátit na herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu.

Hezkou hru přeji

17. Evča55

Evča55 Pisálek fóra

Zdravím, a mám dotaz, mám nového souseda a když mu pošlu zprávu po holoubkovi tak jí nedostane, kde je chyba , mě je hlášeno, že je zpráva odeslaná a k sousedovi se nedostane. Napsala jsem mu sms aby zkusil napsat mě a tu zprávu jsem v pořádku dostala, ale poslal ještě také zprávu letadýlkem a ta mi nepřišla, co dělat ? Evča55

18. pezt

Ahoj Evča55

Doporučil bych překontrolovat jestli zadáváte přesný nick, když posíláte zprávu. Také je tu možnost, že tvůj soused má nick, který v systému již existuje a tudíž zprávy odeslané na tento nick se odesílají na herní účet, který byl v systému první zaregistrován. Nezbývá nic jiného, než aby tento soused kontaktoval herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu.

Hezkou hru přeji

19. Brumík

Brumík Aktivní autor

Ahoj, ví někdo jestli je "Ptačí hrad" i na něco jiného kromě bodíků? Už to hledám poněkolikáté a nemůžu to nikde vyčíst. Díky předem za odpověď :)

20. Ahoj Brumík
    dekorace "Ptačí hrad" je jedna z ptačích dekorací, které tvoří sérii. Bude je možno umístit do řádku Magického stonku stejně tak jako jsou série "strašákovských" a "květinových" dekorací.
    Hezký den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.